blog placeholder

Wat is dropshipping? Dropshipping betekent dat je met de producten van een leverancier (hierna TOP-DROP-LTD  te noemen) waar je mee samenwerkt kunt adverteren en dat zij vervolgens de producten rechtstreeks bij jouw klant afleveren. Bij het afgeleverde product zullen geen vrachtbrief, factuur of wat dan ook van TOP-DROP-LTD aanwezig zijn.

gratis webwinkel

Bij drop shipping maak je winst via het prijsverschil, zonder dat je iets hoeft in te kopen bij fabrikanten, zonder overheadkosten, of verpakkingskosten.

Met het drop shipment systeem kun je met een breed assortiment aan goederen adverteren. Je kunt zonder vooruitbetaling ook grote orders plaatsen of een groot aantal relatiegeschenken bestellen. Je  hoeft hierbij zelf niets in te kopen of op te slaan.

gratis webwinkel

Hoe kan ik drop shippen:

Neem contact op met een dropship bedrijf met een breed aanbod in elektronica als ipods , DVD spelers, digitale camera’s, camcorders, printers, scanners, USB sleutels/MP3 spelers, computer componenten, tv’s, en andere video en geluidsapparatuur, mobiele telefoons etc. etc.  Het dropship bedrijf adviseerd je over prijzen en de beschikbaarheid van de producten. Ze bekijken ook of je geschikt bent om grote artijen te verkopen

Hoe verdien je geld met dropshippen:
Geld verdienen met drop shippen werkt als volgt. Bijvoorbeeld: Er wordt een product in jouw webshop besteld voor € 160,- (€ 150,- voor het product en €10 voor het transport). Jij koopt vervolgens het item voor €100,- van TOP-DROP-LTD. Als je eenmaal de €160 voor uw product hebt ontvangen, kun je  € 100- aan TOP-DROP-LTD uitbetalen en € 60,- als winst behouden zonder dat je ooit met het door jouw verkochte product in aanraking komt.

Als dropshipper heb je geen starterskosten, overhead- of verpakkingskosten en bovendien kun je een goede relatie opbouwen met de groothandel TOP-DROP-LTD.

Wat zijn de voordelen om als dropshipper te werken:
1.       Een vrije toegang tot heel veel producten.
2.       Je  kunt altijd de nieuwste producten aanbieden.
3.       TOP-DROP-LTD pakt de bestelling in en verstuurd hem, jij hoeft hier niets aan te doen.
4.       Voor je klant lijkt het of het pakket uit jouw webshop komt.
5.       Het enige wat je zelf hoeft te doen is te zorgen voor de marketing en de sales.

gratis webwinkel

Hoe volg je je bestellingen van je webshop:
Met de TOP-DROP-LTD  BackOffice voorziening kun je alle bestellingen in ‘real time’ volgen. Je kunt de aflever adressen zelf aanpassen en dus elk pakket naar het juiste adres laten verzenden. Je kunt ook je bedrijfsinformatie zelf aanpassen, prijzen aanpassen en offertes aanvragen. Aan het dropshippen met TOP-DROP-LTD  zijn geen extra kosten verbonden. Voor een dropshipper worden de normale Algemene Voorwaarden van TOP-DROP-LTD  toegepast.

Hoe start je je eigen drop webshop:
Dit kan op meerdere manieren. Je kunt beginnen door eerst met een paar producten te adverteren en te kijken hoe een en ander werkt als je bestellingen krijgt. Je hoeft in de BackOffice op de dropship website alleen maar een ander leveringsadres in te vullen. TOP-DROP-LTD  zorgt iedere dag voor een update van hun totale catalogus. Je kunt als je wilt ook alle geüpdate producten en voorraad automatisch op je site laten verschijnen. Als een klant dan vervolgens een bestelling plaatst kun je deze bestelling gewoon aan TOP-DROP-LTD doorgeven.

Hoe kun je dropship producten nog meer verkopen:
Je kunt je producten ook op Ebay of op iedere ander website die je maar wilt verkopen. TOP-DROP-LTD zorgt ook hierbij voor de producten en de service. Op deze manier zijn er al duizenden mensen die op Ebay en andere websites producten verkopen.