blog placeholder

Flirtation is een women only feest dat vijf keer per jaar georganiseerd wordt. Flirtation komt voort uit de stichting LetsBeOpen! dat opgericht is door Big Brother winnares Bianca Hagenbeek.

Big Brother

Bianca HogerlandNederland leerde Bianca Hagenbeek kennen tijdens de tweede editie van Big Brother. Ze volgde de populaire Bart op die, net als Bianca, menig vrouwenhart sneller had laten kloppen tijdens de uitzendingen van Big Brother. Omdat ze openlijk uitkwam voor haar biseksualiteit paste ze als winnares precies in het “eigenwijze” karakter wat Veronica zo graag wilde uitstralen. Ze won hiermee het bedrag van 250.000 gulden. Door haar deelname aan Big Brother is ze in heel Nederland bekend geworden. Na de finale van Big Brother waren er veel, voornamelijk jonge meiden, die contact met haar zochten om te praten over hun homoseksuele gevoelens. De meiden vertelden haar dat ze een platform mistten waarbij ze gesprekken met gelijk gestemde konden voeren. Daarom besloot Bianca dit platform op te richten. Dit deed ze door in 2001 de stichting LetsBeOpen! op te richten. Met deze stichting organiseert ze verschillende projecten om de open minded vrouw op positieve wijze steun te geven. Dit doet ze onder andere door het beheren van de LetsBeOpen website, uitgeven van een tijdschrift, Open Your Mind fotoboekje, luistersessies en de succesvolle Flirtationfeesten. De open minded vrouw is niet per definitie lesbisch, maar kan ook biseksueel of “gewoon” hetero zijn die zich in het onderwerp interesseert.

Flirtation

Vijf keer per jaar wordt er een flirtation feest georganiseerd. De eerste editie was op 29 juni 2003 in de Amsterdamse club Panama. Vanaf het begin was deze Girls-Night-Out feest een groot succes. Elk feest heeft weer een eigen thema. Dit zorgt voor altijd leuk uitgedoste vrouwen in de club. 

Over the top

Foto: Thema “Over the top” en “Silver Winter”

Elke editie wordt door ongeveer 1250 vrouwen uit binnen- en buitenland bezocht. Misschien komt dit wel door de “Not to Much” formule. Dit feest wordt immers maar vijf keer per jaar georganiseerd, waarvan vier keer in Club Panama en in de zomer altijd één keer in Club Vroeger in Bloemendaal.
In deze Beach Edition verzamelen er ruim 3000 dames in Bloemdaal om het grootste women only feest van Europa mee te maken. Tijdens deze avond wordt de muziek dan ook uitsluitend verzorgt door bekende en minder bekende vrouwelijke DJ’s.

Flirtation Beach

Foto: Flirtation Beach 2011

Samengevat is Flirtation de plaats waar open minded vrouw elkaar kunnen ontmoeten. Dit kan dan eindelijk in een omgeving waar ze zich niet druk hoeven te maken over de reacties van hun omgeving. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer waarbij gezelligheid voorop staat!