blog placeholder

De Efteling is het populairste themapretpark van Nederland. Bijna iedereen is er wel een keer geweest of wil er nog eens naar toe. De entreeprijs is echter hoog dus zoekt iedereen naar korting op de Efteling kaartjes. Hier spelen veel bedrijven op in, daarom zijn er altijd veel bedrijven die klanten proberen te lokken met gratis Efteling kaarten of hoge korting op Efteling kaarten. Het loont dus altijd de moeite om te zoeken op internet.

korting efteling

Bijvoorbeeld deze acties van het Algemeen Dagblad.

Voorbeeld 1: Het Algemeen Dagblad heeft ook regelmatig korting acties voor Efteling kaarten. Op internet zijn er diverse websites die deze kortingscodes publiceren zodra er een actie is. Door middel van een Algemeen Dagblad kortingscode ontvangt u automatisch korting als uw Efteling kaarten online koopt. Dus hou deze internetpagina’s in de gaten voor de meest recente Algemeen Dagblad kortingscode!
Voorbeeld 2: Neem nu een half jaar abonnement op het Algemeen Dagblad en je krijgt 4 Efteling kaartjes helemaal gratis. Het half jaar abonnement op het AD kost je EUR 19,95 per maand. Voor een half jaar betaal je EUR 119,70 en de 4 gratis Efteling kaartjes hebben een waarde van EUR 116,-! Profiteer dus snel van deze mooie AD Efteling korting actie en ga gratis naar de Efteling!

korting efteling

Op Wickipedia  kun je lezen hoe de Efteling ontstaan is http://nl.wikipedia.org/wiki/Efteling#Ontstaan_en_ontwikkeling

korting efteling

De Efteling heeft voor iedere leeftijd veel te bieden.
Voor de allerjongsten is er het sprookjesbos met alle bekende sprookjes zoals het Kasteel van Doornroosje, het Paddenstoelendorp, Langnek, de Sprekende Papegaai, de Chinese Nachtegaal, de Put van Vrouw Holle, Kleine Boodschap, de grot van Sneeuwwitje, De Kikkerkoning en de magische klok, de Chinese Nachtegaal, Roodkapje, de wolf en de zeven geitjes, de Trollenkoning, Assepoester, Sneeuwwitje en het Meisje met de Zwavelstokjes.

korting efteling

Wat de kleintjes ook geweldig vinden is de bekende Holle Bolle Gijs: een prullenbak in de vorm van een sprookjesfiguur, die telkens “Papier hier! Papier hier!” zegt en na het deponeren van rommel “Dank-u-wel!”.

korting efteling

Voor de iets oudere kinderen en jonge volwassenen zijn er tal van mooie en spannende attracties. De belangrijkste zijn het Spookslot, de Python (dit is een stalen achtbaan van 709 meter met snelheden tot 75 km/h, het hoogste punt is 29 meter. De Python heeft vier inversies: twee loopings en twee kurkentrekkers.), de Halve Maen (supergrote schipschommel), de Piraña (wildwaterbaan), Swiss Bob (bobsleebaan), Joris en de Draak (houten race-achtbaan een unieke dubbele achtbaan met een topsnelheid van 75 kilometer per uur), Carnaval Festival (darkride), Monsieur Cannibale (darkride), Fata Morgana (darkride), de Tycoon (een achtbaan in het donker) Pagode (uitzichttoren, hoogte van maximaal 45 meter), Droomvluch (darkride), Villa Volta (madhouse), PandaDroom (3D-bioscoop),  De Vliegende Hollander (waterachtbaan)

korting efteling

Tenslotte zijn er voor het hele gezin nog de Stoomcarrousel, de Indische Waterlelies, Het Volk van Laaf (heeft een eigen gebied in het park), het Anton Pieckplein en Raveleijn (omvat een groot openluchttheater, een horecavoorziening en kantoren)

Ter ere van  haar 60e verjaardag opent de Efteling op 31 mei 2012  de grootse watershow Aquanura. De show wordt een eerbetoon aan het sprookje de Kikkerkoning.

De Efteling is dus een park waar jong en oud zich urenlang vermaken kan. 

korting efteling