blog placeholder

001 Altijd prijs bij Blokker is je reinste flauwekul

We kochten vandaag een BK pan en een mooi keukenmes bij Blokker. Na betaling kregen we van de kassière een kraslot met de kreet “Blokker deelt uit” en “ALTIJD PRIJS” er op. Onder het metaalkleurige krasvak staan allemaal mooie prijzen zoals een stofzuiger, een pannenset, sneaklers, een iPad, een Efteling tegoedbon, een flessenkoeler, een stapel handdoeken en een stormlantaarn. Reden genoeg dus om het vakje open te krassen.

002 Altijd prijs bij Blokker is je reinste flauwekul (2)

Altijd prijs bij Blokker is je reinste flauwekul.
Vol goede moed kras ik mijn kraskaart open en lees “KRAS EN WIN” en daaronder de tekst “Gefeliciteerd! Er is een prijs gevallen op jouw lot. Mijn code is 29AJXF3 en die moet ik invullen op www.blokker.nl/win Dat doe ik en ik klik op “CONTROLEER JE CODE”, vervolgens komt er een vervolgscherm met de tekst “VUL JE E-MAIL ADRES IN”, dat doe ik en er volgt een scherm met de tekst “Er is een e-mail verstuurd naar: mijn@emailadr.es Klik op de link in de e-mail om verder te gaan. Geen e-mail ontvangen? Controleer je spam.” Ik ontvang vervolgens een e-mail met de tekst “Hallo, Klik hier om jouw wincode te bevestigen Veel plezier! Blokker”.

Als je hier op klikt volgt er een scherm met “VUL IN EN ONTDEK JOUW PRIJS:” hier moet je je naam, je geboortedatum, je geslacht en je postcode invullen. Daaronder staat een aanvink-vakje met daarchter de tekst “Ik ga akkoord met de voorwaarden en ontvang de nieuwsbrief van Blokker.nl (vb) en Test Exclusive (vb)”. Dit moet je verplicht aanvinken om verder te gaan door op de knop met “ONTDEK JOUW PRIJS” TE KLIKKEN.

004 naam, geboortedatum en postcode

Er volgt een scherm met de vraag “WAT ZOU JIJ KOPEN MET € 150,- SHOPTEGOED?” en daaronder 4 foto’s met “HUISHOUDELIJKE ARTIKELEN”, “KEUKENSPULLEN”, “TUINARTIKELEN” en ‘SPEELGOED”. Ik kies keukenspullen.

005 wat zou jij kopen

Er volgt een scherm met de tekst “JE MAG NOG 1 KADOOTJE OPEN MAKEN”* met daaronder één kado. Ik klik op het kado en er verschijnt een korting bon van €20,- op maaltijdbox (= 2 weken boodschappen met korting) van Hello Fresh.

006 welke tuinset

*De eerste keer dat ik dit heb gedaan had ik nog drie kado’s, één met een korting bon van €2, 40 bij besteding van ten minste €25,- bij blokker, één met een korting van €340,- per jaar bij een energie maatschappij en éen met een korting bon van €20,- op maaltijdbox van Hello Fresh.

Ik klik weer op verder en er opent een scherm met de tekst: ”EXTRA WINKANS: LIKE BLOKKER OP FACEBOOK EN WIN € 50,- EXTRA SHOPTEGOED” en ‘WELKE TUINSET VIND JIJ HET LEUKST?” Je moet dan één van de drie tuinsets leuk vinden op Facebook. Daar heb ik geen zin in dus dat sla ik over en klik op “VERZILVER NU”.

007 verzilver nu

Ik ontvang nu een e-mail met de tekst: Beste Dik, Gefeliciteerd! Je hebt mooie prijzen gewonnen met de Blokker Krasactie!  €20 korting op de maaltijdenbox van HelloFresh! Geniet nu van 3 tot 5 maaltijden met lekkere verse en gezonde producten. HelloFresh levert jouw maaltijdbox thuis af inclusief recepten en alle ingredienten voor volledige maaltijden. Je kunt de maaltijdbox nu uitproberen met €20,- korting! >> Ontdek de maaltijdbox met €20,- korting http://www.hellofresh.nl/krasactie/ Je krijgt dus van Blokker een korting die door Hello Fresh wordt gegeven.

Conclusie:
De tekst “Gefeliciteerd! Er is een prijs gevallen op jouw lot” die op mijn Blokker kraskaart staat is onzin. Bovendien moet je al je gegevens aan Blokker geven voor een korting die een ander bedrijf aan iedereen geeft. Tot overmaat van ergernis ben je meteen geabonneerd op de nieuwbrief van Blokker.nl en Test Exclusive.