blog placeholder

De vakantie is juist begonnen na een hevige inspanning. Maar je weet niet wat te doen. Klinkt het bekend in de oren? Lees dan gerust verder en geniet met volle togen van je welverdiende vakantie

Als je niet op vakantie kan gaan wegens financiële problemen of andere dingen kan je ook gewoon de vakantie naar jou brengen.

Ga met een paar vrienden die ook in hetthuisfront blijven naar het stedelijk zwembad of naar een recreatie centrum. Je kan er gaan zwemmen, lol beleven, zonnen, voetballen en nog veel meer leuke dingen.Doe een waterbalonnen gevecht als het echt warm is, dan is het super leuk en verfrissen.  Het park is ook een leuke plaats om te gaan frisbeeën of een gezellige picknick te houden die je zelf hebt samengesteld. Als je wil kan je ook naar een pretpark in de buurt gaan of een dagje gewoon gaan shoppen met je vriend(innen). De vakantie is natuurlijk ook de perfecte tijd om is aan je conditie te gaan werken. Een fietstocht maken of een beetje gaan joggen is heel ontspannend in het tijdperk van de computer en de multimedia. Als je van lezen houd kan je je ook in een luie ligstoel in de tuin installeren met een goed sfeervol boek. Je kan deze activiteiten natuurlijk alleen doen als het mooi weer is en als het niet regent.

Als het grijs en koud weer is buiten heb ik ook een paar suggesties:

Houd een gezelschapspelletjes dag en speel je lievelings spelletjes als monopoly of mens erger je niet. Je kan ook natuurlijk een account op foobie maken en ook zelf artikelen beginnen te schrijven. Nodig een paar vrienden uit en ga laser shooten of kijk een goede film in de bioscoop. Slaap gewoon eens goed uit, na al die testen en dat huiswerk is je lichaam uitgeput en moet het weer op krachten komen. Als je al genoeg op krachten bent gekomen kan je met je beste vrienden een filmnacht houden, 12 uur aan een stuk actie- en horror films kijken.

Als je een creatieve geest bent, begin dan met je eigen handschoenen of muts te breien. Het is goed voor je geest en stimuleert je brein. Zoek een paar leuke recepten op internet op zoals cupcakes of hamburgers en geef er je eigen toets aan. Het is veel leuker om je eigen stijl te creeëren dan een saai recept te volgen.

Als je nog altijd niets gevonden hebt dat je aanstaat kan je ook een boomhut maken, een straat bbq houden, een eigen moestuin beginnen, of een vreemde taal leren.