dubbelstaafmat hekwerk

Met dubbelstaafmat is het gemakkelijk om jouw bedrijventerrein, opslag of een speeltuin af te schermen en te beschermen. Dubbelstaafmat is een ijzersterk materiaal, wat wel bestendig is tegen stoten, zwaar weer en krassen. Hoe je de juiste dubbelstaafmat poort met hekwerk kiest, lees je in dit artikel.

Wat is dubbelstaafmat?

Dubbelstaafmat is een sterk materiaal en heeft een strakke afwerking. Het hekwerk is gemaakt van stevig verzinkt materiaal wat vaak gepoedercoat is in de kleur RAL7016. In de volksmond beter bekend als antraciet. Het dubbelstaafmat hekwerk heeft de standaard afmeting van 2,5 meter breed en kan naar wens hoger of lager worden gemaakt. Een hekwerk van dubbelstaafmat bestaat altijd uit verticale en horizontale staven.

Misschien is er in jouw buurt wel een speeltuin voor kinderen die je beter wil afschermen. Of je wilt voorkomen dat honden in de speeltuin rondlopen en worden uitgelaten. Een dubbelstaafmat hekwerk is in zo’n situatie perfect, omdat het op geen enkele manier mogelijk is om de speeltuin te betreden met een dubbelstaafmat hekwerk. Al deze voordelen gelden natuurlijk ook voor bedrijventerreinen, parkeerplaatsen of opslagplekken.

Dikte van het hekwerk

De staafdikte het hekwerk is ook zelf te kiezen. Op deze manier kun je het hekwerk praktisch maken naar de situatie of omgeving waarvoor je het hekwerk wilt aanschaffen. Vaak is er keuze uit staafdikte die variëren van 5 tot 8 millimeter.

Een veilige afscherming met de dubbelstaafmat poort

Combineer een hekwerk met een dubbelstaafmat poort. De poorten zijn leverbaar in verschillende kleuren, zoals groen, zwart en antraciet. Afhankelijk van jouw wensen, kun je kiezen uit een enkele deur, ook wel looppoort genoemd, of een dubbele poort. Een dubbele poort is vooral handig wanneer je weet dat er grotere objecten door de poort moeten, zoals auto’s, aanhangers of verhuisspullen.

De dubbelstaafmat poorten beschikken over een RVS slot en metalen frame waardoor dit een veilige en stevige manier is om kostbare grond af te schermen. RVS, beter bekend als roestvaststaal, is slijtvast materiaal dat geschikt is voor hekwerk en sloten.