blog placeholder

Een leuke bestemming voor een dagje uit met jonge kinderen is Legoland Duisburg. Legoland Duisburg ligt vlak over de grens bij Venlo. Legoland Duisburg is voor gezinnen met jonge kinderen één van de populairste pretparken van Duitsland. Dit omdat er van alles te doen is voor jong en oud en je er dus er met heel je gezin naar toe kunt. De entreeprijs is wel vrij hoog dus zoekt iedereen naar korting op de Legoland kaartjes. Hier maken veel bedrijven gebruik van, daarom zijn er veel bedrijven die klanten proberen te lokken met gratis Legoland kaarten of hoge korting op Legoland kaarten. Het loont dus altijd de moeite om te zoeken op internet!!

Legoland

Er zijn regelmatig bedrijven die een actie hebben.
Gratis Legoland
Voorbeeld: Mensen met een Ruhrtopcard hebben gratis toegang tot Legoland Duisburg. http://www.ruhrtopcard.de/

Korting Legoland
De supermarktketen c1000  is een goed voorbeeld van zo’n bedrijf.
Ze hebben de volgende actie: Bij ieder 10 euro aan boodschappen krijg je een zegel. Iedere 5 zegels geeft recht op 5 euro korting op de entreeprijs van pretpark Legoland. De maximale korting is 5 euro per persoon.

Op Wickipedia kun je lezen hoe Legoland is ontstaan.  http://nl.wikipedia.org/wiki/Legoland

In het park zijn de volgende attracties te vinden:
(bron: http://www.miniland.nl/Legoland/Legoland%20discovery%20centre%20duisburg%20pagina.htm)

Legoland
4D bioscoop:
Een echte film ervaring! Door de spannende 3D-effecten en verrassing functies voelt u zich een deel van het verhaal als een jeugdige held een mooie prinses, de koning, en de hele koninklijke familie probeert te redden van kwade aanvallers en een draak! Ervaar de opwinding van 4D als de spanning oploopt in de film ‘Spellbreaker “. 

Legoland

LEGO® fabriek tour
Neem een rondleiding met de fabrieksbaas, die nodigt u uit om hem te helpen bij de productie van echte LEGO® ® stenen! U zult nauw moeten samenwerken met de LEGO®  vrienden, die allemaal hard aan het werk zijn: gieten, decoreren, montage en verpakken van echte LEGO®  stenen.

Legoland

Castle Ride
Klim aan boord van de middeleeuwse draken rit! U en uw gezin zal genieten van een spannende reis en ontdek hoe leuk het leven van de Koning en de Koningin is in hun eigen huis. Blijf op uw hoede … de draak kan verscholen liggen achter de volgende hoek!

Legoland

Miniland Duisburg
miniland Duisburg bevat een grote concentratie van LEGO® ® stenen in het centrum. Zo’n 10 miljoen stuks zijn gebruikt voor het herscheppen scènes uit Duisburg. Beleef Duisburg bij nacht met de hele stad verlicht en vervolgens kijken naar de zon opkomst en zie de drukte van Duisburg tijdens de dag. Sommige van Duisburg’s meest beroemde bezienswaardigheden zijn nagebouwd met LEGO®  stenen.

Legoland

Build & Test
Stap binnen in het bouw en test centrum in het hart van het Discovery Centre, waar jonge makers kunnen bouwen. Van een auto tot een trein en het dan testen tegen de concurrentie op het spoor. Zal de jouwe het eerste over de finish komen? Of waarom test je jouw LEGO®  wolkenkrabber model niet, om te zien of het er nog staat na een aardbeving?

Legoland

DUPLO Hoek.
Deze hoek in Legoland ® discovery centre Duisburg is voor de kleinere Kinderen gereserveerd! In de DUPLO Speelhoek zijn er genoeg DUPLO® Stenen, waarmee je je eigen modellen kunt bouwen.

Legoland

Jungle Expeditie.
Johnny Thunder, de  grote ontdekkingsreiziger, neemt je mee op een avontuurlijke reis door de Jungle. Je komt langs vergeten ruines en wilde dieren. Johnny Thunder heeft jouw hulp nodig om het raadsel, welke deze geheimzinnige plaats verbergt op te lossen. Kun jij alle vragen goed beantwoorden?

Legoland

LEGO®  Shop.
Als je bijzondere LEGO®  producten zoekt, dan ben je in de LEGO®  Shop in het Legoland Discovery Centre Duisburg aan het goede adres! Hier kun je LEGO®  stenen in allerlei kleuren en op gewicht kopen. Verder hele speciale LEGO®  artikelen, zoals bijvoorbeeld koelkastmagneten, tassen, zout en peper stellen en nog veel meer LEGO®  spullen kopen!

Legoland

Princess Palace. (Prinsessen Paleis)
Grote torens, roze gekleurde daken en elegante bogen”alles wat een jonge prinses nodig heeft om haar eigen magische paleis te maken! Bezoek het Legoland Discovery Centre’s Princess Palace en bouw je eigen feeën prinses tuin of je eigen roze droomhuis van LEGO®  Belville.

Legoland

Kapitein Zwartbaard’s Piraten.
Stop! Jij landrat! Je betreedt op dit moment het Koninkrijk van de LEGO®  Piraten! Hou je waardevolle eigendommen goed vast Kapitein Zwartbaard is zelf aanwezig om je allerlei dingen over de priaten te vertelen en te piratendingen te leren! Pak het stuur van een van de schepen vast en zeil met je piratenschip over de zee. Dat kun je alleen of als team doen. Schiet met je kanonnen op de andere schepen en navigeer rond de eilanden. Als je een goede piraat bent, zullen je voltreffers met waterfonteinen en geluidseffecten worden beloond!

Legoland

Physical Play. (Speelruimte)
Laat je fantasie even los en ren je rot om stoom af te blazen in de speelruimte. Klim op de kleurige klauterbaan, klim hoog op de klimmuur en glij naar beneden in de grote glijbaan in de ballenbak.

Legoland

Master Model Builer.
Elk Legoland Discovery Centre heeft zijn eigen Modelbouwer in dienst. Tijdens de Master Model Bouw workshop krijg je van een echte modelbouwer allerlei tips en trucks zodat je thuis ook nog mooiere modellen kunt bouwen met je eigen LEGO®  speelgoed! Je krijgt je eigen modelbouw certificaat om te bewijzen dat je deel hebt genomen aan de workshop.

Legoland

Verjaardag Ruimtes.
Maak er een speciale dag van met mee plezier, door je verjaardag te organiseren in Legoland  Discovery Centre! Met allerlei keuzes, zoals een persoonlijke rondleiding, warme en koude snacks, frisdrank, verjaardagstaart, goodie bags, en nog veel meer!  En dan ook nog het exclusieve gebruik van je eigen verjaardag ruimte, waarmee je je vrienden een dag geeft die ze niet snel zullen vergeten!

Legoland

Café.
Ontspan even van al die indrukken uit het Legoland Discovery Centre in het Legoland Discovery Café, met een ontspannend kopje koffie of thee. Kies een lekkere snack of een volledige maaltijd voor het hele gezin. En ben je toch nog niet helemaal uitgespeeld: geen nood, ook in het Café is er genoeg LEGO®  te vinden om me te spelen!

Legoland

Er zijn een groot aantal attracties geschikt voor kleine kinderen, Legoland is dus een park waar jong en oud zich urenlang vermaken kan.

Adres: Legoland ® Discovery Centre Deutschland GmbH, Niederlassung Duisburg, Philosophenweg 23-25, 47051 Duisburg

Route beschrijving: http://www.rides.nl/parken/route/Legoland-discovery-centre-duisburg