blog placeholder

Met uitzondering van de Cheetah, zijn alle Katten vrijwel gelijk in Structuur en in het Gedrag. Alle Katten zijn Carnivoren en Efficiënte Apex Roofdieren.

Terwijl er geen Biologische Classificatie is, worden de benamingen Big Cat, Great Cat, Grote Kat officieel gebruikt om de Grote Felid Soorten te onderscheiden van Kleinere Soorten. De Katten zijn gelijkwaardig in Anatomie en in de andere vergelijkingen. Met Sterke, Flexibele Organismen, Snelle Reflexen, Scherpe Intrekbare Klauwen en Sterke Tanden. De Zintuigen van de Kat passen in het beeld van de Roofzuchtige Ecologische Verhalen. Katten kunnen geluiden die zwak of hoog in frequentie zijn horen die voor het menselijk oor niet haalbaar zijn. Zij kunnen ver zien in de duisternis. Katten hebben slechtere kleur herkenning en een betere zintuig van geur dan mensen. Ondanks het feit dat Mensen Solitaire Jagers zijn, zijn Katten Sociale Wezens. Katte Communicatie omvat het gebruik van een verscheidenheid van Vocalizations evenals de Kat Pheromones en verschillende soorten van Kat Lichaamstaal.

 

Species SaberTooth Cat

SaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth Cat

De SaberTooth Cat wordt ook wel misleidend SabelTooth Tiger genoemd, het is wél één van de verschillende groepen die gecategoriseerd worden door Lange, Gebogen Saber Vormige Hoektanden. De grote bovenkaak met lange hoektanden zijn zelfs zichtbaar wanneer de mond gesloten is. De Sabel Getande Katten werden met name gevonden in het Eoceen Tijdperk en in het Pleistoceen Tijdperk. Ondanks de naam Kat in hun naam, zijn deze dieren niet nauw verwant aan de Moderne Katten die wij kennen. Waaronder de Machairodontinae van de Felidae Katten Familie binnen bij de gezinnen en Barbourofelidae, Sparassodonta en de Clade Metatheria. Deze hebben betrekking op de Infra Class of Marsupial Mammals, ook bekend zijn de Placental Mammals.

 

Species Big Cat

Big Cat, JaguarBig Cat, JaguarBig Cat, White TigerBig Cat, TigerBig Cat, LeopardBig Cat, Snow LeopardBig Cat, Black LionBig Cat, White LionBig Cat, Lion

 Een Top Roofdier, ook wel bekend als de Alpha Roofdier, Super Roofdier, Top Roofdier of Top-Level Roofdier. Zij zijn roodieren die verblijven op de Top van de Voedsel Ketens, waar géén andere wezen rooft. Apex Roofdieren zijn meestal ge-definieerd in termen van Trofische Dynamiek, wat betekent, dat Apex Roofdier Soorten de hoogste Trofische Niveau bezetten en spelen hier een cruciale rol bij het handhaven van de gezondheid van het Eco Systeem. Een Studie van Marine Voedsel Webs, hebben Top Roofdieren gedefinieerd als méér dan Vier Trofisch Nveau. Het Top Roofdier Concept wordt vaak toegepast in Wild Beheer, Behoud en Eco Toerisme.

Een engere definitie bestaat uit vijf leden van het soort Panthera : Tijger – Tiger, Leeuw – Lion, Jaguar, Luipaard, Snow Leopard, Leopard. Alleen leden van dit geslacht kunnen roaren. Een meer expansieve definitie omvat bovendien de Poema en Cheetah. Een andere Kat wordt de Nevel Panter, deze wordt beschouwt als een evolutionar verband tussen Grote en Kleine Katten.

 

Species Feral Cat

Feral CatFeral CatFeral CatFeral CatFeral CatFeral Cat

Wilde Katten zijn Binnenlandse Katten, zij zijn geboren in of zijn teruggekeerd naar de Wilde Staat. Zij zijn onbekend met en op hun hoede voor mensen en lopen vrij rrond in Stedelijke of Landelijke Gebieden. De hoeveelheid van Wilde Katten is niet bekend. De Wilde Katten leven graag alleen, maar de meesten zijn te vinden in Grote Kolonies. In welk zij een bepaald gebied bezetten en het gebied meestal ge-associeerd kan worden met een Bron van Voedsel. Beroemde Wilde Kat Kolonies zijn gevonden in Rome, Italie rond het Colosseum en het Forum Romanum. De Wilde Katten krijgen hier Voedsel en Medische Hulp van Vrijwilligers.

 

Species Domestic Cat

Domestic Cat, Felis Silvestris CatusDomestic Cat, name not shownDomestic Cat, Ragdoll Seal PointDomestic Cat, Turkish CatDomestic Cat, name not shownDomestic Cat, name not shownDomestic Cat, Siamese Cat

De Domestic Kat wordt ook wel Huis Kat de Felis Catus of Felis Silvestriscatus genoemd. Deze katten zijn Klein, Kort of Lang Harig, ge-Acclimatiseerd en Vlees Etende Zoogdieren. Ze worden vaak Kat of Poes genoemd. Wanneer ze gehouden worden als Indoor Huisdier – Binnenshuis Huisdier, is er geen noodzaak om ze te onderscheiden van de Felids en Katachtigen. Vaak worden Katten gewaardeerd door Mensen voor Gezelschap en hun vermogen om Ongedierte weg te Jagen.