blog placeholder

Studio Intério ontwerpt woningen en bedrijfspanden welke volledig overeenkomstig aan de wensen van de eigenaar worden ontworpen en gebouwd. Kenmerkend voor onze werkwijze is perfectie tot in het kleinste detail. Daarin slaag je alleen als je met mensen werkt die hun vak als geen ander verstaan. Voor uitbreiding in ons team ontvangen wij graag je open sollicitatie indien je over voldoende jaren werkervaring beschikt en een vakdiploma op zak hebt. 

Studio Intério staat bekend als een bedrijf dat veel aandacht geeft aan studenten die carrière willen maken binnen de interieurarchitectuur branche. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen bieden wij dan ook diverse mogelijkheden op dat gebied. Afhankelijk van de opleiding die een student volgt zijn er binnen Studio Intério verschillende manieren voor de invulling van een stage. Het kan gaan om een meeloopstage of een afstudeerstage.

 

Studio Intério geeft studenten de kans om werkervaring op te doen en ons bureau te leren kennen. Afstudeerders krijgen bij Studio Intério de mogelijkheid om nieuwe ideeën en plannen te onderzoeken, die regelmatig een toepassing in de praktijk vinden.

Meeloopstage

MBO en HBO studenten kunnen een meeloopstage lopen, waarin je zowel in de werkvoorbereiding als in de uitvoering meewerkt.

 

Afstudeerstage

Ook is het mogelijk om een afstudeerproject uit te voeren in het kader van bv een marktonderzoek, communicatie of ontwerp opdracht onderzoek.

Eisen:
Je beschikt over mbo of hbo werk- en denkniveau richting  interieur architectuur/ interieur adviseur of aanverwant. Je hebt ervaring met AutoCAD en wenselijk een 3-d tekenprogramma.
Bovendien ben je gedreven om kennis te nemen van de nieuwste oplossingen.

Persoonlijke kenmerken die bij jou passen, zijn gevoel voor detail en goed kunnen samenwerken. Tevens ben je zelfstandig en communicatief sterk.

Beschik je over een marketing, secretariële of communicatieopleiding? Ook daar zijn stage mogelijkheden voor binnen onze organisatie.

Eisen: Je beschikt over een sociale, flexibele en initiatiefrijke instelling. Je bent enthousiast, proactief en bereid om de handen uit de mouwen te steken. Je beschikt over organisatie vermogen/talent. Je hebt kennis van MS Office en affiniteit met het schrijven van teksten. Inlevingsvermogen in de vraag vanuit de markt en goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift, MSWord, goede contactuele vaardigheden.

Wil jij in aanmerking komen voor een stageplaats of carrière bij Studio Intério?
Geef dan aan waar je interesses liggen, om wat voor soort stage en welke periode het gaat.

Stuur je motivatie verzoek, samen met je CV, pasfoto, rechtstreeks naar:

Studio Intério

T.a.v. mevr. I. Versmissen

info@studio-interio.com