blog placeholder

Mijn vrouw en haar vriendin trakteren zichzelf ieder jaar op een uitgebreid sauna arrangement. Ze hebben allebei een druk bestaan en maken veel emotionele dingen mee in de familie en vriendenkring. Ze verheugen zich dus altijd al lang van te voren op deze lekkere verwendag met saunabezoek, massage en lekker eten. Tijdens het relaxen praten ze honderduit over alles wat ze bezighoud en wat ze meegemaakt hebben. Ze gaan altijd op dinsdag want dan is het vrouwendag in de Sauna, daar voelen ze zich allebei het prettigst bij. Als er naakte mannen aanwezig zijn worden ze te veel afgeleid denk ik. Haar vriendin werkt als mediatheek medewerkster op een school en kan dus het makkelijkst op een dinsdag in een schoolvakantie. Ook dit jaar hadden ze een datum geplant en wel in de kerstvakantie op dinsdag 3 januari. Natuurlijk gaat mijn vrouw altijd op zoek naar een leuke korting en die had ze ook dit jaar weer gevonden.

gratis naar de sauna

Leuke korting op de sauna:
Mijn vrouw had op de website vierxvrij.nl een aardige korting gevonden. De actie bij vierxvrij.nl werkt als volgt. Je betaald € 4,95 aan vierxvrij.nl en daarvoor sturen zij je vervolgens per post een bon op waarmee de tweede persoon gratis naar de sauna kan. De portokosten zijn € 1,95 dus voor totaal € 6,90 mag de tweede persoon gratis naar de sauna. De entree voor de sauna is € 24,- dus het voordeel is € 17,10. Echt een leuk systeem dus. Je kunt de bon tot een bepaalde datum gebruiken in dit geval tot 31 januari dus ruim voldoende voor mijn vrouw en haar vriendin.

gratis naar de sauna

Pech:
Helaas hadden ze dit jaar pech. Ze hadden een sauna arrangement geboekt, in de kerstvakantie, op dinsdag 3 januari. Ze waren er allebei, door allerlei heftige gebeurtenissen in de familie, dik aan toe. Echter de blinde darm van mijn vrouw gooide op oudejaarsnacht roet in het eten. Om half één ’s nachts knapte de blinde darm van mijn vrouw en scheurden we door de nacht naar de eerste hulp. Meteen de volgende ochtend werd de blinde darm verwijderd. Doordat de blinde darm geknapt was had mijn vrouw er ook een buikvliesontsteking bij gekregen waardoor ze een paar dagen langer in het ziekenhuis moest blijven. Heel heftig allemaal. Maar gelukkig eind goed al goed, alleen het sauna arrangement op 3 januari viel in het water. Ik heb meteen een e-mail gestuurd naar de sauna om het arrangement te annuleren. Dit was gelukkig geen probleem en ze reageerden heel meelevend. Geachte mijnheer Laan, Vriendelijk dank voor uw mail, sterkte en beterschap met uw vrouw. Met vriendelijke groet, …naam medewerker…, Thermen Sauna Suomi.

Dubbele pech:
Toen mijn vrouw weer thuis was uit het ziekenhuis ging het al weer gauw beter. Toen bleek echter dat de actie van vierxvrij.nl  bij Sauna Suomi maar tot 31 januari liep. Ze heeft nog contact opgenomen met vierxvrij.nl om te vragen of ze, gezien de omstandigheden, ook na 31 januari nog gebruik kon maken van de vierxvrij.nl  actiebon. Helaas was dit niet te organiseren, zei de medewerkster. Jammer, van die € 6,90, maar helaas. Ze hebben toch maar weer een afspraak gemaakt voor een nieuw sauna arrangement in de voorjaarsvakantie op 28 februari.

Driedubbele pech:
Van haar ouders, die regelmatig naar de sauna gaan, hoorde mijn vrouw van een actie van Optimel. Bij ieder pak drinkyoghurt van optimel krijg je 5 optimel euro. Als je vier pakken koopt kun je op de website van Optimel de 5 optimel euro’s inwisselen voor een tegoedbon waarmee de 2de persoon gratis naar de sauna kan. Wij drinken altijd Yoki maar kochten vandaag in plaats daarvan 4 pakken Optimal. Dit kost dus niets extra dus die bon wordt zo goed als gratis. Vervolgens heeft mijn vrouw een account aangemaakt bij Optimel. Toen heeft zij de unieke codes van de pakken Optimel drinkyoghurt overgetypt en ja hoor, 5 Optimel eur’s tegoed. Met deze euro’s koos ze vervolgens in de Optimal shop voor de sauna kortingsbon. Daar stond het volgende:

Korting Saunabezoek
Geniet van een dag of avond in de sauna, de 2e persoon krijgt gratis toegang.

Hoe werkt de actie?

Je bestelt hieronder je kortingsvoucher voor het Saunabezoek. Deze betaal je met Optimel-euro’s. Optimel stuurt de kortingsvoucher naar jouw e-mailadres. Print de voucher uit en maak een afspraak bij de sauna van jouw keuze (meld dat je via Optimel komt). Neem de voucher mee naar de kassa van de sauna. Op vertoon van de voucher betaal je maar één keer entree: 2 voor de prijs van 1. Te bestellen t/m 29 februari 2012. Voor de inhoud van het saunabezoek:  «Minder Inhoud saunabezoek – Entree sauna of thermen – Gebruik van sauna- en thermenfaciliteiten – Dagschotel in het restaurant (alléén bij avondbezoek vanaf 17.00 of 18.00 uur)

Super actie toch!! Dus kopen die bon, vervolgens opent er een pagina met de bon die je kunt uitprinten. MAAR !! SHIT !!, op de bon staat een verrassing. Deze bon is ( onder andere) niet geldig van 20 februari tot 4 maart. Dat is dus driedubbele pech.

Conclusie:
Mijn vrouw en haar vriendin gaan toch lekker samen naar de sauna want dat hebben ze wel verdient en deze week drinken wij Optimel i.p.v. Yoki. De kortingsbon geven we maar aan haar ouders.