blog placeholder

Vele onder ons zullen het verhaaltje al kennen, een eerlijke bijverdienste in thuiswerk is bijna niet te vinden. Mijn negatieve ervaring ermee, maar toch met een positieve afsluiter… ik heb er eentje tussen de zovele gevonden!

Ik heb me zo een tijdje beziggehouden met het uitspitten van ‘administratieve thuiswerk vacatures’, wel het is onwaarschijnlijk wat ze de mensen zoal wijsmaken, hoe ze mensen gewoon in het zak willen zetten.

In de meeste gevallen wordt er gevraagd om een kleine bijdrage (tussen de 25 euro en de 50 euro) te storten om op die manier van een opleiding te kunnen genieten die je nodig zult hebben om nog beter te kunnen verdienen. In werkelijkheid is dat het bedrag dat je aanbieder ook heeft moeten betalen en dit via jou terug wilt verdienen, dus het gekende piramidesysteem. En je kan het al raden, jij moet op die manier je investering ook zien terug te verdienen en zorgen dat je opvalt met je reclame tussen de duizenden andere die dezelfde thuiswerk vacatures aanbieden.
Een straatje zonder einde, een spelt in een hooiberg!!!

Voor een 10-tal van deze vacatures had ik me aangemeld of ingeschreven en telkens stootte ik op hetzelfde systeem, eerst betalen en dan … Persoonlijk vind ik dat dit verboden moest worden, maar ja wie ben ik?

Mensen die naar een bijverdienste opzoek zijn, hebben het geld nodig en kunnen zich het meestal niet permitteren om het in zo’n onbenulligheden te storten. Het is uiteindelijk wel de bedoeling om geld bij te verdienen en niet uit te geven.

Toen ik de moed had opgegeven en gewoon wat aan het surfen was op het internet kwam ik per toeval bij Foobie terecht.
Daar kwam ik te lezen dat je gewoon geld zou kunnen verdienen door artikelen te schrijven. Geen investering nodig, geen tijdslimiet, door jezelf gekozen onderwerpen, door jezelf bepaald aantal artikelen per dag, maand of jaar, de mogelijkheid om ongelimiteerd geld te verdienen, enz…
Het is absoluut geen ‘snel rijk formule’, maar hoe meer je schrijft, hoe meer je verdient, wat gewoon logisch is. Eens je artikel geschreven en door Foobie goedgekeurd is, blijft het artikel je geld opbrengen. De volledige uitleg kan je hier vinden.Ik doe het nu ongeveer een maandje en neen, ik kan nog niet stoppen met werken ;-), maar ik zie dat mijn inkomsten zich stelselmatig opbouwen en dit vooral op een eerlijke manier die ik zelf in de hand heb.

Zoek je een eerlijke bijverdienste en schrijf je graag, wel kies dan gewoon voor Foobie.