blog placeholder

Tijdens ons verblijf op de Beekse Bergen ontdekte ik dat ondernemende kinderen die in de buurt van de Beekse Bergen wonen vaak op de fiets ongehinderd gratis door de zuid ingang naar binnen fietsen. Ze fietsen vervolgens helemaal naar de andere kant van het park waar ze lekker gratis spelen en zwemmen kunnen in Speelland Beekse Bergen.

Gratis of met korting Beekse Bergen

Ons avontuur in Safaripark Beekse Bergen:
Je zult er van op kijken maar de meest spectaculaire dieren in Safaripark Beekse Bergen zijn de grote graskarpers. Deze worden namelijk zoveel gevoerd dat ze gewoon naar je toe komen en zelfs aan je vinger sabbelen als je hem in het water steekt. Er zwemmen er honderden en je kunt ze zo pakken lijkt het. Mijn zoontje vond ze ook geweldig en ik zou er wel even één voor hem pakken. Dat viel dus nog vies tegen. We lokten ze met brood en ze kropen bijna de kant op maar zodra ik er één probeerde te pakken schoot hij razendsnel weg. Na bijna een half uur bedachten we een truuk. We lokten de karper met een stukje brood naar de kant en zodra hij die op had gooide we stuk brood achter hem. Op het moment dat hij zich omdraaide en dus de andere kant op keek dook ik erop. Ik had hem! Na een wilde worsteling stond ik met de karper in mijn handen op de kant met tientallen enthousiast joelende kinderen om ons heen.

Gratis of met korting Beekse Bergen

Wat we ook heel spectaculair vonden was de roofvogel show. Ze komen heel dicht bij je en ze vliegen geluidloos zo dicht over je heen dat je hun riempjes over je hoofd voelt strijken.

Gratis of met korting Beekse Bergen

Als je een vakantie boekt op Vakantiepark*- of SafariCamp** Beekse Bergen kun je gedurende je verblijf Speelland en Safaripark Beekse Bergen gratis & onbeperkt bezoeken. (en nog 4 andere attractieparken).

In Speelland Beekse Bergen zijn een groot aantal attracties geschikt voor kleine kinderen. Speelland Beekse Bergen staat garant voor spectaculair speelplezier. In de grote speeltuin tref je brede zandstranden aan en kinderveilig zwemwater. Maar je komt natuurlijk vooral om je flink uit te leven. Op de schommels, de trampolines, de minigolfbaan en de ballenberg, om maar enkele attracties te noemen.

Gratis of met korting Beekse Bergen

Ook voor de oudere kinderen en jong volwassenen zijn er tal van attracties.
Heel spectaculair is de Waverider maar eens uit: een carrousel in het water die zo snel gaat dat het net een jetski lijkt. Vet cool!!
Ook de superhoge schans waar je op een soort waveboard vanaf suist is super gaaf. Na een paar keer proberen lukte het mij ook om erop te gaan staan zodat ik met hoge snelheid over het water surfte.
Blijf je liever op het droge? Dan kun je in de Kidcars racen als een echte Michael Schumacher over het circuit. Dat gaat vet hard!!

Gratis of met korting Beekse Bergen

*Vakantiepark Beekse Bergen:
Vakantiepark Beekse Bergen maakt deel uit van een uniek vakantie- en recreatiegebied vlakbij Tilburg. Op dit vakantiepark vind je alle ingrediënten voor een korte of langere vakantie in het Afrikaanse hart van Brabant. Vanaf het bungalowpark en de camping vaart regelmatig een boot over naar de tientallen (water)attracties van Speelland Beekse Bergen. Bovendien wandelt u in een paar minuten naar de 1.250 wilde dieren van het bekende safaripark.

**SafariCamp Beekse Bergen:
Je kunt ook kiezen voor SafariCamp Beekse Bergen. Hier logeer je vlakbij het bos en wordt je elke ochtend gewekt door een brullende leeuw. Na een ontbijt met tijgerbollen wandel je, via een speciaal binnendoor padje, een paar minuten later over de savannes van Safaripark Beekse Bergen. Daarvoor hoeft je niets extra te betalen.

Beekse Bergen is dus een park waar jong en oud zich urenlang vermaken kan.

Bezoekadres en post adres: Vakantiepark Beekse Bergen, Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek

Routebeschrijving: Vakantiepark Beekse Bergen is gelegen aan de provinciale weg N269 tussen Hilvarenbeek en Tilburg. Vanaf de A-58/N 269 wordt Beekse Bergen op de blauwe ANWB-borden bewegwijzerd.

Openbaar vervoer
Vanaf station Tilburg, met buslijn 142 of 143