blog placeholder

mooie vrouw

Een mooie vrouw versieren is een kunst die niet aan een ieder van nature gegeven is. Door de komst van de computer is het versieren van een mooie vrouw echter voor veel mensen een stuk makkelijker geworden maar toch geven veel mannen de voorkeur aan het “real life” oftewel aan het in het echte leven versieren van een mooie vrouw. In dit artikel zal ik uitleggen wat de eenvoudigste manier is om een mooie vrouw in een werkelijke omgeving te versieren.

Wat is een mooie vrouw?
Voordat ik er toe over kan gaan hoe je eenvoudig een mooie vrouw kunt versieren zal ik eerst moeten bepalen wat een mooie vrouw is. Volgens de laatste wetenschappelijke inzichten vinden de meeste mannen “gemiddelde” vrouwen het mooist. In het artikel http://artikelen.foobie.nl/beauty-mode/11285-hoe-wordt-je-aantrekkelijk-aantrekkelijke-vrouwen/ heb ik dat enige tijd geleden al uitgebreid toegelicht. De wetenschappers die dit onderzoek verricht hebben zijn echter alleen van het gezicht van een mooie vrouw uitgegaan. Ik ben er echter zelf van overtuigd dat de meeste mannen juist een vrouw het mooist vinden die op bepaalde onderdelen afwijkt van het gemiddelde. De meest tot de verbeelding sprekende voorbeelden van deze afwijkingen zijn mooie lange benen, mooie grote borsten en een mooie grote strakke kont. De voorkeur van mannen voor dit soort  afwijkingen bij vrouwen is zelfs zo sterk dat alleen al het lezen van de woorden mooie lange benen, mooie grote borsten en mooie grote strakke kont ze in een fysiek gevoel van opwinding brengt. Als een vrouw dus mooie lange benen, mooie grote borsten, een mooie grote strakke kont en een gemiddeld gezicht heeft is er volgens mij sprake van de ultieme mooie vrouw.

 

Waar vind je een mooie vrouw?
Zoals ik in de aanhef van dit artikel al heb vermeld is de eenvoudigste manier om een mooie vrouw te versieren met behulp van een computer. In dit artikel wil ik echter uitleggen hoe je in het echte leven een mooie vrouw versiert. Hierbij is de computer echter toch een goed hulpmiddel. Je kunt namelijk met behulp van internet, met een zoekmachine zoals bijvoorbeeld Google, wel eerst bepalen wat jij een mooie vrouw vindt. Wat mij daarbij is opgevallen is dat de zoekterm beautiful woman hoofdzakelijk mooie vrouwengezichten als resultaat geeft en de zoekterm mooie vrouw merendeels mooie vrouwenlichamen. Met behulp van deze zoekresultaten kun je vaststellen aan welke kenmerken de vrouwen die jij mooi vindt voldoen. Door nu één van de door jou gekozen vrouwen aan te klikken kun je er achter komen wat voor type vrouw het is. Ik blijk te vallen op het rave type. Met behulp van deze vaststelling kun je op zoek gaan naar plaatsen waar deze zogenaamde rave types zich meestal ophouden.

beautiful woman

Wat is een rave type?
De afkorting R.A.V.E. staat voor Rendering Acceleration Virtual Engine. Ik blijk dus te vallen op virtueel gegenereerde mooie vrouwen. Het is dus geen toeval dat ik mijn ideale vrouw op internet heb gevonden.

rave type

Mijn voorbeeld blijkt dus niet bruikbaar voor het vinden van een echte mooie vrouw, om toch uit te kunnen leggen hoe je in het echt een mooie vrouw kunt vinden stel ik even dat jij op het padvindster type val. Met deze kennis kun je nu gericht op zoek gaan naar jouw ideale mooie vrouw door naar allerlei padvind en scouting evenementen voor volwassenen te gaan. De kans dat je daar je ideale mooie vrouw vindt is heel erg groot.

Hoe versier je een mooie vrouw:
De beste manier om een mooie vrouw te versieren is met waterbestendige slingers.

Padvindster type