uitjes

De herfst is heerlijk. De zon komt nog regelmatig even kijken zodat je nog lekker naar buiten kan en kan genieten van de natuur die zijn veranderingen doormaakt. In de avond is het sneller donker waardoor je al snel onder een dekentje op de bank zit met thee of warme chocomelk. Maar de herfst is ook ideaal om leuke dingen te gaan doen. Wij laten je een aantal leuke uitjes zien die je in de herfst samen kunt gaan doen.

Een wandeling maken met alpaca’s

Alpaca’s zijn ontzettend schattig en er zijn dan ook verschillende boerderijen in Nederland te vinden waar je met deze dieren kan knuffelen. Wil je graag een lekkere herfstwandeling maken, geef deze dan eens een twist door hem te maken met alpaca’s! Vlak bij het natuurgebied De Maashorst vind je Alpacafarm Vorstenbosch. Hier loop je tijdens de wandeling een bepaalde route door het mooie bos met alpaca’s, en natuurlijk is er ook een gelegenheid om de mooiste foto’s te maken.

Een hilarische avond binnen

Als we het dan over uitjes hebben denk je niet direct aan binnen blijven. Maar ook dit kan heel gezellig zijn, zeker als je wat vrienden uitnodigt. Maak er een spelletjesavond van met wat te drinken en lekkere muziek, en de tijd vliegt voorbij. Wil je een echt hilarisch spel spelen, kies dan voor Who’s the Dude. Hierbij speel je met een opblaaspop van 160 cm waarmee je allerlei gekke opdrachten uit moet voeren. Plezier gegarandeerd!

Uitjes met alcohol

Je kan natuurlijk gaan voor een wijnproeverij of een rondleiding door een bierbrouwerij, maar waarom niet naar een gin & tonic proeverij? Tijdens de proeverij leer je welke gin en tonics er nou het beste bij elkaar passen, maar leer je ook hoe jij een drankje het mooiste opmaakt. Niet alleen informatief maar ook nog eens lekker en gezellig.

Ga lekker samen koken

Heerlijk om met je partner te doen, maar minstens net zo leuk met een stel vrienden. Samen koken terwijl jullie genieten van een lekker drankje. En dan kook je niet zomaar iets, nee je kookt met groenten uit het herfstseizoen. Denk hierbij aan pompoen, wortelen en paddenstoelen. Overal verkrijgbaar en er zijn talloze gerechten te vinden.

Uitjes in het buitenland

Wil je het nou helemaal goed doen, ga dan eens op zoek naar uitjes in het buitenland. Uiteraard bepaal je zelf hoe ver je wil gaan. Ga je net over de grens, dan geniet je ook daar van de herfst. Maar wil je de zon opzoeken dan zou je wat verder moeten gaan. Waar je ook heen gaat, overal zijn uitjes te regelen. En misschien zijn ze in het buitenland nog wel leuker omdat je daar de omgeving niet kent.

Lees ook: Bubble Tea, wat is het precies?