relatiegeschenk pen

Het mooie van een relatiegeschenk is dat de naam van de klant, de bedrijfsnaam of het logo ieder item uniek maakt. Het is aan de gever om een geschenk te kiezen dat in de smaak valt bij de ontvanger. Tenslotte is het doel van een dergelijk cadeau om de relatie te versterken. Een beetje reclame maken voor de goede gever hoort er dan ook vanzelf bij. Hieronder staat een lijstje waarmee je altijd scoort.

1. Pennen met opdruk

Het is niet voor niets dan pennen nog steeds het nummer 1 relatiegeschenk zijn, ook in deze digitale tijd. Denk maar eens na op welk moment je een pen miste en blij zou zijn geweest met een gratis exemplaar met opdruk. Nog steeds is een pen in ons maatschappelijk verkeer onmisbaar. Als er een pen wordt gebruikt, laat het dan de pen zijn met opdruk die jij hebt gegeven. Pennen bestellen kan tegenwoordig heel makkelijk en snel online. Kies uit een functioneel exemplaar dat je kan gebruiken voor iedereen die het bedrijf binnenkomt tot een luxe schrijfsel die bedoeld is om de cliënt duidelijk te maken dat hij voor jou belangrijk is.

2. Een softshell jas

Als je kiest voor een relatiegeschenk in een wat hogere prijsklasse is een kledingstuk wellicht een goede keuze. Dat kan wederom op diverse niveaus van een stoere cap die iedereen wel wil dragen tot een comfortabele jas met opdruk. Ook dit zijn unieke geschenken als ze zijn voorzien van jouw logo en bedrijfsnaam. Let er maar eens op dat ook jij automatisch kijkt naar de opdruk op een kledingstuk als dat opvallend is. Dat is toch ook beslist de bedoeling van een relatiegeschenk: een beetje extra reclame. Een softshell jas bedrukken is dus zeker een goed idee.

3. Geschenken van bamboe

Bamboe is het materiaal dat hot is vandaag de dag. In een tijd dat iedereen zich bezig houdt met het milieu is ook het besef doorgedrongen dat bamboe iets heel bijzonders is. Dit is de snelst groeiende plant ter wereld die extreem duurzaam is, Bamboe is zo sterk dat het nauwelijks wordt aangetast door ziekte of insecten. Er is dus vrijwel geen bestrijdingsmiddel nodig. Bovendien is na kap geen nieuwe aanplant nodig omdat het bamboe zich herstelt uit de wortels. Van bamboe kan je diverse mooie relatiegeschenken maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een unieke luidsprekerbox.

4. Geschenken van RVS

Roestvrij staal is een materiaal dat bijzonder lang meegaat en dat geldt toch ook voor de zakelijke relatie met jouw klanten. Natuurlijk is RVS ook mooi en stijlvol en kan je er allerlei relatiegeschenken van maken in diverse prijsklassen. Ook een cadeau waar het praktische nut voorop kan staan. Wat dacht je van sleutelhangers met een opvallend logo? Maar ook een thermosbeker van isolerend rvs is beslist een goede keuze als je de relatie met je klant warm wilt houden.

5. Duurzaam scoort

Draag bij aan een goed milieu en geef je klanten een relatiegeschenk dat ze echt gebruiken. Plastic tasjes zijn echt uit en een mooie opvouwbare shopper van recyclebaar materiaal, is dan een uitstekende keuze. Ook dit past perfect bij dit relatiegeschenken dat echt wordt gebruikt en waardoor jouw bedrijfsnaam nog eens ergens komt. Uiteraard zijn er tassen in diverse materialen en prijzen.

Relatiegeschenken worden vandaag de dag ook gemaakt van diverse materialen, wat dacht je van katoen, vilt of hout. De keuze is aan jou en maak ieder geschenk uniek en scoor.