blog placeholder

Veel mensen zijn op zoek naar thuiswerk. Hier wordt door veel bedrijven op ingespeeld. Dat er veel geld verdiend wordt in de thuiswerkbranche blijkt wel uit het feit dat één klik op een reclame uiting voor thuiswerk de adverteerder tot wel 4 euro per klik kost. Toch is het waarschijnlijk voor de adverteerder de moeite waard want het wemelt van de thuiswerk aanbieders op internet. Ik ben eens gaan kijken hoe ze dat doen. Ik heb thuiswerk ingetikt op Google bovenaan de resultatenpagina staat www.thuiswerkbank.nl. Benieuwd naar hun werkwijze ging ik op onderzoek uit.

www.thuiswerkbank.nl

Thuiswerkbank.nl:
www.thuiswerkbank.nl is een website die gemaakt en beheert wordt door Innovative Internet Services B.V. Dit bedrijf staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer KVK 17225853, het kamer van koophandel Vestigingsnummer is 000013120212. Het bedrijf is gevestigd op Weegschaalstraat 3, 5632CW, Eindhoven. Dit is de Hoofdvestiging van Innovative Internet Services B.V.

Pand

Bedrijfspand:
Als ik met Googlemaps het bedrijfspand op zoek kom ik inderdaad bij een keurig verzamel bedrijfspand. Op de Weegschaalstraat 3 in Eindhoven is ook www.postadres.nl gevestigd. Dit bedrijf verzorgt postadressen en lokale telefoonnummers die je kunt gebruiken als huurovereenkomst of correspondentieadres voor de Kamer van Koophandel. Op deze manier kunnen Freelancers, ZZP-ers en andere thuiswerkende ondernemers hun bedrijf een zakelijke en professionele uitstraling geven. Tevens biedt het een oplossing voor buitenlandse bedrijven die op de Nederlandse markt willen opereren, of voor ondernemers die willen verhuizen naar het buitenland en hun bedrijf in Nederland willen handhaven. Bijkomend voordeel is dat je naast een postadres ook kunt beschikken over aangeklede spreekkamers en vergaderruimten waar je cliënten kunt ontvangen. De lokale telefoonnummers kunnen permanent worden doorgeschakeld naar een nummer naar keuze of desgewenst kunnen je je telefoon zakelijk en professioneel laten beantwoorden door hun telefonistes. Een postadres bij www.postadres.nl kost € 63,75 per maand! Op de Weegschaalstraat 3 in Eindhoven staan meer dan 250 bedrijven geregistreerd. 

Website

Innovative internet sevices b.v. op internet:
Als ik Innovative Internet Services B.V. intik in Google krijg ik als eerste resultaat een artikel op http://www.meldpuntthuiswerk.nl . In dit artikel staat als openingstekst dat er op de door hen aangetroffen www.thuiswerkbank.nl op de startpagina niet duidelijk vermeld staat dat je als je een overeenkomst aangaat met www.thuiswerkbank.nl je dat 25 euro per maand kost. Bij het aangaan van de overeenkomst met www.thuiswerkbank.nl moet je namelijk akkoord gaan met hun voorwaarden wat onder andere inhoud dat de maandelijks aan www.thuiswerkbank.nl verschuldigde vergoeding per automatische machtiging zal worden geïnd.

thuiswerk vacatures

Algemene voorwaarden thuiswerkbank.nl:
De voor jou belangrijkste voorwaarden van www.thuiswerkbank.nl zijn:
– 1 De maandelijkse vergoeding aan www.thuiswerkbank.nl dient via automatische incasso te worden betaald.
– 2 Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van www.thuiswerkbank.nl geef je www.thuiswerkbank.nl toestemming om alle gegevens van jou waar zij over beschikken te mogen verstrekken aan derden voor statistische en commercïele doeleinden.

Thuiswerkbank

Keurmerk thuiswerkbank.nl:
www.thuiswerkbank.nl is nog niet in het bezit van het Keurmerk Thuiswerk. www.thuiswerkbank.nl verzorgd zelf geheel zelfstandig de klantenservice en houdt ook zelf in de gaten of het thuiswerk ook daadwerkelijk uitbesteed wordt.

Inpakwerk

Soorten thuiswerk:
Op de startpagina van de website van www.thuiswerkbank.nl staan momenteel 4 voorbeelden van thuiswerk. De eerste klus is pokersleutelhangers inpakken. Hiermee kun je in korte tijd 25 euro verdienen. De tweede klus is Aloe-vera producten inpakken. Dit is simpel werk waar je in no-time 25 euro mee verdiend. De derde klus is pennen inpakken, ook dit is snel werk waar je 30 euro mee kunt verdienen. De laatste klus die momenteel op de startpagina van de website van www.thuiswerkbank.nl staat is openers uitpakken, ook dit is lekker makkelijk en snel. Je moet je eerst aanmelden om te weten wat je er mee kunt verdienen.

Conclusie:
Ik heb op internet niets kunnen vinden over eventuele verkeerde bedoelingen van www.thuiswerkbank.nl. Denk er echter om dat als je je aanmeld bij www.thuiswerkbank.nl daar wel maandelijkse kosten aan verbonden zijn.