blog placeholder

Heel veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar thuiswerk of een andere bijverdienste. Een vorm van bijverdienen is er een die de meeste mensen niet kennen, deze vorm van geld verdienen heet affiliate marketing. in dit artikel een korte uitleg over affiliate marketing en hoe u in de praktijk geld hiermee kunt verdienen.

Bijna elk bedrijf doet marketing en dit is eigenlijk alles of dit zijn alle activiteiten die erop zijn gericht de verkoop van een product of dienst te bevorderen. Bij affiliate marketing geeft een bedrijf deze activiteiten uit handen aan affiliates. Deze affiliates gaan vervolgens aan de slag met deze marketing activiteiten en gaan een product of dienst promoten. Bij een verkoop van het product of de dienst, krijgt de affilate hiervoor een vast afgesproken vergoeding van het bedrijf.

Als u geld wilt verdienen, kunt u op zoek gaan naar bedrijven die affiliates nodig hebben, maar tegenwoordig zijn er veel bedrijven actief op het internet die affiliates en bedrijven bij elkaar brengen. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is [LINK1]. Bij Paypro zijn een groot aantal bedrijven en personen aangesloten die producten aanbieden variërend van een trainingsboek voor de Jack Russel tot een complete marketing cursus.

Hoe kun je nu geld gaan verdienen?

Meld je aan bij Paypro

Ga naar Paypro en meld je aan als affiliate. Deze aanmelding is heel simpel. Enkele persoonlijke gegevens dienen te worden opgegeven en vervolgens kunt u aan de slag. Na uw aanmelding logt u in. Aan de linkerkant ziet u een blauw vlak en daarin staat de link “Product overzicht”. Er verschijnen nu een aantal producten met bovenaan het meest populaire product. Per product staat een url vermeld waarin u persoonlijke code staat vermeld. Deze code zorgt er voor dat u een commissie ontvangt als er iemand op deze url klikt en het product uiteindelijk koopt. Op de website zelf staat veel meer uitleg. Tot nu toe is het allemaal nog vrij eenvoudig. Het meest uitdagende en niet altijd makkelijke is zorgen dat iemand op uw link klikt.

Zorg dat mensen op uw persoonlijke link klikken

Voor elk bedrijf is het belangrijk dat er mensen in de winkel komen anders wordt er niets verkocht. Het internet is als het ware een winkelstraat en u moet zorgen dat er mensen/bezoekers uw winkel gaan bezoeken en dus op uw link gaan klikken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. U kunt er voor gaan betalen of u doet het gratis. Er zijn een hoop websites waarop u een gratis advertentie kunt plaatsen met een website vermelding. Deze website is uw persoonlijke url met daarin uw persoonlijk code zoals u die vindt op de website.

Nogmaals, dit is slechts een greep uit het aanbod van gratis advertentiesites. Als u zelf op zoek gaat op Google zult u veel meer gratis sites ontdekken.

Wees creatief en actief

Veel mensen denken dat het geld en de verdiensten zo maar komen aanwaaien, maar dat is een misvatting. Ga op zoek naar meer manieren om het product van uw keuze te promoten. U kunt er voor kiezen betaald te gaan adverteren, maar u kunt ook overwegen een artikel te schrijven. In dit artikel kunt u dan uw persoonlijk link/url verwerken. Er zijn tal van mogelijkheden om een product te promoten. Verdiep u zelf in affiliate marketing, gebruik Google, lees artikelen etc.

Geld verdienen met affiliate marketing is een serieuze bezigheid en er valt serieus geld mee te verdienen. Neemt u het dus serieus en laat u niet ontmoedigen.