blog placeholder

Mermaids zijn Legendarisch Aquatische Schepsels met het boven lichaam van een mens en de staart van een vis. Ze verschijnene in de Folklore van heel veel Culturen over de gehele wereld heen, waaronder het Midden-Oosten, Europa, Afrika, Azië.

   Groep van Mermaids in Diep Zee

De eerste verhalen verschijnen in het oude Assyrië, waarin de Godin Atargatis zichzelf transformeerde in een Mermaid, uit schaamte voor het ongeluk welk haar Menselijke Minnaar vermoord werd. Mermaids worden soms ge-associeerd met gevaarlijke gebeurtenissen, zoals overstromingen, stormen, scheeps wrakken en verdrinkingen. In divers andere Volks Tradities, kunnen zijn welwilllend of geweldadig zijn.

 

Anno 1493

Zeilend voor de Kust van Hispaniola, meldde Chirstofel Columbus, dat hij drie vrouwelijke vormen ziet die hoog boven de zee waren. Het Logboek van Blackbeard, vermeld deze dat hij zijn bemanning ïnstrueerde om op verschillende voyages – reizen het schip van de charted – in kaart gebrachte wateren weg te sturen. In welk Blackbeard deze in kaart gebrachte wateren de Enchanted Waterway – Betoverde Waterwegen noemde uit angst van de aanwezigheid van de Merfolk of Mermaids. Deze waarnemingen zijn vaak verhaalt en gedeeld door zeelui en piraten die geloofden, dat Mermaids hun slecht geluk zou brengen en hun betoverden, hun goud afdwong en hun sleepten naar de bodem van de zee.

 

Professor Mandelhoff filmde het volgende, gedurende zijn studie over de Mako Islands.

Title: Amazing Real Mermaids van Mako Islands, gevonden en belicht.


 

Augustus 2009 in Kiryat Yam

Mellden tientallen mensen een Mermaid gezien te hebben. In de Israëlische Kustplaats Kiryat Yam sprongen Mermaids uit het water en er werden Foto’s gemaakt.

 

Februari 2012 in Zimbabwe, Afrika

Het werk op twee reservoirs in de buurt van Gokwe en Mutare in Zimbabwe, Afrika werd stop gezet. De werknemers weigerden te blijven werken, omdat de Mermaids hen uit de buurt van de sites hadden weg gejaagd.

 

Mei 2012 Uitzending Animal Planet

The Body Found is een televisie documentaire fictie die uigezonden werd op Animal Planet. Deze centreerde de ervaringen rondom een voormalig National Oceanic en Atmospheric Administratie Scientist, met een CGI Recreation van een Amateur Geluids en Video opname van een Mermaid op het strand en bespraken hier de Wetenschappelijke Theorieën, waarbij het bestaan van Mermaids ter discussie staan. In Juli 2012, in een reactie op de publiekelijke onderzoeken met de mogelijkheid dat sommige kijkers zich vergist hebben en het programma voor een documentaire kan hebben gezien, heeft het National Ocean Dienst, dit is een tak van de NOAA, een ongebruikelijke verklaring gemaakt, dat “Geen Bewijs van Aquatische Mensachtigen ooit is Gevonden”.

 

 Gevonden Lichamen van Mermaids   Ancient Mermaid Lichaam  

Mei 2013 Tweede Uitzending Animal Planet

Zend Animal Planet een ander Documentaire Fictie getiteld Mermaids: The New Eidence met niet eerder uitgebrachte video bewijs, met inbegrip van wat een voormalig IJslandse Geo-Survey Wetenschapper getuigde tijdens het duiken voor de Kust van Groenland nabij Onderwater Dompel-Pompen. De video’s bieden twee verschillende video-opnames van wat lijkt op een Humanoïde Wezen. Deze naderenden en raakte hun voertuigen aan. de NOAA gaf nogmaals een verklaring en rapporteerd dat dit een acteur was. De acteur wordt door NOAA geïdentificeerd als David Evans van Ontario, Canada.

 


 

Het Menselijk Natuur is Intern Inconsistent, dat onze Continuïteit met en met ons verschilt. De Aarde en andere Dieren zijn Mysterieus en Diepzinnig. En in deze Continuïteit en in deze verschillen, ligt zowel een gevoel van Vervreemding op Aarde en de Mogelijke Sleutel tot een Manier van Voelen in een Weg Om Hier Thuis Te Zijn.