blog placeholder

Ik heb in een eerder artikel al uiteengezet dat uit een groot aantal gevonden zgn. wolfskinderen blijkt dat  een mens dat opgevoed wordt door dieren geen mens wordt maar een dier in een mensenlichaam.  Dit betekent dat een mens pas een mens wordt door wat hij leert van andere mensen. Waar je geboren wordt is dus bepalend voor wat voor mens je wordt. Wordt je in Afghanistan geboren dan wordt je een overtuigd moslim. Wordt je bij de Amish geboren dan wordt je een overtuigd christen.

Kun je dingen weten die je nooit hebt geleerd

Ikzelf ben geboren in een belijdend katholiek gezin. Er werd dagelijks gebeden voor en na het eten en voor het slapengaan. We gingen iedere week trouw naar de kerk. Ik zat op school en kreeg les van hele lieve nonnen. We waren met 10 kinderen thuis, 5 ouder dan mij en 4 jonger dan mij. Al mijn broers en zusters zijn misdienaar geweest. Ik niet, want ik geloofde het toen ik 8 jaar was al niet meer. Ook mijn vriendjes waren allemaal katholiek, niemand in mijn omgeving heeft ooit gezegd dat God niet bestond maar ik geloofde het gewoon niet. Hoe kan dat? Ik las nog geen levensbeschouwelijke boeken, ik zag nooit humanistische programma’s en er was nog geen internet. Maar ik geloofde het gewoon niet. Ik ben van nature ongelovig, ik neem niets als vanzelfsprekend aan. Alles wat niet bewijsbaar is geloof ik niet.

Ik heb wel een heel sterk normen en waarden besef meegekregen. Ik kan niet liegen, ik help graag mensen en droom er iedere dag van om net zo te doen als Jezus, al mijn bezittingen weggeven en op pad gaan vertrouwend op de goedheid van de mensen die ik tegenkom en de mensen vertellen dat ze niet hoeven te geloven wat de moderne schriftgeleerden je als waarheid voorspiegelen.

De moderne schriftgeleerden zijn de politici, wetenschappers, medici enz. Een heel duidelijk voorbeeld hiervan is het broeikaseffect. 40 jaar geleden waren de knapste Amerikaanse wetenschappers ervan overtuigd dat we deze eeuw een nieuwe ijstijd zouden krijgen. Lees ook http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=10369 . Uit wereldwijd onderzoek bleek dit klip en klaar. Toch zaten ze er naast. Nu wordt ons het tegengestelde wijsgemaakt. Ook nu blijkt dit uit wereldwijd onderzoek.

Vind u het vreemd dat ik al deze geleerde mensen ook nu niet geloof?

Mensen die alles klakkeloos aannemen zijn ideaal voor de heersende macht. Daarom neem ik niets klakkeloos aan.

Ik heb ooit eens een leraar gehad die zich altijd een beetje mallotig gedroeg, toch is één uitspraak van hem mij altijd bij gebleven. “Zegt de koning tegen de bisschop: hou jij ze dom, dan hou ik ze arm.”

Bij de kerk is het duidelijk, die houdt iedere ontwikkeling het liefst tegen. De staat doet het ongemerkt. Ze steekt veel geld in bv voetbal. Ze zorgt er voor dat slimme mensen veel geld kunnen blijven verdienen zodat ze tam worden gehouden. De meeste studenten ageren tegen de staat maar de meeste krijgen na hun studie een goede baan of positie en worden zo getemd door de staat.

Tot zover mijn overdenkingen voor vandaag. Ik hoop dat ik jou ook aan het denken heb gezet. Ik verbaas me namelijk iedere dag over al die mensen die nooit zelf nadenken. Ik ben daar ook bang voor. Massa’s mensen die geloven in holle frasen en massaal op een partij stemmen die feitelijk bestaat uit één man die ze dom houdt. Ik ben namelijk anti nationalistisch en tegen ondemocratisch gekozen leiders.

N.B. Alweer geen commercieel artikel, zo ga ik hier nooit geld verdienen. Toch voel ik mij na ieder artikel rijker. Heb jij dat ook?