blog placeholder

Om de zoveel tijd tik ik op Google als zoekterm “thuiswerk” in om één van de gesponsorde resultaten vervolgens aan een uitgebreid onderzoek te onderwerpen. Deze keer staat er op plek vier bij de Google Adword resultaten een advertentie voor thuiswerkeninpakken.nl. Tijd voor een onderzoek.

thuiswerkinpakken.nl

Advertentie link:
Als ik op de advertentie klik kom ik inderdaad op thuiswerkeninpakken.nl terecht. Op de startpagina ztaat in de rechter kolom:

thuiswerkinpakken.nl

Schrijf je nu gratis & vrijblijvend in voor de wekelijkse Thuiswerk Nieuwsbrief. Je ontvangt direct als welkomstgeschenk het rapport ‘de 3 Grootste Thuiswerk Geheimen’ gratis in je mailbox!

Ik vul mijn speciaal hiervoor aangemaakte e-mail adres in en klik op “inschrijven”. Onder het inschrijfveld staat:

Privacy Policy: Wij hebben net zo’n hekel aan ongewenste e-mail als jij. Jouw e-mailadres is veilig bij ons en wordt niet verkocht, weg- gegeven of verhuurd aan derden.

In het grote witte vlak op de startpagina staat de volgende tekst:
Ga Aan De Slag Als Thuiswerker
Thuiswerken is één van de snelstgroeiende en leukste bijverdiensten van Nederland.

Daaronder staat de volgende tekst:
voorbeelden van leuke thuiswerk bijverdiensten: Inpakwerk, Folders Vouwen, Administratief Thuiswerk, Enveloppen Vullen, Computer Thuiswerk, Stickeren, Sorteren

Daaronder staat de volgende tekst: Zoals je ziet zijn er veel verschillende werkzaamheden. Er zit dus vast ook iets bij wat jou aanspreekt. Thuiswerken heeft voor zowel thuiswerkers als werkgevers veel voordelen.

Daaronder worden de vijf voordelen van thuiswerken met thuiswerkeninpakken.nl opgesomd, dit zijn volgend opgave van thuiswerkeninpakken.nl:
1. Een halve minuut reistijd naar en van je werk. 2. Meer tijd voor gezin en huishouden. 3. Bespaar op benzine, lunch, werkkleding en kinderopvang. 4. Veel vrijheid: jij deelt je tijd zelf in. 5. En het grootste voordeel: extra inkomen.

Daaronder staat dat thuiswerkeninpakken.nl jou en honderden mensen aan thuiswerk  helpt:
ThuiswerkenInpakken.nl helpt jou te profiteren van deze trend en ook aan de slag te gaan als thuiswerker. Wij hebben al honderden mensen, net als jij, geholpen bij het verdienen van een leuk inkomen vanuit huis. ThuiswerkenInpakken.nl heeft duizenden thuiswerkbijverdiensten onderzocht en een Thuiswerk Startpakket samengesteld over de leukste en best betaalde thuiswerkverdiensten van heel Nederland.

Tenslotte staat als afsluiting van de tekst in dit vak:
Lees Meer Over Het Thuiswerk Startpakket

Inhoud van e-mail:
Ik heb als eerste mijn e-mail gecheckt om te kijken wat de “3 Grootste Thuiswerk Geheimen” zijn. Ik heb nog geen e-mail ontvangen dus eerst maar even wat verder met mijn kleine onderzoek. Na een kwartiertje nog maar een keer mijn e-mail adres ingevuld en op inschrijven geklikt.

Houder van thuiswerkeninpakken.nl:
De Houder van ThuiswerkenInpakken.nl  is Telmax B.V. gevestigd op de Admiraliteitskade 75 C, 3063EE Rotterdam, zie www.Telmax.nl . Telmax is tevens houder van Thuiswerkland.nl, Thuiswerkgeheim.nl, Balpenmontage.nl, Testkoper.nl, Testpersoon.nl, Foldersvouwen.nl, Simpelthuiswerk.nl en uitgever van o.a. de Nationale Bijbanengids, Landelijke Thuiswerkgids, Beste Bijverdienstengids, Carrièregids, infomax en de informatiegids. Telmax is een Nederlands bedrijf met een internationale focus dat zicht richt op informatie distributie. Zij ontwikkelen en marketen informatie producten sinds 1999. Informatie wordt gedistribueerd per telefoon, gedrukte media en internet. Binnen het bedrijf staat klanttevredenheid op nummer 1. Zij doen er alles aan om de verwachtingen van hun  klanten te overtreffen. Of het nu gaat om de kwaliteit van hun producten of de kwaliteit van hun service. Telmax staat open voor de ontwikkeling van nieuwe producten, markten, technologieën and marketing kanalen. Zodat zij ook in de toekomstige informatiebehoeften van hun klanten kunnen voorzien.

thuiswerkinpakken.nl

Over thuiswerkeninpakken.nl op internet:
Vervolgens natuurlijk even gekeken wat andere mensen over te melden hebben. Als eerste resultaat kom ik op http://www.thuiswerkvacatures.nl/ervaringen/thuiswerken-inpakken/ Net als bijna alle andere aanbieders voor gratis thuiswerk moet er ook bij ThuiswerkenInpakken.nl  weer betaald worden, dit keer € 29,75, voor het ontvangen van een informatiepakket met daarin aanbieders van thuiswerk. Daarbij wordt al vermeld dat de uitgever niet kan garanderen dat in het Thuiswerk Startpakket genoemde bedrijven de lezer met zekerheid werk kunnen aanbieden en ee gebruikte meningen van klanten zijn gebaseerd op exceptionele resultaten en niet bedoeld als garantie dat een ieder hetzelfde resultaat zal behalen.

Conclusie:
Ach ja, wat zal ik zeggen, ik wordt er zo onderhand een beetje mismoedig van van al die zogenaamde gratis thuiswerkaanbieders.