blog placeholder

Elke vrouw heeft weleens een gebrek aan inspiratie of is het middagje shoppen met de vriendinnen beu en zoekt iets nieuws. Ik zet een aantal tips op een rij om gezamelijk een leuke dag te hebben.

Voor bijna iedereen zijn vrienden en vriendinnen in het leven erg belangrijk. Je lacht met elkaar, kunt met elkaar praten en helpt elkaar met problemen. Daarbij hoort natuurlijk ook leuke dingen met elkaar doen. Maar wat als je een keer wat anders wilt dan een middagje shoppen of een terrasje pakken?

Heerlijk ontspannen in een spa
Mochten jullie het nou erg druk hebben dan kan het heerlijk zijn om te ontspannen in een spa. Een lekker saunaatje, een massage, een maskertje en je nagels laten doen. Heerlijk even gewoon ontspannen en bijpraten. Het kost wat geld en tijd maar dat is het helemaal waard.

Een drankje en een hapje
Gezellig met elkaar een hapje eten en wat drinken. Dit kan in een willekeurig gezellig restaurant natuurlijk prima. De laatste jaren hebben high tea uitjes ook erg veel aan populariteit gewonnen. De high tea is ook uitermate geschikt om even goed bij te praten in alle rust. De laatste tijd zijn er ook regelmatig vriendinnen die een limo huren met chauffeur en hierin lunchen of een wijnproeverij houden en daarop volgend lekker de stad in trekken.

Creatief dagje uit
Voor de wat meer creatieve types zijn er ook allerlei creatieve uitjes te vinden. Zo zijn er door heel Nederland diverse workshops te vinden. Variërend van een kook workshop tot servies schilderen of gewoon schilderen. Ook is het breien bezig met een revival in Nederland, dit kun je natuurlijk ook gezamenlijk doen.

Sportief dagje uit
Mochten jullie nou echt sportieve types zijn dan is er ook genoeg te bedenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wandklimmen, GPS games, zeilen maar ook WipeOut (bekend van TV) of Indoor Skydiven zijn erg leuk om gezamenlijk te doen. Hierbij moet wel gezegd worden dat je natuurlijk wat minder tijd hebt om bij te praten want het is niet voor niets een sportief uitje!