blog placeholder

Ik ben mijn geloof in God op 8 jarige leeftijd verloren. Toch ben ik wel beïnvloed door met name de evangeliën van het nieuwe testament. Ik bewonder namelijk de levenswijze van de figuur Jezus. Hij werkte niet maar vertrouwde op de vrijgevigheid van de mensen. Het bijzondere was dat de mensen zijn vertrouwen niet beschaamden en hem voorzagen van eten, kleding en onderdak. Ze deden dit omdat ze geloofden in Jezus. Ze zagen hem als de verlosser en wonderdoener. Als je echter de evangeliën goed leest lees je dat niet Jezus wonderen verricht maar de mensen zelf. Iedere keer als iemand vroeg om genezing (of een ander soort wonder) antwoordde Jezus, als je gelooft dat je geneest, dan genees je. Zijn boodschap was dus dat ieder mens wonderen kan verrichten door er zelf in te geloven. Deze boodschap klopt volgens zijn volgelingen nog steeds, als je ergens 100% in gelooft dan kan het. Zodra je echter maar één moment twijfelt zal het niet gebeuren. Helaas twijfelt nagenoeg ieder mens altijd wel heel even.

Boodschap van God

Boodschap van god:
 Jezus bracht zijn boodschap heel slim. Hij deed het voorkomen dat zijn boodschap (dat de mens alles kan door er 100% in te geloven) een boodschap van God was. Dit deed hij omdat hij wist dat mensen de boodschap van een ander mens niet geloven omdat zij ervan uitgaan dat niet één mens 100% kan geloven omdat zij dat zelf niet kunnen. Ook ik heb daarom een boodschap van God.

Boodschap van God

Mijn boodschap van god:

Mijn boodschap van God is wat ik nu spontaan in mijn gedachten krijg. Helemaal niets. Ik stel mij volledig open voor een boodschap van God en er komt helemaal niets in mijn gedachten. Dit is dus mijn boodschap van God. Er is niets. Hoe ik me ook concentreer, er komt echt niets in mijn gedachten. Dit stelt mij in eerste instantie wel teleur maar ook niets kan een belangrijke boodschap zijn. Niets kan het begin zijn van een nieuwe religie die eindelijk de volkeren tot elkaar kan brengen en de wereldvrede kan bewerkstelligen. Als er niets is is er ook geen goed of kwaad, geen gelijk of ongelijk en geen bezit. Daardoor doet niemand meer iets verkeerd, heeft er niemand meer een meningsverschil en is alles van iedereen.

Boodschap van God

Conclusie:

Mijn op het eerste gezicht onbelangrijke boodschap van God is dus wel degelijk een hele belangrijke boodschap die de hele wereld vrede zal brengen. Geef daarom mijn boodschap, dat er niets is, door aan iedereen die je tegenkomt zodat iedereen ter wereld op den duur beseft dat er geen goed of kwaad, geen gelijk of ongelijk en geen bezit is en de langverwachte wereldvrede eindelijk zal komen.

Boodschap van God

Afbeeldingen boodschap van god:
De in dit artikel geplaatste afbeelding zijn door God zelf uitgekozen door ze voor mij op de Flickr-pagina met mooiste afbeeldingen van vandaag te zetten.

Boodschap van God