blog placeholder

Hier zet ik voor jouw de 7 lekkerste waterpijp cafés, ook wel shisha lounge genoemd, uit Amsterdam voor je op een rij. De beoordeling is gegeven door mij en een aantal shisha experts!

7. Pand 22

Ik zet Pand 22 op mijn nummer 7, omdat het een van de betere lounge’s in Amsterdam is. Bij Pand 22 kun je kiezen uit veel verschillende lekkere smaken. Het mindere van de lounge zijn de stoelen en de zitplaatsen. Het zijn iets wat stijve stoelen/ banken en je zit op elkaar, maar voor de rest is het heerlijk. Probeer hier hun lekkere milkshake!

6. Shisha Palace

Shisha Palace word door veel hun favoriet genoemd. Het personeel is hier vriendelijk en de smaken zijn lekker te roken. Soms kan het druk worden met allemaal groepen jongens en dat is wat minder van hier.

5. BeyMen

Na het lekkere eten van Beymen is het altijd heerlijk om hun shisha te roken. De shisha van Beymen stond ooit op mijn nummer 1. Daarna vond ik het personeel steeds minder vriendelijk worden en hun waterpijp werd steeds zwaarder om te roken. Maar nu is het weer wat verbeterd gelukkig.

4. Ada 

Over Ada had ik veel postiefs gehoord, het is een drukke plek met veel bezoekers. Het is hier altijd vol en moeilijk dus om binnen te komen als je niet besteld hebt. Ik twijfelde om deze op mijn derde plek te zetten, omdat het eigenlijk wel in een top 3 hoort. Lekkere smaken, lekkere ijsshisha’s en verder is er niet teveel te klagen.

3. Meram West

Meram heeft de afgelopen jaren een positiefe naam opgebouwd en is uitgegroeid tot een ware franchise restaurant/ lounge. Hier kan je naast een lekkere shisha ook heerlijk eten, normaal eten bestellen of zelf eten grillen. Dit maakt het toch wel wat specialer hier.

2. Cedars

Ik ga altijd naar Cedars om te eten, want als ik een top 7 van restaurants had gemaakt stond Cedars ook sowieso in de top 3! Maar de waterpijp van Cedars is heel erg lekker om te roken. Het zijn allemaal nieuwe waterpijpen. Ik geef een 10, voor de hygiëne van Cedars. Vriendelijk personeel, lekkere tabaksmaken, leuk muziek, goeie sfeer en het is nooit druk dat je gek word van geluid van andere klanten. 

1. Meram Oost café

Op nummer 3 zag je Meram West, maar op de nummer 1 van dit lijstje vind ik toch wel dat Meram Oost café hier hoort te staan. Dit was de eerste waterpijp café waar ik shisha gerookt heb. Elke keer weer gezellig hier. Heerlijke stoelen/ banken om op te zitten en goed vriendelijk personeel. Elke donderdag en zondag is er live muziek. Na het roken is het altijd om hun lekkere broodje shoarma te eten.