blog placeholder

Leiders van het Lichaam.

Akra en Dyodyo zijn geestelijke leiders van de mens,reeds bij het ontstaan van het embryo nemen de Akra en Dyodyo bezit van hetlichaam. De Akra en Dyodyo zijn de eerste inwoners van het lichaam.

Idereen kent Anana(God), de schepper van het Heelal. Akra en Dyodyo zijn de aangboren vermogens, onzichtbare wezens en onderbewuste van de mens aangeduid.

Bij geen storing of afwijking van het embryo(verdere ontwikkeling)komt er een gezond en normaal Kind ter wereld.

Groei en Ontwikkeling:

Bij groei en ontwikkeling van het embryo waar storing of afwijkingen in de hersenen is, ontstaat er een kind met een handicap. Een kind met een handicap is door een afwijking in de Hersenen dit komt Niet door de Akra en Dyodyo. De Akra en Dyodyo krijgen het lichaam mee van de Anana(de Schepper van het Heelal). Is het kind bevrucht door liefde van man en vrouw, dan zal het Kind dit uitstralen, dat het uit liefde is verwekt.

Beschermengel:

Van Anana(God) Keduaman(de Vader, de Schepper van) Keduapon(Hemel en Aarde), de Schepper, hebben de Akra en Dyodyo en de Winti Wet, de regels in de hand gehad van Anana om de Mens te adviseren, begeleiden, en beschermen op de levensweg. Akra(ziel=Beschermengel), Dyodyo(Natuurengel=Beschermengel) en Winti(Natuurgod) zorgen dat de Mens in het leven kansen krijgen om in de maatschappij te floreren. Met de kennis,kracht,wijsheid en ervaringen zullen zij de Mens zoveel mogelijk bijstand verlenen.

Energie:

Voor een groot deel is het lichaam van de Mens in het functioneren afhankelijk van het  energie-systeem dat zij van het Geestelijke leven, innerlijke wil de engerie krijgen.

Taak:

Geestelijke leven beschikken over bovennatuurlijke krachten. Het voornaamste doel van hun aanwezigheid in de Mens is het delen van de bovennatuurlijke krachten met de Mens.De Geestelijke krachten helpen bij de rechtmatige plaats in de maatschappij die de Mens verdient. Ook helpen zij mee om moeilijke problemen en fysieke belemmeringen bij de Mens op te lossen. Verder helpen zij de Mens van geluk,vrijheid en innerlijke vrede.

De Plaats.:

Het vermogen van de Geestelijke leiders is bij de Akra. De Akra is de  hoofd. De hoofdtaak is daarom ook toebedeeld aan de Akra. De plaats van de Akra in het lichaam is boven het hoofd. Hij  is de Ziel, het eigen ik, de Ego. Bij overlijden van de Mens zal de Akra als laatste wezen het lichaam verlaten. De Akra keert terug naar zijn opdrachtgeverAnana(God). De Akra is ook degene die Anana inlichtingen verschaft over hoe jij als persoon hebt geleefd.