opblaasbare jacuzzi

‘s avonds na een lange werkdag: eindelijk met de benen omhoog. Proberen even helemaal tot rust te komen. Dat kan zeker op de bank met je favoriete Netflix serie of een goed boek, maar nog beter kom je tot rust in een warm bubbelbad. Met je gezin, partner, vrienden of juist misschien wel helemaal alleen. Even helemaal niks. Klinkt heerlijk, toch? En wat is er nou fijner dan dat elke dag kunnen ervaren in je eigen achtertuin? Een opblaasbare jacuzzi moet natuurlijk wel aan jouw wensen voldoen en bij je tuin passen. Aan de hand van onderstaande stappen kom je erachter welke opblaasbare jacuzzi het beste bij jou past.

Samen bubbelen in een opblaasbare jacuzzi

Alleen bubbelen is soms misschien wel het meest rustgevend, maar samen in de jacuzzi is wel heel gezellig. Daarom is het belangrijk om goed bij jezelf na te gaan met hoeveel mensen je in de opblaasbare jacuzzi wilt zitten. Hierbij ook rekening houdende met het feit dat het redelijk knus wordt als je met het maximaal aangegeven personen in de jacuzzi gaat. Een 4 persoons intex jacuzzi is bedoeld voor 2 volwassenen en 2 kinderen en een 6 persoons jacuzzi voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Zorg er dus voor dat je niet op elkaars schoot hoeft te zitten en neem overcapaciteit. Dan zit je altijd goed!

Bubbels en massagestralen

Vraag je, regelmatig zonder succes, om een massage bij je partner? Sommige opblaasbare jacuzzi’s bevatten naast bubbels ook massagestralen, waarbij hard stromend water bijvoorbeeld je onderrug masseert. Ideaal aan het einde van een lange dag, wanneer de massage skills van je partner niet in te zetten zijn.. Klinkt dit als iets voor jou? Er zijn verschillende intex jacuzzi’s te vinden met deze functie.

Overige kenmerken van een opblaasbare jacuzzi

Naast de keus tussen alleen bubbels, of bubbels én massagestralen zijn er nog verschillende andere opties voor een opblaasbaar bubbelbad. Wil je een lampje in de jacuzzi voor een mooi effect in de avond? Deze lampjes worden er soms standaard bij geleverd, maar kun je ook bij bestellen als accessoire. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om de opblaasbare jacuzzi van een zoutwatersysteem te voorzien, wat een andere manier van desinfecteren is. Hierdoor hoef je niet meer met chloortabletten te werken en het water voelt dan zachter en natuurlijker aan. Je hoeft dus minder tijd aan onderhoud te besteden en hoeft daarnaast niet bang te zijn voor gladde wanden en vloeren. Iets om zeker mee te nemen in je overweging!

Het oog wil ook wat

Heel leuk al die functionaliteiten, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Het is het mooiste als de jacuzzi bij de rest van je tuin of dakterras past. Vind je een ronde of een vierkante jacuzzi mooier? En welke kleur past het beste bij de rest van de inrichting van je tuin? Je hebt bij de intex jacuzzi’s de keuze tussen kleuren als: donkerblauw, zwart, grijs en beige. Houd je van een meer opvallende kleur? Ga dan voor rood of zilver. Gegarandeerd dat het de eyecatcher van jouw tuin is!

Als het goed is heb je nu een beter idee van wat voor opblaasbare jacuzzi het beste bij jou en je tuin past. Uiteindelijk is het belangrijkste: zorg dat je deze zomer niet vergeet te genieten. Met, maar ook zeker zonder een jacuzzi kun je ervoor zorgen dat jouw tuin het fijnste plekje van Nederland is!