visitekaartjes

Ben jij onlangs een eigen bedrijf gestart? Dan ervaar je mogelijk dat het wat moeilijk is om aan klanten te komen. Waarschijnlijk ga jij actief op zoek door andere bedrijven of consumenten te benaderen om jouw product of dienst af te nemen. Dit werpt niet altijd zijn vruchten af. De grootste valkuil hierin is dat jouw bedrijf niet goed zichtbaar is. Heb jij een eigen bedrijfspand? Dan hangt hier ongetwijfeld een grote banner met jouw naam en logo aan. Denk echter niet dat dit genoeg is. Om zichtbaar te worden voor andere bedrijven en consumenten moet er namelijk heel wat meer gebeuren. Wil jij jouw zichtbaarheid verbeteren? Dan den je hier aan het juiste adres. Wij vertellen jou in onderstaande tekst namelijk hoe jij meer naamsbekendheid creëert met jouw nieuwe bedrijf!

1. Ga flyers verspreiden

Voor een nieuw bedrijf kan het behoorlijk lastig zijn om voet aan de grond te krijgen. Dit heeft voornamelijk met de bekendheid te maken. Het is namelijk niet zo dat iedereen jouw bedrijf kent zonder dat je hier zelf moeite voor doet. Je moet mensen er dus op attenderen dat jij een eigen onderneming gestart bent. Dit kan van mond tot mond, maar waarschijnlijk wil jij een groter publiek aanspreken. Probeer het in dat geval eens met flyers. Deze kun jij zelf maken, maar de professionaliteit laat in dat geval vaak te wensen over. Daarom kun jij jouw flyers beter laten ontwerpen en drukken door een professionele onderneming. Zoek jij nog een professioneel bedrijf die jou aan een mooie flyer kan helpen? Dan ben je bij Drukzo.nl aan het juiste adres! Dit kost je weliswaar wat geld, maar je weet zeker dat jij flyers van de beste kwaliteit ontvangt. Je kunt hier overigens ook posters, brochures, stickers, verpakkingen en buitenreclame laten drukken.

2. Zorg voor een eigen website

Op een flyer kun je de nodige informatie kwijt. De kans is echter klein dat jij alles over jouw bedrijf kunt vertellen op een klein velletje papier. Bovendien is te veel tekst ook weer niet goed. Een flyer die bomvol tekst staat, belandt bij de meeste mensen rechtstreeks bij het oud papier. Dit wil jij natuurlijk voorkomen. Daarom is het verstandig op jouw flyer een verwijzing te maken naar de website van jouw bedrijf. Hier kun je namelijk aanzienlijk meer informatie kwijt dan op een flyer. Zorg er echter wel voor dat jouw website er goed uitziet. Lappen tekst zijn niet aan te raden. Nee, zorg liever voor een mooie combinatie tussen tekst en design. Jouw site is zodoende niet alleen informatief, maar heeft ook nog eens een mooie uitstraling. Hierdoor kun jij jouw site zien als het online visitekaartje van jouw bedrijf.

3. Schenk aandacht aan de vindbaarheid op het internet

Een eigen website is natuurlijk leuk en aardig, maar dit betekent nog niet dat mensen er ook automatisch terechtkomen. Zit jij in een branche met betrekkelijk weinig concurrentie? Dan is die kans wel aanwezig. Maar laten we hier voor het gemak maar even niet van uitgaan. Indien de concurrentie in jouw branche hevig is, is het verstandig aandacht te besteden aan de vindbaarheid van jouw site op het internet. Dit doe je door rekening te houden met de informatie die jij verwerkt in teksten. Je moet zoekmachines strategisch hints geven, waardoor zij jouw site hoger opnemen in de zoekresultaten. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Staat jouw site bij lange na niet op de eerste pagina van een zoekmachine? Dan is het zeker het overwegen waard een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Zij kunnen er namelijk voor zorgen dat jij straks wel op de eerste pagina staat!

4. Laat visitekaartjes drukken

Veel startende ondernemers kiezen er in het beginstadium van hun bedrijf voor om potentiële klanten persoonlijk te benaderen. Dit werkt vaak goed, omdat jij personen op de man af kunt vragen. Hierdoor slaag jij er mogelijk wel in om ze warm te maken voor jouw product of bedrijf. Ze zullen ongetwijfeld niet direct toehappen, maar mogelijk gebeurt dit in een later stadium alsnog. Hiervoor moet jij natuurlijk wel contactgegevens achterlaten. Doe dit niet door het ergens op een papiertje te kladderen, maar zorg voor professionele visitekaartjes. Heb jij reeds een ontwerp gemaakt, maar zoek je nog een partij om de kaartjes voor een zachte prijs te drukken? Lever het bestand van jouw visitekaartje in dat geval aan bij Drukzo.nl. Zij drukken jouw visitekaartjes in hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze altijd een professionele uitstraling hebben. Zo hoef jij je niet te schamen om een visitekaartje af te geven aan een potentiële klant. Bovendien is de kans dat jij teruggebeld wordt een stuk groter dan wanneer jij jouw gegevens op en velletje papier kladdert.