blog placeholder

In dit artikel wordt aan het licht gebracht welke vorm van pilates er allemaal zijn. Lees alles door, en beslis welke pilates jij wilt gaan beoefenen.

Er zijn verschillende vormen van Pilates trainingen die beschikbaar zijn voor u. Of u nu Pilates wilt doen als een hobby of beroep, het volgende artikel zal u helpen beslissen welke oefening voor u geschikt is.

1) Powerhouse Pilates

Powerhouse Pilates is een vorm van lichaamsbeweging die een fitness aanpak biedt. Het werd opgericht door Marci Clark en Christine Romani-Ruby naar Pilates training direct beschikbaar zijn voor fitness professionals.

2) Peak Pilates

Peak Pilates is een van de vele vormen van Pilates, echt en volledig andere benadering. Peak Pilates certificering programma’s richten zich op professionele ontwikkeling en een diep begrip van de geïntegreerde, systematische aanpak van Pilates in het algemeen.

Deze kennis is van belang, omdat het is wat zorgt voor de solide basis en vertrouwen en deze twee dingen zijn nodig om een succesvolle Pilates instructeur te worden.

Daarnaast zijn de Peak Pilates certificeringsprogramma’s een modulair leerprogramma om u te helpen te leren en te onderwijzen in uw eigen tempo en op hetzelfde moment aan te passen bij uw persoonlijke trainingsprogramma op het niveau van Peak Pilates. Het is verplicht voor elke Pilates student, ongeacht hun specifieke staat of ervaring dat wordt begonnen met het leren van het inleidende systeem.

3) Stott Pilates

Stott Pilates is een die zich richt op de ademhaling, kern conditioning en lichaamsbewustzijn. Daarnaast is Stott Pilates uit te oefenen om een veilige en zeer effectieve methode, dat is een zeer belangrijk onderdeel van de Pilates routines helemaal strekken. Stott Pilates is ook geweldig, want het versterkt en toont het lichaam zonder toevoeging van ongewenste bulk en zonder druk uit te oefenen op je gewrichten.

Stott Pilates wordt uitgevoerd op een mat en het gebruik van speciale apparatuur. Het wordt beschouwd als een van de weinige fitness-regimes die een leven lang duren. Bovendien wordt het beschouwd als de perfecte aanvulling op de cardiovasculaire-oefening, sport en revalidatie.

4) Macht Pilates

Macht Pilates oefeningen zitten op bijna dezelfde lijn als yoga, maar met een belangrijk verschil – de fitness in yoga komt uit het denken voor het eerst, zoals de diepe meditatie, enz. De Power Pilates een reeks van oefeningen die gericht is op het opbouwen van de spieren en biedt verbetering van de algemene toestand van het lichaam en de geest.

Er zijn veel programma’s die een aantal van Power Pilates oefeningen bieden op verschillende niveaus van betekenis. De Power Pilates is een serie oefeningen die een persoon voor ongeveer 12-36 uur per week kan nemen. De Power Pilates gaat vrijwel altijd gepaard met een of andere vorm van apparatuur. Deze apparaten worden gebruikt voor verschillende spiergroepen rekken.

De Power Pilates oefeningen zijn een geweldige manier om fit te blijven. Yoga is de enige andere manier om hetzelfde niveau van fitheid van de geest en het lichaam te bereiken. Macht Pilates is niet te duur om te bereiken, of zo arbeidsintensief als yoga, maar het is zeer effectief. Net als bij yoga, moet je zeer flexibel zijn.

5) Yoga Pilates

Er zijn verschillende yoga Pilates workouts, oefeningen, die hun basis in yoga hebben, samen met Pilates omdat zij hebben deelgenomen aan flexibiliteit en kern van kracht. Een sporter kan door deze yoga Pilates oefeningen te doen in een rustig tempo door het inademen langzaam en diep in de training. Yoga Pilates oefeningen kunnen zelfs werken met een ander niveau van fitness en flexibiliteit. Toch moet men ook met de arts overleggen voordat u een van deze opleidingen gaat volgen.

Er zijn bepaalde yoga Pilates richtlijnen en yoga houdingen die niet mogen worden uitgevoerd op een volle maag. Draag altijd comfortabele kleding voor beweging.

6) Pilates en zwangerschap

Pilates wordt gezien als een van de beste manieren om een zwangere vrouw voor te bereiden op de geboorte van hun baby’s.De dynamische bewegingen van Pilates  en door spieruithoudingsvermogen helpen haar een beter evenwicht te creeren

Een van de beste en meest belangrijke onderdelen van Pilates en zwangerschap is dat het de perfecte uitvalsbasis is voor het werk van een vrouw en leveringsproces. Pilates is zeer geschikt voor zwangere vrouwen, omdat het helpt om te ontspannen van de vrouw haar spieren zachter maken wanneer het tijd is om de baby te leveren is dat een zeer nuttige factor.

Maar zoals met elke andere vorm van fysieke activiteit,  zal de zwangere vrouw haar arts moeten raadplegen voor advies.