blog placeholder

Over het algemeen gelooft men dat een huisdier in een hok ongelukkig is. Maar dat is helemaal niet waar. Wij bij Wohi hebben unieke hokken waar je huisdier met plezier in zit. Wij hebben in onze webshop enkele unieke konijnenhokken met een ren voor in de tuin. Konijnen zijn schattige huisdieren. Met hun rode neusje, zachte vacht en kleine voetjes met grote oren veroveren ze ieders hart, er zijn echt maar een paar mensen die geen konijn willen. Maar heb je er wel eens over nagedacht hoe verveeld konijnen kunnen raken in hun hok? De hokken van konijnen zijn meestal klein en ze krijgen vaak niet veel te in hun hok. Konijnen zien er schattig uit maar willen heel graag rennen en spelen met vriendjes en onze hokken maken dat mogelijk.

Konijnenhokken moeten ruim zijn en horen een speelruimte te hebben die groot genoeg is om de konijnen te laten rennen. De speelruimte of ren horen je huisdieren lekker bezig te houden. Onze winkel biedt een exclusieve serie konijnenhokken met ren. Als je een konijn hebt bezoek dan onze webshop en zie hoe je je konijn kunt verwennen. Wij hebben ook een voorraad van de beste hok accessoires. Je kunt kiezen voor een gewoon hok met ren voor je knaagdier tot een brandweerauto hok.

Voor ons is het meest belangrijk dat jij tevreden bent en wij zorgen er dan ook voor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn. Je kunt bij ons ook transport manden en kooien kopen voor je konijn. Wij hebben hokken van verschillende kwaliteit en merken zodat jij genoeg keuze hebt om te kiezen wat voor jou het beste is binnen jouw budget. Er is zoveel te kiezen voor je kleine huisdier. Wij hebben ook konijnenvoer voor je konijnen op voorraad.

Onze webshop is niet alleen een huisdier accessoires winkel maar een compleet warenhuis waar je van alles online kunt kopen. Zo hebben wij speelgoed, boeken, kleding en nog veel meer. Er zijn echt honderden producten om tussen te kiezen. Onze webwinkel is gemakkelijk in gebruik en de producten worden getoond met duidelijke foto’s en duidelijke omschrijvingen. Je hoeft alleen maar te klikken op het product dat je wenst te kopen en je kunt afrekenen met iDeal of credit card. Winkelen bij Wohi.nl is leuk en gewoon heel makkelijk. Onze webshop heeft regelmatig aanbiedingen en kortingen voor onze klanten.

Bezoek Wohi en geef jouw huisdier het beste konijnenhok net ren voor een betaalbare prijs. Rust je hok gelijk uit met leuke accessoires. Wij hebben ook hokken en kooien voor je kat, hond en vele andere huisdieren.