blog placeholder

Een moderne drogist verkoopt een breed scala aan artikelen gericht op de algemene gezondheid, speciale gezondheidsproducten, alles voor baby’s en de zwangerschap, alles voor het  uiterlijk, alles voor gewichtsbeheersing, glutenvrije en andere speciale voeding, alles voor het welzijn van de sporter, producten op het gebied van de erotiek, verzorgingsproducten voor dieren en diverse producten voor huishoudelijk gebruik.

Drogist:
Een drogist is volgens Wikipedia een  zaakvoerder van een drogisterij. Een drogisterij is officieel een  winkel waar alleen medicinale en chemische producten worden verkocht en materialen voor het gebruik daarvan. Tegenwoordig verkopen drogisterijen ook heel veel branchevreemde producten. Een aantal voorbeelden van de producten van de moderne drogist zijn.

Producten voor de algemene gezondheid:
Producten voor de algemene gezondheid zijn bijvoorbeeld Zonnatura lijnzaadolie bio zon, Glucosamine Drank activ juice van Natura Sanat, Glucosamine met vitamine c van Roter, Omega 3 visolie epa/dha & d3, Gewrichten Gel van Synofit, peesschede,, slijmbeurs en gewrichten balsem van Golden Naturals en glucosamine cmn plus nph van Naturapharma

Speciale gezondheidsproducten:
Voorbeelden van speciale gezondheidsproducten zijn mentha neus inhaler van Aromed, Kauwgom drop van Nicotinell, Fluimucil, anti rook van Volatile, nicotinevrijem menthol van Endit, menovit van Toppharm, menopauze protect van Orthica, ultra super met maandverband met vleugels van Kotex, een wasbare onderlegger van Marbet, derma wastablet blauw van Lactacyd en femina intiem tissues van Lactacyd.

Baby- en de zwangerschapsproducten:
Voorbeelden voor baby- en de zwangerschapsproducten zijn foliumzuur van Healthypharm, balance active gel van Balance Active, digitale zwangerschapstest Clearblue, borstschelpen van Avent, niplette van Avent, zuignapvisjes wit van Jippies, tepelbeschermers anatom van Avent, tepelbeschermers klein van Avent, een thermabag zwart van Avent, een koortsthermometer van Inventum en een baby speen thermometer met alarm van Scala.

Producten voor het  uiterlijk:
Producten voor het  uiterlijk zijn bijvoorbeeld deo roller mild & soft van 8X4, de acetat kam van  Malteser, het vitaliserend masker van Hauschka, de spons baby bath babyspons van Nexcare, spons sensitive voor de gevoelige huid van Nexcare, de eau de cologne zeep box van 4711, Annelind bodylotion lavendel van Borlind, Musk bodylotion van Alyssa Ashley, Ambre Solaire kids melk spf 30 van Garnier, badolie amandel van Kneipp en massage olie amandelbloesem van Kneipp.

Producten voor gewichtsbeheersing:
Een aantal voorbeelden van producten voor gewichtsbeheersing zijn control drink choco van  Modifast, control lunchreep chocola van Modifast, maaltijd noedels groente van Weight Care, crusty snack puur van Modifast, muesli appel/kaneel  van Modifast, protiplus milkshake aardbei  trio van Modifast, advantage drinkklare shake chocolade van Atkins, superfoods maaltijdshake vanille & citroen van Beauvica, tablet melk maltitol van Cereal en go reep kokos van Modifast.

Glutenvrije en andere speciale voeding:
Bekende voorbeelden van glutenvrije en andere speciale voeding zijn rijstemeel van Bioculinair, rijst  dessert choco van Vitariz, Niagara apple country van Taste Of Nature, Apple & Cinnamon (kaneel) pancake mix van Orgran, Milly grissini & chocolade sticks van Dr Schar, California almond valley van Taste Of Nature, Salines zoutjes van Dr Schar en Quebec cranberry carnival van Taste Of Nature.

Sportproducten:
Goede voorbeelden van sportproducten zijn Spierolie van AROMEDICA, professional sports tape van Foetsie, ice power cold/hot pack van Ice Power, harmonie spierenspul Harmonie , sport tape breed van Hansaplast, sport tenniselleboog van Hansaplast, coldspray 47422 van Articare en arnica spierbalsem van Weleda.

Gewone voedingsproducten:
Typische voorbeelden van gewone voedingsproducten zijn apenkoppen van Katja, kokosnoot olie extra virgin van Nova Vitae, eucalyptus Hoestbonbons van Anta Flu, Alpenkraft bonbons van Salus, australian hom dreamer  van Australian Home, anijspastilles van Candy Tree, bruine kandystokjes doos van Van Vliet, choco caramel bar van Bonvita, bonvita choco cocosbar melk mint van Bonvita, rijstmelk chocolademelk van Bonvita, Ahorn lollies van Candy Tree, Bosbessen pastilles van Kindly’s en boterwafeltjes van Kindly’s.

Erotische producten:
Een aantal voorbeelden van erotische producten zijn Body to Body Massageolie van ASHA, Bl-line Glijmiddel van BODYGLISS, Wh-line Glijmiddel van BODYGLISS, faire romance condooms van FAIRE ROMANCE, Camagra Vrouw van CAMAGRA, Coolmann Delay gel van COBECO, Lubricant Waterbased van LELO, hollister glijmiddel 7740 van HOLLISTER en Perfect Perfomer Direct van COBECO.

Producten voor dieren:
Een aantal voorbeelden van producten voor dieren zijn puur darm van Puur Natuur, exil flea free fiproli hond s van Exil, exil tick off combispray hond van Exil, Doils omega 3 skin van Vital, Mudbath conditioning treatment van Espree, Detangling & Dematting spray van Espree, puppybrokken kip van Yarrah, puur vegegtarisch omega paard kat hond van Puur Natuur, gastri compositum hond en kat van Phytonics, reinigingsdoekjes van Tasman.

Huishoudelijke producten:
Een aantal voorbeelden van huishoudelijke producten zijn afwasmiddel van Naturxtra, Loom  Bandz oranje van Loom Bands, friendship loom bands organizer van Loom Bands, Spoelmiddel vloeibaar van Ecodoo, Vaatwasmachine gel van Ecodoo, wasmiddel capsules color van Omo, zuivere bijenwas van Wiertz en hygienische navul doekjes normaal van Glorix.