blog placeholder

De eigenaar en beheerder van www.relatie.nl is het bedrijf Relatie.NL BV. Dit bedrijf staat ingeschreven bij de kame van koophandel onder nummer KVK 51969920. Het Vestigingsnummer van Relatie.NL BV is 000021943931. Het vestingings adres van Relatie.NL BV is Boveneind 18 A 9351AP in Leek. Dit is de hoofdvestiging. Op dit adres zijn tevens gevestigd; 123 Video B.V., Mac Media B.V., Dimax Vastgoed B.V., Webdetail Media B.V. en Webdetail Participaties B.V.

Gratis daten

De oprichter van relatie.nl bv.:
De oprichter van www.relatie.nl is Chris van Tuijl. Hij is met www.relatie.nl begonnen zodra de 5 jarige termijn van het concurrentiebeding, dat bij de verkoop van zijn eerste, zeer succesvolle, datingwebsite Relatieplanet.nl, de voorganger van www.relatie.nl, door de koper daarvan was bedongen was afgelopen. De voorganger van www.relatie.nl, Relatieplanet.nl, heeft Chris van Tuijl namelijk in 2006 verkocht aan Telegraaf Media Groep N.V. voor naar schatting €6 miljoen.

Proost

123 Video bv:
Omdat Chris van Tuijl na de verkoop van Relatieplanet.nl 5 jaar niet actief mocht zijn in de datingbranche begon hij in 2006 de website www.123Video.nl. Al in 2007 werd 123video vervolgens al in Nederland verkozen tot beste en meest populaire video-site van het jaar. 123video wordt in door de media zelfs regelmatig de Nederlandse YouTube genoemd.

pand

Het pand van relatie.nl bv.:
Het pand van Relatie.NL BV. Is de oude vestiging van Randstad uitzendbureau in Leek dat sinds kort leeg stond. Het ziet er keurig uit en ik heb het alvast in de bedrijfskleuren van www.relatie.nl gemaakt.

Relatie.nl op internet:
Ik kijk altijd even wat er over een bedrijf te vinden is op internet. Over www.relatie.nl vond ik het volgende. De eerste reacties van mensen die zich aangemeld hebben bij www.relatie.nl staan op http://www.datingwebsites.nl/reviews/relatie.nl/ . De eerste review is van Maaike die het jammer vindt dat je geen afstand in kunt stellen bij het zoeken naar een geschikte datingpartner. De tweede review is van Martijn. Martijn heeft zich aangemeld bij www.relatie.nl en is verbaast over het aantal matches dat hij al heeft terwijl www.relatie.nl nog maar twee dagen actief is in Nederland. Het valt hem ook op dat er, naast een aantal doorsnee vrouwen, heel veel mooie vrouwen als potentiële datingpartner op staan. Ene Agnes klaagt dat je alleen kunt sorteren op leeftijd en ook dat de minimale afstand die je in kunt stellen 100 kilometer is. Ene meneer lol moet erg lachen om het filmpje op www.relatie.nl omdat de man en de vrouw heel erg slechte acteurs zijn. En de laatste man die anoniem reageert heeft zich aangemeld omdat de eerste drie maanden gratis zijn is benieuwd of hij meer succes heeft om een date met de vrouw van zijn dromen te krijgen met www.relatie.nl 

goedemorgen

Conclusie:
www.relatie.nl is nog tekort actief om echt een oordeel over hun diensten te kunnen vellen. Het ziet er wel allemaal heel betrouwbaar uit temeer omdat de eigenaar zijn vorige datingwebsite voor veel geld aan een groot bedrijf als Telegraaf Media Groep N.V. heeft verkocht. Ik ben benieuwd of hij dit met zijn nieuwe datingwebsite www.relatie.nl weer voor elkaar gaat krijgen. Als je ziet dat hij dit met de website 123video.nl ook in korte tijd weer voor elkaar heeft kunnen krijgen zou het zomaar kunnen. Mocht hij het met www.relatie.nl ook weer voor elkaar krijgen dan neem ik mijn (denkbeeldige) petje voor hem af.

jongetje

Invinha.nl:
Naast zijn commerciële activiteiten is Chris van Tuijl met www.invinha.nl ook in de ontwikkelingshulp gestapt. Op de website van www.invinha.nl staat uitgelegd dat Relatie.nl met Invinha.nl is gestart omdat ze het belangrijk vinden om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Relatie.nl ondersteund met dit project weeskinderen in Invinha, Mozambique. Relatie.nl ziet er ter plaatse op toe dat het geld werkelijk besteed wordt aan plaatselijke projecten voor weeskinderen. Vooralsnog ga ik er van uit dat dit ook werkelijk het geval is. Ik heb op internet geen enkele aanwijzing kunnen vinden dat het niet zo zou zijn.

Invinha