blog placeholder

Voor vrouwen die zwanger willen worden of zwanger zijn. hier wordt er verteld over hoe je het beste inkopen kan doen en wat je juist niet moet doen, een baby/kind is al duur genoeg.

Hieronder een korte inhoudsopgave over waar aandacht aan besteed wordt in dit stuk.

– Wat kun je doen voordat je nog zwanger bent.

– Wat kun je doen als je al zwanger bent.

– Babysites voor goedkope spulletjes.

Wat kun je doen voordat je zwanger bent:

Wat je kunt doen voordat je zwanger bent en je hebt de wens samen met je partner of alleen, dan kun je het volgende doen om geld te besparen.

Goed om je heen kijken is altijd een mooie tip maar het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is juist wel een hele nuttige tip laat uw portomonee thuis of neem alleen het geld mee voor de dingetjes die u nodig hebt, hierdoor kunt u goed rondkijken naar spulletjes die u echt nodig hebt. Kijk ook eens op koop en verkoop sites mensen zetten hier hun spulletjes op en als je goed rond kijkt van tevoren kun je zo mooi veel geld besparen op de spulletjes. U kunt ook op rommelmarkten leuke spulletjes weg halen zo kunt u het zelf zien hoe het eruit ziet en bepalen of u het nog kunt opknappen.

Ook is het leuk om spulletjes bij een kringloopwinkel weg te halen en zelf op te knappen want verf kun je goedkoop halen bij winkels die spulletjes kopen van groothandels die het weg doen, en zo goedkoper kunnen verkopen. denk hierbij aan winkels zoals; de max, de restpost enz…

Zo heb ik veel spulletjes al gehaald voordat er bij ons een kindje verwacht werd, ik had een babykamer, kinderwagen die je in een buggy kan veranderen en een maxi cosi al gekocht. dit scheelde ons veel geld.

Wat kun je doen als je al zwanger bent:

Als je zwanger bent gefeliciteerd en geniet ervan. al het bovenstaande kunt u nu ook doen alleen hebt u wat minder tijd.

wat je niet zo snel doet voor je zwangerschap maar nu juist wel is kleding halen voor uw ongeboren kind maar vraag eens rond aan familie, vrienden of kennisen of zij nog spul hebben wat u mag hebben misschien tegen een kleine betaling.

Er zijn handige internet sites waar u een soort van afstreeplijst weg kunt halen zodat u een beetje kan kijken wat u al heeft en wat er dus nog moet komen. ik vond dit wel erg handig en heb hier ook veel aan gehad.

Ook kun u al een beetje luiers inslaan sla niet teveel van 1 maat in maar van meerdere maten. meestal zitten ze langer in maat 3 en 4 dan in maat 1 en 2 maar haal hier toch een paar pakken van want er gaan heel veel luiers door heen in de week. Voor de vliegen en ander ongedierte bij de container, u kunt er altijd een plastic zakje om heen doen.

Babysites voor goedkope spulletjes:

U kunt met uw internet zoekmachine veel bereiken. zo heb ik een sites gevonden waar u kan vergelijken door bij uw zoekmachine het woord goedkope kinderwagens in te toetsen kunt u al heel wat sites bezichtigen.

Ik heb veel gekeken op baby en tiener sites, en ik heb vaak het woord baby ingetoetst. zo kwam ik bij allemaal sites waar ik alles kon krijgen voor de baby.

Vraag ook eens rond aan andere mensen waar zij hun spulletjes weg hebben.

Ik hoop dat de meesten van jullie hier wat aan hebben want het heeft mij echt geholpen, dus ik geef dit alleen maar door zodat ik misschien andere kan helpen.