blog placeholder

Voor de komst van Direct Force werd het verkoopvak sterk ondergewaardeerd. Met de komst van Direct Force is hier verandering in gekomen. Direct Force heeft het verkoopvak weer op de kaart gezet en heeft het weten op te waarderen tot een vak waar je met trots je geld mee kan verdienen. Als je ook op zoek bent naar een leuke manier om goed geld bij te verdienen is Direct Direct Force force misschien iets voor jou.

Direct Force logo

Direct Force:
Het bedrijf Direct Force heeft een aantal vestigingen namelijk, Direct Force B.V Ridderstraat 29, 2011RR Haarlem, Direct Force Schiekade 113 A, 3033BJ Rotterdam, Direct Force Amsterdam , Sint Jacobsstraat 10, 1012NC , Direct Force Arnhem,  Trans 17, 6811HS Arnhem en Direct Force B.V., Oudenoord 115, 3513EM Utrecht. Er is voor de meeste mensen dus wel een vestiging in de buurt waar ze terecht kunnen.

Wat is de bedrijfsmissie van Direct Force:
De bedrijfsmissie van Direct Force kan als volgt omschreven worden. Ze willen mensen laten zien hoe ze dingen aan hun leven toe kunnen voegen waardoor ze een rijker leven krijgen. Zij doen dit uitgaande van drie essentiële waardes waar ze al hun bedrijfsactiviteiten aan toetsen namelijk, integriteit, verantwoordelijkheid en uitdagendheid.

Direct Force baan

Wat is de werkwijze van Direct Force:
Direct Force werkt volgens een vast stramien, de eerste stap van een verkoop project is altijd het bedenken van een creatief concept. Het concept wordt hierbij gebaseerd op de behoeftes van de doelgroep. Als de behoeftes van de doelgroep zijn vastgesteld wordt er een communicatiebelofte geformuleerd. Uitgaande van de communicatiebelofte vormt zich een creatief concept dat de potentiële klanten aanspreekt en dat de merkwaarden en de wensen van de opdrachtgever onderschrijft. De tweede stap is de perfecte uitvoering van het creatieve verkoop concept. Dit gebeurt aan de hand van een voor dit creatieve verkoop concept gemaakte draaiboek en wordt uitgevoerd door een groep marketeers die worden ondersteund door ervaren accountmanagers en projectmanagers. Gedurende de verkoop campagne worden de resultaten continu gemonitord en indien nodig wordt de werkwijze bijgesteld tot er meetbaar een perfect resultaat wordt behaald dat voldoet aan de in overleg met de opdrachtgever vastgeselde KPI’s. Direct Force hecht bij iedere campagne erg veel waarde aan een goede evaluatie waardoor de opgedane kennis met de opdrachtgever kan worden gedeeld zodat de kennis kan worden omgezet in actiepunten voor toekomstige campagnes.

Direct Force training

Wat houdt een bijbaan bij Direct Force in:
Direct Force biedt jou de mogelijkheid om je in een leuk ambitieus team te ontwikkelen tot Young Professional. Een bijbaan die als ideale opstap kan dienen naar de eerste baan na je studie. Je werkt voor een van de A-merken waarmee Direct Force samenwerkt en verdient met de juiste houding al snel gemiddeld €100,- per dag. De hoogte van je verdienste wordt bepaald door je charisma en je vlotte babbel waarmee je, in een gezellige winkelstraat, of op beurzen en congressen, leuke acties kunt verkopen. Direct Force verzorgt naast je werk training en begeleiding in marketing, sales en communicatie om jezelf te ontwikkelen. Tevens verzorgt Direct Force regelmatig borrels, feesten en jaarlijks het inmiddels legendarische Direct Force weekend. Al met al de perfecte bijbaan voor mensen met het juiste charisma en een vlotte babbel.