blog placeholder

Heel veel mannen hebben last van een afnemend geluk of zijn zelfs ongelukkig. Een afnemend geluk of ongelukkig zijn kan veroorzaakt worden door zowel geestelijke als lichamelijke oorzaken. De meest voorkomende oorzaak van afnemend geluk of ongelukkig zijn is psychologisch, maar als ook het niet-seksuele ochtendgeluk ontbreekt wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt door een lichamelijke storing.

Geluk verhogende middelen

Geestelijke oorzaken:

Over het algemeen zijn de oorzaken van afnemend geluk of ongelukkig zijn psychologisch. Hoe banger een man is om een geluksstoornis te krijgen hoe groter de kans dat dit ook werkelijk zo zal zijn. Naarmate hij gevoeliger is voor de door de maatschappij opgelegde prestatiedrang zal, door de toenemende spanning, zijn vermogen tot het bereiken van geluk inderdaad minder worden. Hierdoor kan hij in een negatieve spiraal belanden waardoor hij zelfs bij hele mooie sterke prikkelingen geen geluk meer zal vinden. De meest voorkomende vooroordelen in de maatschappij ten opzichte van het bereiken van geluk door een man zijn; de man moet iets bereiken in zijn leven, de man moet altijd zin hebben in geluk, de man moet altijd gelukkig zijn. Andere maatschappelijke oorzaken van afnemend geluk of ongelukkig zijn zijn; problemen binnen de relatie met de partner, spanningen in de arbeidsomgeving, slechte ervaringen op geluksgebied. De belangrijkste psychologische oorzaken zijn; depressiviteit, angstgevoelens, stressgevoelens, kwaad zijn op de partner, verdrietig zijn, in de rouw zijn, nerveus zijn, bang zijn om te falen, de ontvangen opvoeding, slecht kunnen communiceren met de partner en een negatief zelfbeeld.

Geluk verhogende middelen

Lichamelijke oorzaken:

De lichamelijke oorzaken van afnemend geluk of ongelukkig zijn; Obesitas (ook wel overgewicht, zwaarlijvigheid, vetzucht, corpulentie of dikheid genoemd), te veel cholesterol in het bloed, een te hoge bloeddruk, Diabetes mellitus (suikerziekte), te veel prolactine in het bloed, afwijking van het normale eetgedrag en een aandoening van het centraal zenuwstelsel.

Geluk verhogende middelen

Gratis geluk verhogende middelen:

Om het geluk van een man te verhogen is het dus in de meeste gevallen het wegnemen van de geestelijke oorzaken de beste remedie. Bij een geluksstoornis die veroorzaakt wordt door de door maatschappij opgelegde prestatiedrang moet de man er voor zorgen dat hij zijn eigen doelen stelt en zijn doelen niet door anderen laat dicteren. Door zijn eigen doelen zo te stellen dat ze voor hem goed bereikbaar zijn wordt, als hij deze doelen heeft bereikt, het geluksgevoel verkregen doordat hij iets bereikt heeft in zijn leven. Ook moet hij ervoor zorgen dat het bereiken van geluk geen obsessie wordt maar dat er ook wel eens periodes zijn dat hij voor lief neemt dat hij even niet gelukkig is. Als zijn geluk door problemen met zijn partner wordt geblokkeerd moet hij ervoor zorgen dat de relatie weer goed wordt of de relatie beëindigen. Als zijn geluk door spanningen in de arbeidsomgeving worden veroorzaakt moet hij ervoor zorgen dat de arbeidsverhoudingen weer goed worden of een ander werkkring zoeken. In het geval dat zijn verminderde geluk wordt veroorzaakt door depressiviteit, angstgevoelens, bang zijn om te falen, de ontvangen opvoeding, slecht kunnen communiceren met de partner of een negatief zelfbeeld is het raadzaam om naar een professionele hulpverlener te gaan voor een behandeling. Als zijn verminderde geluk wordt veroorzaakt door, stressgevoelens, kwaad zijn op de partner, verdrietig zijn, in de rouw zijn of nerveus zijn is het meestal een kwestie van tijd. De beste oplossing hiervoor is er voldoende tijd voor nemen zodat het geluk vanzelf weer toeneemt. Voor de lichamelijke oorzaken kun je in Nederland, met een normale ziektekostenverzekering, gelukkig nog altijd gratis medische hulp krijgen.

Geluk verhogende middelen