blog placeholder

Bijna iedereen krijgt in zijn leven te maken met relatie moeilijkheden . Men gaat uit elkaar en begint een nieuw leven. In bijna alle gevallen krijgt of de man of de vrouw spijt van deze beslissing en wil dan graag zijn of haar ex terug. Lees hier tips hoe je die het beste kunt aanpakken.

Belangrijk is dat je niet in de slachtoffer rol gaat zitten en slepend wegkwijnt. Neen , om weer terug te komen bij je ex, moet je wel een reeks zaken doen!

Zo 90% van alle beëindigde relaties kan weer opnieuw tot stand worden gebracht. Je moet echter wel de juiste stappen weten om weer terug te komen bij je ex. Ik zal de stappen hier snel bespreken , maar houd er rekening mee dat elke stap uitgebreid genomen moet worden en je vooral niets haastig zaken gaat proberen af te dwingen. Het gaat om het uiteindelijke resultaat, en daar zul je tijd in moeten investeren.

Ok, nu de tips

De eerste stap is om er achter te komen waarom het mis is gegaan. Vaak beëindigd een relatie naar aanleiding van een bepaalde gebeurtenis . Soms omdat dat jij of je ex zich anders ging gedragen. Wat de reden ook was. Probeer er zo precies mogelijk achter te komen wat er is gebeurd. Dat is belangrijk omdat je dan kunt leren hoe je met die gebeurtenissen en omstandigheden kunt omgaan. Was je bijvoorbeeld jaloers als je vriend of vriendin uit ging? Wat zorgde er dan voor dat je jaloers was? Had je werkelijk reden om jaloers te zijn? Dat is de eerste en tevens belangrijkste stap. Als je niet leert omgaan met bepaalde omstandigheden die ook weer voor gaan komen als jij en je ex weer bij elkaar zijn, heeft het weinig zin. Werk daar aan!

De volgende stap is om niet hopeloos over te komen. Misschien heb je zelf het gevoel dat je leven geen zin heeft zonder je ex , het heeft geen zin om hem of haar dit te zeggen ! Blijf sterk . Laat iedereen en vooral je ex zien, dat het uitstekend gaat met je, toon veel zekerheid en laat duidelijk zijn dat je tevreden bent met jezelf. Wanhopig en zielig overkomen zal je ex juist alleen maar verder van je doen verwijderen . Als je laat zien hoe leuk jouw leven is en hoe geweldig je het naar je zin hebt, zal hij of zij weer aandrang gaan voelen om naar jou terug te willen! Je ex vriend of vriendin zal langzaam aan het gevoel gaan krijgen dat hij of zij een fout heeft gemaakt.

Als je je ex graag terug wilt, is er nog iets dat je NIET moet doen. Maak hem of haar niet jaloers met een andere man of vrouw. Op deze wijze zeg je eigenlijk niets anders dan, Ik ga nu door met een ander en jij moet hetzelfde doen. In plaats daarvan moet je hem of haar het gevoel geven dat wat jullie hadden iets unieks was en dat er voorlopig niemand anders is die dat kan geven. Door dat te doen, zal de ander ook gaan inzien dat jullie geweldig waren samen, ondanks de kleine verschillen en aanvaringen . Mocht je je ex ooit tegenkomen met een andere man of vrouw. Zorg dan niet dat je overstuur raakt en probeer het zeker niet te stoppen. Uitzichtloos . Je zult het alleen maar versterken!

Het komt dikwijls voor dat wanneer een man en vrouw uit elkaar gaan, ze het na een poos weer gaan proberen. In bijna alle gevallen is dit van korte duur. Ze volgens immers niet de juiste stappen en zitten weer snel in dezelfde toestand zoals die was toen ze besloten om uit elkaar te gaan. Het terugwinnen van je ex is helemaal niet zo moeilijk . Geen kinderlijk gedrag, niet pushen, respect en geduld!

Ik begrijp heel goed als je nu zegt dat je het principe wel begrijpt, maar niet weet hoe je het nu effectief aan moet pakken. Daarvoor zul je beslist iets dieper in de lectuur moeten duiken.
Er zijn natuurlijk tientallen boeken geschreven over dit onderwerp . Er is echter een boek dat ik echt kan aanraden. Het heet Terug bij Mijn Ex en is in Nederland het best verkochte boek over dit onderwerp . Als je de stappen volgt, ben je vrijwel zeker van succes. Het boek is te downloaden als PDF en is duidelijk geschreven. Verwacht geen boek vol met emoties en gevoelens. Je krijgt stap voor stap een systeem aangeleerd, waardoor je in no-time je ex terug kunt winnen.