blog placeholder

In het kader van mijn onderzoek naar betrouwbare thuiswerk bemiddelingswebsites onderzoek ik alle bedrijven die op internet adverteren met thuiswerk. Er gaat veel geld om in de thuiswerkbranche want de adverteerders betalen tot wel 4 euro per advertentie klik om mensen naar hun website te krijgen.

Thuiswerk onderzocht

Het bedrijf achter www.jobcoach.tv:
Ik begin altijd met te kijken of er een contactadres op de website van de thuiswerkbemiddelaar staat vermeld. Bij www.job-coach.tv is dit het geval. Heel klein onderaan de pagina staat een link naar de contactpagina. Op de contactpagina staan de volgende contactgegevens; Job Coach, Postbus 8674, 3009 AR Rotterdam, KvK nr: 24147181. Er staat ook een contactformulier waarmee jee een vraag kunt stellen die via een script op de server van de provider wordt verstuurd naar het bedrijf Job Coach.

website

Registratie kamer van koophandel:
Ik ben naar aanleiding van mijn andere onderzoeken naar betrouwbare thuiswerk bemiddeling websites wat achterdochtig geworden dus ik check altijd even de opgegeven bedrijfsgegevens. Als ik het kamer van koophandel nummer invoer in de zoekfunctie van de kamer van koophandel krijg ik het volgende resultaat. HHS Hendriks Horeca Service, kamer van koophandel nummer KVK 24147181, Vestigingsnummer 000003118746. Adres Corsicalaan 187, 3059XX ROTTERDAM. Hier is de hoofdvestiging. HHS Hendriks Horeca Service, HHS Hendriks Hosting Service. Overige reiniging. Tevens staat er als tweede resultaat. Hendriks Hosting Service. kamer van koophandel nummer KVK 24147181 Vestigingsnummer 000000000000 Pegasusweg 80c 3067KX Rotterdam Nevenvestiging Hendriks Hosting Service. Thuiswerk-specialist. Arbeidsbemiddeling. HHS vof. … Vestiging is uitgeschreven uit het handelsregister.

Werkoverleg

HHS hendriks horeca service:
Als ik HHS Hendriks Horeca Service intik op Google krijg ik als eerste resultaat; HHS Hendriks Horeca Service, Corsicalaan 187, 3059XX ROTTERDAM, Telefoon: 010 4218732, Website: http://www.thuiswerk-specialist.com .E-mail adres thuiswerkspecialist@yahoo.com . Als ik thuiswerk-specialist als zoekterm invul op de website van de kamer van koophandel krijg ik dit als resultaat. Hendriks Hosting Service, KVK 24147181, Vestigingsnr. 000000000000, Pegasusweg 80 c3067KX Rotterdam Nevenvestiging, Thuiswerk-specialist. Arbeidsbemiddeling. HHS vof. … Vestiging is uitgeschreven uit het handelsregister.

Het bedrijfspand:
Daarna bekijk ik altijd even het bedrijfspand met behulp van Google Maps. Het pand is op GoogleMaps nog in aanbouw.

Google Maps

Whois check:
Als ik op whois zoek naar de registrant van www.job-coach.tv krijg ik als eerste resultaat. We hebben 49 historische gegevens voor Job-coach.tv. De oudste gegevens dateren van meer dan 2 jaar geleden. Er zijn minstens vier belangrijke wijzigingen. Geen van de gegevens publiceren domeinnaam de eigenaren van de domein naam: JOB-COACH.TV. Als rweede resultaat op een andere whois website krijg ik. Registrant: WILD WEST DOMAINS, INC Whois Server: whois.wildwestdomains.com, Referral URL: http://www.wildwestdomains.comhip gegevens, ze gebruiken allemaal een privacy-of proxy service.

Conclusie:
HHS Hendriks Horeca Service en HHS Hendriks Hosting Service zijn van dezelfde eigenaar. Het bedrijf is opgeheven en de domeinnaam is gehost via een proxyserver zodat de registrant anoniem kan blijven. Ook deze thuiswerkbemiddelaar komt dus weer niet echt betrouwbaar over. Meer hierover kun je ook nog lezen op http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=62&t=94974 en op http://www.thuiswerkwereld.nl/klachten/www.job-coach.tv/

Google Earth

P.S. Wat ik heel mooi vond tijdens mijn naspeuringen is de Google satelliet van foto van Corsicalaan 187 in Rotterdam. Op de foto rijdt net een graafmachine die net op de helft is van wat de Corsicalaan moet gaan worden. De geboorte van een weg in beeld, wat een toeval weer. Of toch niet?