blog placeholder

In deze tijd impliceert het woord Moonshine dat de Vloeistof Illegaal wordt Geproduceerd echter de Term wordt ook gebruikt op de Etiketten van Bepaalde Juridische Producten alswel de manier om deze producten te Verkopen (Marketing) voor het verstrekken van een soortgelijke drink ervaring zoals men vind in het drinken van de Illegale Moonshine.

            Bar Advertising           Bootleggers Moonshine Camp                     Baptists Smugglers Path - Smokelaars Pad

Voor een groot deel van de 20e Eeuw waren Baptisten en Andere Evangelische Christenen prominent in de Politieke Activism voor Zondag Sluitings Wetten in welk de Sale Of Alcohol – De Verkoop Van Alcohol zou Beperken. Bootleggers verkochten Illegaal Alcohol en kregen méér zaken als de verkoop van illegale drank werd beperkt. Zulk Coalitie maakt het makkelijker voor Politicians om beide groepen te bevorderen. De Baptists verlaagden de kosten voor de gunst van Bootleggers, omdat Politicians winst kunnen opleveren puur als Motivatie bij de Publieke Interesse zelfs terwijl zij de Interesse Promoten van Goed Ge-Financieerde Bedrijven vaak die van Baptists in welk de Morele High Ground, terwijl de Bootleggers de Politicians Overtuigden in stilte achter gesloten deuren.

Moonshine, White Lightning, Mountain Dew, Hooch en White Whiskey zijn zeldaam en zijn termen die gebruikt worden om High Proof Distilled Spirits te beschrijven, deze zijn meestal Illegaal Ge-Produceerd. Moonshine is gemaakt van Corn Puree als het Hoofd Ingrediënt. Het woord Moonshine is afgeleid van de term Moonrakers welk woord gebruikt word voor Engelse Smokkelaars en Clandestine Aard van de Activiteiten van Illegale Appalachian Distilleerders die Ge-Produceerd en Ge-Distributeerde Whiskey. Het Distileren werd s’nachts gedaan om ontdekking te voorkomen.

In heden ten dage gebruiken we de Term Moonshine in welk dit woord impliceert dat de Vloeistof die Illegaal wordt Ge-Produceerd Labeld – Van Etiket Voorzien in welk de Moonshine een Legaal Product wordt en het Woord Moonshine een woordelijk manier is om het Product te Marketingen – Verkoop, Reclame met de woorden dat het Product Een Soort Gelijke Drink Ervaring Heeft Zoals Gevonden In De Illegale Versie Van De Drank.

Slecht Ge-Produceerde Moonshine kan verontreinigd zijn, dit kan gebeuren door het verkeerde soort materiaal te gebruiken bij de constructie van de Still. Stills hebben Automotive Radiators nodig als Condensers en zijn vrijwel gevaarlijk. In sommige gevallen zijn Glycol Producten als Anti Freeze ook af gegeven. Radiatoren gebruikt als Condensator kunnen ook Lood in de Verbindingen Weergeven met name in de Plumbing – Loodgieterswerk. Deze methoden leiden vaak tot Lood Vergiftiging of en tot Blindheid wanneer deze Ge-Consumeerd worden men noemt dit Besmette Drank. Het vaststellen van Vergiftigde Drank was een probleem tijdens de Droog Legging toen veel mensen hieraan stierven tijdens het innemen van de Ongezonde Stoffen.

Methanol is niet Ge-Produceerd in Toxic Amounts – Vergiftigings Hoeveelheid bij de Fermentation – Fermentatie van Suikers uit Graan Zetmeel. Bederf is nog mogelijk door Gewetensloze Distilleerders die via Goedkope Methanol de Schijnbare Sterkte van het Product proberen te Verhogen. Moonshine kan zowel Aangenamer alswel Minder Schadelijk gemaakt worden door het uitsluiten van de Foreshot. De éérste paar ons (als in gram of kilogram) Alcohol Druipt van de Condensor. De Foreshot bevat de meeste van het Methanol eventueel uit het Beslag odat Methanol dus Verdampt bij een Lager Temperatuur dan Ethanol. De Foreshot bevat ook typisch Kleine Hoeveelheden van diverse Andere Ongewenste Samenstellingen als Aceton en Verscchillende Soorten Aldehydes.

Alcohol Cocentraties van bóven 50 % Alcohol bij een Volume van 101 Proof zijn Ont-Vlambaar en daarmee Gevaarlijk Te Hanteren. Dit is specifiek wáár gedrurende het Distilling Process in welk de Verdampte Alcohol in de Lucht als Gevaarlijke Concentratie gegeven wordt indien er géén voldoende Ventilatie is geleverd.

Een snelle Schatting van de Sterkte van de Alcohol of terwijl Bewijs Genoemd is de Ratio van de Alcohol naar het Water toe en deze wordt vaak bereikt door het schudden van een goed doorzichtige container met daarin het Ge-Distilleerde Alcohol. Grote Bubbels met een Korte Looptijd van de weergekeerde rust positie wijst op een Hoger Alcohol Gehalte terwijl Langzamere Bubbels een Gegeven Lager Alcohol Percentage hebben.

Een Algemeen Volks Test voor het testen van de Kwaliteit van de Moonshine is een Kleine Hoeveelheid in een Lepel te nemen en deze gewoonweg in Vlammen Te Zetten. De Theorie is dat een Safe Distillate Burns – Veilige Distillate Vlamt met een Blauwe Vlam maar een Tainted Distillate – Besmette Distillate een Gele Vlam heeft. Beoefenaars van deze eenvoudige test hebben eveneens vastgesteld dat wanneer een Radiator Coil gebruikt wordt als een Koeler deze dan In De Distillate Wordt Ge-Leid in welk het Distillate dan een Rood-Achtige Vlam Geeft. Dit leidde tot het Ezels Bruggetje (spreekwoordelijk voor beter te onthouden) Lead Burns Red And Makes You Dead of ook wel Red Means Dead – Lood Brand Rood En Maakt Je Dood of ook wel Rood Betekend Dood. Hoewel de Vlam Test de aanwezigheid van Lood en Fusel Oil toont zal de aanwezigheid van Methanol die brandt met een Onzichtbare Vlam Niet Zichtbaar Worden.  

Heden ten dage is de meer betrouwbare methode voor het testen van de Alcohol is het gebruik van Wetenschappelijk Apparatuur zoals een Alcohol Meter of een Areo Meter. Een Hydro Meter wordt gebruikt tijdens het Fermentatie Proces deze bepaalt het Alcohol Procent Moonshine terwijl een Alcohol Meter wordt gebruikt nádat het Product Ge-Distilleerd Is deze bepaald dus het Volume Procent.

Rum Running By Sailing Ship

Rum Running of Bootlegging is de Illegale Business van het Smokkelen van Alcoholische Beverages in welk een dergelijk Transport Verboden Is Bij De Wetboek (Law). Smokkelen gebeurt gewoonlijk voor het ont-duiken van Circumvent Taxation – Het Omzeilen Van Belasting of voor het ont-duiken van de Prohibition Laws – Het Alcohol Verbod Wet. De Term Rum Running is vaker toegepast voor het Smokkelen Over Het Water dan voor het Smokkelen Over Land. De British Government heeft Recherche Vaartuigen – Revenue Cutters ingezet voor het Stoppen Van Smokkelaars in de 16de Century. Piraten maakten vaak éxtra geld door het Rum Running. Er waren tijden dat de Verkoop van Alcohol Streng Gelimiteerd was voor Ander Soort Doeleinden als de Local Prohibitions – Lokale Alcohol Verbod.

De Rum Running Business was zéér goed en McCoy kocht al snel een Gloucester Knockabout Schooner genaamd Arethusa op een Veiling en Doopte deze om tot de Tomoka. Hij Installeerde een Verborgen Machine Geweer op haar Dek en Ruste Haar Opnieuw Uit Met Vis-Pennen waardoor zij zoveel Smokkelwaar kon houden als ze kon Vervoeren. Ze werd één van de Meest Beroemde Rum Runners tesamen met twee andere Schepen en zij vervoerden voornamelijk Ierse en Canadese Whisky evenals ander Fijne Liquors en Wijnen.

In die dagen van Rum Running was het gebruikelijk voor Captains om Water Toe Te Voegen áán de Flessen om op die manier hun Winsten Te Verhogen of Bestempelde deze als Betere Goederen. Elk Goedkope Mousserende Wijn werd Franse Champagne of Italiaanse Spumante, Merkeloze Drank werd Top-Of-The-Line Benaamde Merken McCoy werd beroemd voor het Nooit Wateren Van De Dranken en voor het Verkopen Van Alleen Top Merken. Hoewel de Term in DrukWerk Verschijnt in 1882 is dit één van de vele Folk Etymologies geworden “The Real McCoy”.

In later tijd periode werden Ge-Specialiseerde Hoge Snelheids Vaartuigen gebouwd voor de Ship-To-Shore Runs. Deze High Speed Boten zijn vaak Luxe Jachten en Speedboten uitgerust met Krahtige Vliegtuig Motoren, Machine Geweren en Bewapene Beplating – Pantser. De Bouwers van Schepen leverden niet alleen Schepen áán Rum Runners maar ook aan Coast Guard Schepen. Rum Runners houden in hun voorraad kamers Blikjes Gebruikte MotorOlie welk Handig Is om te Gieten Op Warme Uitlaat Spruitstukken voor het geval deze een Rook Gordijn nodig hebben om de Coast Guard te Ontsnappen. 

     CG 100 a 75 foot Patrol Boat United Kingdom Navy Patrol River Boat

Aan de Zijde van de Overheid waren de Rum Chasers – Achtervolgers een Assortiment van Patrol Boats, je hebt dan Inshore Patrol en Harbor cutters. De Meeste van deze Patrol Boats waren die van het Type Six-Bit Variety 75 Foot Craft met een Top Speed van ongeveer 12 Knots. Er waren ook een Assortiment van Lanceringen, Harbor Tugs en Miscellaneous Small Crafts.

Voor Verschillende Redenen waaronder het Vermijden Van Belastingen en Minimaliseren Van Inkoop Prijzen is Alcohl Smuggling nog steeds een Wereld Wijde Ondernemiing.

De Government van de United Kingdom Faalt met het Innen van 900 Miljoen Pound in Belasting Gelden de schuld ligt bij de Smokkelaars Activiteiten.

Bijna álle Landen heben Wetten en Regelementen voor de Productie, Verkoop en Consumpie van Alcohol en sommige Landen Verbieden dergelijke Activiteiten in zijn Geheel. Echter Alcoholische Dranken zijn Legaal in de Meeste Delen van de Wereld. De Verkoop In De Global Alcoholic Beverage Industry bedroeg 1 Triljoen Dollar in 2014.

Hoewel de Verkoop en de Consumptie van Commerciële Alcohol eigenlijk Nooit Bij De Wet Verboden Is, hebben verschillende Histrische Groepen in de United Kingdom een Campagne Gedaan Vóór Het Verbod Op Alcohol, als de Society of Friends de Quakers, The Methodist Church en ander niet-conformistische Christenen als ook wel Ge-Matigde Movements als Band of Hope en de Chartist Movements van de 19de Century.

 Pamphlet

Prohibition – Justicieel Verbod is de Legal Act of Prohibiting de Productie, De Opslag In Vaten, De Opslag In Flessen, Het Transport en de Verkoop van Alcohol. De Term Prohibition kan ook gebruikt worden voor Periodes in de Geschiedenis van de Landen waarin het Verbod van Alcohol was Afgedwongen. Alcoholische Drank is een drankje die een Aanzienlijke Hoeveelheid van de Psycho-Active Drug Ethanol bevat. Het drinken van de Alcohol speelt een Belangrijke Rol in de Maatschappij. Alcohol heeft een Potientie vóó Misbruik en Fysieke Afhankelijkheid.

Justice - Justitie

The Iron Law of Prohibiton is een Term bedacht door Richard Cowan in 1986 die vaststelde dat als de Rechts Handhaving Intenser wordt de Protentie van Verboden Stoffen toeneemt. Hij zegt het op deze manier “The harder the enforcement, the harder the drugs” – Hoe harder de wets handhaving hoe harder de drugs. Deze Wet is een toepassing van de Alchian Allen Effect; Libertarian Rechter James P. Gray noemt de Wet van de ‘Belangrijkste Regel Van Het Verbod’ en merkt op dat het wél een krachtig hulp middel is vóór de Legalisatie Van Drugs. Het is gebaseerd op de veronderstelling, dat wanneer Drugs of Alcohol Verboden zijn, deze ge-produceerd zullen worden in Zwarte Markten in méér ge-concentreerde én krachtigere vormen omdat deze méér potente vormen bieden dan een beter efficiëntie in het Zakelijk Model. Ze nemen A. Minder Ruimte In De Opslag, B. Minder Gewicht In In Het Vervoer én C. Ze Verkopen Voor Meer Geld. Econoom Mark Thornton schrijft dat de Ijzeren Wet van het Verbod het argument ten gunste van het verbod ondermijnt, omdat deze een hogere potentie vormt en minder veilig zijn voor de consumer – de consument.

De Populaire Verschuiving van Bier tot Wijn om Sterke Drank te Verbieden Tijdens de US Prohibition Tijdperk, heeft een Parallel in de Drugs Handel in de late 20e Eeuw. Bulky Opium was Illegaal, Heroïne kwam Méér, vaker maar met een groter risico met een Blood-Borne – Met Bloed Geboren Ziektes vanwege injecties met naalden en een meer nóg groter risico van de Dood Door Overdosis. Marijuana werd ook gevonden in een té grote bulk – hoeveelheid en er kwamen méér problemen voor Smokkelaars voor óver de grens. Smokkelaars keerden zich meer en meer naar de Cocaine met een Hogere Potentie Per Pond. Cowan schreeft in 1986 dát Crack dus Cocaine is en Puur een Product vanwege de Prohibition of Drugs. Clinical Psychiatrist Michael J. Reznicek voegt Crystal Meth toe aan deze Lijst.