blog placeholder

Stagiaires zijn een uniek groep medewerkers en hebben een aantal positieve eigenschappen die u en uw bedrijf moeten aanspreken als u op zoek bent naar mensen om aan te nemen. 

Stagiaires zijn een uniek groep medewerkers en hebben een aantal positieve eigenschappen die u en uw bedrijf moeten aanspreken als u op zoek bent naar mensen om aan te nemen. Denk maar aan het volgende; stagiares gaan vaak voor banen waar ze een grote passie voor hebben gezien de lange dagen en lage lonen. Zij zien een StudentenUitzendBureau als een eerste stap in de branche waar ze later hopelijk zeer succesvol in zullen zijn. Daarom, door het inhuren van een stagiar, neemt u ongetwijfeld iemand aan die zeer enthousiast, gepassioneerd is en betrokken bij het vakgebied en bij uw bedrijf. Een optimist vol met frisse nieuwe ideeën.

Stages worden ook steeds noodzakelijk is in het huidige economische klimaat met veel afgestudeerden en nieuwe studenten op zoek naar mogelijkheden om zich te bewijzen op de werkvloer en het verkrijgen van de gewilde ervaring op hun CV. Als je een afgestudeerde een kans kan geven om voor je te werken dan verdubbel je waarschijnlijk de kans naar een vaste baan in het huidige economische klimaat. Plus het is natuulijk ook niet zonder voordelen voor uzelf. Hoewel ervaring op hun CV ontbreekt, waarvan u eerst geloofde dat dit noodzakelijk was, zij maken het goed met passie en hun werkethos. Stagiares die eindelijk de baan krijgen in de branche en het bedrijf dat ze verlangden zullen niet zo dom zijn om dit uit hun handen te laten glippen. Nog belangrijker zodra ze thuis komen zullen ze richting vrienden en familie vol lof spreken over het bedrijf dat hen een kans gaf om te laten zien wat ze kunnen. Dit zal uw bedrijf alleen maar versterken.

Tenslotte stagiaires zijn die perfecte oplossing voor de banen en de taken die uitgevoerd moeten worden maar die te klein zijn om een full-time medewerker op te zetten op een lang contract. Kijk ook eens naar Social Media. Stagiares zijn vertrouwd met Twitter, Facebook en LinkedIn om maar enkele te noemen. Veel meer vertrouwd dan iemand die nog maar begint met online media?

Topbedrijven en producties zoals X-Factor, Google en alle kranten doen al jaren een beroep op stagiares. Misschien is het ook eens tijd voor u om deze belangrijke stap te zetten. U zult er zeker mensen vinden die de kans met beide handen zullen aangrijpen.