het einde

In een ander artikel op deze website heb ik geschreven over mijn huidige leven, waaronder mijn relatie die ik sinds kort heb met een geweldige lieve man. Van huis uit zijn wij allebei opgegroeid als christen. Ik binnen de gereformeerde vrijgemaakte kerk en bij de gereformeerde kerk. Allebei zijn wij in de tussentijd God kwijtgeraakt. Beiden hebben wij het ware geloof teruggevonden en hebben wij elkaar gevonden.

Ik houd mij gewoon bezig met het lezen van de Bijbel en naar de kerk gaan. Maar hij is op onderzoek uitgegaan! “Het einde komt eraan. Jezus komt terug. In 2017 zal de eerste opname zijn”.

In het begin kon ik er niks mee. Het hele Jezus komt nu dan echt terug. De goede christenen zullen opgenomen worden en dan breekt er nog een periode van “7 jaar?” aan op aarde waarbij de achtergebleven mensen dan hun leven kunnen beteren en misschien meemogen met de tweede opname. 23 september zou het zover zijn. Er zijn tekenen in de lucht te zien. Een tweede zon en andere rare verschijningen in de lucht. Waarom 23 september? Het heeft iets vandoen met de oorspronkelijk jaarwisseling. De oorspronkelijke jaartelling zou ook net wat mindere dagen bevatten dan onze gegoriaanse jaartelling.

Ik weet er het fijne er ook niet van. Een ding wat mijn duidelijk vertelt is dat op de 23e van september ook hetzelfde sterrenbeeld valt als toen Jezus werd geboren.

In het begin was het heel moeilijk voor mij om dit alles aan te horen. Hoezo komt het einde nu al? Volgende maya’s kalender was het 5 jaar geleden zogenaamd ook al zover. En wat dacht je van toen het het jaar 2000 werd? Toen waren er ook mensen die dachten dat met de jaarwisseling de wereld zou vergaan.

Maar toen besefte ik mij iets. Het is helemaal niet verkeerd om te gaan leven alsof het elk moment kan gebeuren. Je bewust zijn en dankbaar zijn voor elke dag, elk moment, wat je hier op aarde krijgt. Elke dag leven in liefde en dankbaarheid.

Mochten er mensen zijn die ge├»nteresseerd zijn in dit onderwerp, over dat Jezus terugkomt. Laat dan een reactie achter. Dan kan ik informatie van mijn vriend doorgeven. Hij weer er veel meer van dan ik. Hij vind het belangrijk om onderzoek te doen en het woord door te geven. Hij gebruikt altijd het “lees je Bijbel, bid elke dag” lied als voorbeeld. Je moet lezen en bidden opdat je groeien mag, groeien in het geloof.
Ook een belangrijke passage uit de Bijbel voor hem is: “Wat hebt gij voor Mij gedaan?”. Daarom is het belangrijk het woord door te geven. De mensen te laten weten dat God er echt is en dat het een kwestie van tijd is voordat wij gered zullen worden en het perfecte leven zullen krijgen!