betaalmethodes

Het is weer bijna tijd voor de gezelligste tijd van het jaar. Samen met familie en vrienden lekker etenen cadeaus uitpakken, is natuurlijk super leuk. Toch kan de periode voor kerst soms wat stressig zijn.De stad in gaan om cadeaus te kopen voor iedereen is vaak een hele opgave. Zeker als niemand eenverlanglijstje heeft gemaakt. Wil je de drukte vermijden in de stad als je je kerstinkopen gaat doen?Dan is het natuurlijk heel fijn dat je alles ook online kunt bestellen en zo alles thuis krijgt bezorgd.Online inkopen doen en betalen, gaat snel, is makkelijk en vooral ook veilig. In deze blog lees jewelke online betaalmethodes de beste en veiligste zijn.

1. Klarna

Klarna is een online betaalmethode die perfect is voor tijdens de feestdagen. Je kunt hierbij namelijkachteraf betalen. Dat houdt in dat je pas hoeft te betalen wanneer je je bestelling in huis hebt.Misschien heb je iemand in je familie die vaak spullen ruilt en acht je de kans groot dat je cadeausook geruild moeten worden. Als dit het geval is, dan is het heel handig dat je pas hoeft te betalen alsje zeker weet dat je gegeven cadeaus daadwerkelijk worden gehouden. Is dit niet het geval en moetje ruilen? Dan stuur je alles wat je niet houdt terug en betaal je alleen voor de items die je wel houdt.Wat ook een fijne bijkomstigheid is van Klarna is dat je in termijnen kunt betalen. In de app van Klarnakun je heel makkelijk zien wat je hebt gekocht en hoeveel het kost. Zie je dat je meer hebt uitgegevenaan je kerstinkopen dan gedacht? Kies dan voor de optie om in termijnen te betalen.

2. Paypal

Deze online betaalmethode wordt over de hele wereld gebruikt en niet zonder reden. Het is supermakkelijk in gebruik, veilig en vooral heel handig. Je hebt geen aparte bankgegevens nodig en logtsimpelweg in met je e-mailadres. Om er zeker van te zijn dat jij degene bent die inlogt, werkt Paypalmet een tweestapsverificatie. Aan de hand van een sms-bericht krijg je een code die je moet invullenom je account te zien. Je kunt Paypal aan je bankaccount toevoegen, zodat daar het geld van wordtafgeschreven als je iets koopt. Ook is het mogelijk om een bedrag op je Paypal-account te zettenwaardoor het verschuldigde bedrag meteen daarvan wordt afgeschreven. Het maakt in principe nietuit waarvoor je kiest. Het belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt. Daarnaast is het goed om te wetendat je kopersbescherming hebt. Dit betekent dat je je geld terug krijgt als het ontvangen productanders eruit ziet dan in de omschreven op de website. Koop je bijvoorbeeld een blauwe tas enontvang je een gele? Dan kan je dit opgeven en je geld terug krijgen.

Tip:Paypal heeft van tijd tot tijd ook speciale aanbiedingen waar alleen mensen gebruik van kunnenmaken die een Paypal-account hebben. Denk dan aan kortingen bij kleding- en schoenenwinkels.

3. iDEAL

Nederland heeft zijn eigen online betaalmethode ontwikkeld die nu immens populair is. Nederlandersmaken er maar al te graag gebruik van. Transacties zijn in een mum van tijd gedaan door je bankappte openen en een QR-code te scannen. Natuurlijk is deze methode ook veilig in gebruik en hoef je jegeen zorgen te maken dat gegevens worden gelekt. Verschillende banken zijn aangesloten bij iDealen dit zou niet zo zijn als het geen goede en veilige online betaalmethode zou zijn. iDeal is ook eenbetaalmethode waar Tikkie mee werkt. Ben jij dus die vriend die een etentje heeft betaald en stuur jeiedereen een Tikkie? Dan wordt de betaling uitgevoerd door middel van iDEAL. Vaak kun je iDEALkiezen bij webwinkels die bijvoorbeeld kleding verkopen, maar de betaalmethode wordt ookaangeboden om voor diensten te betalen of geld over te maken naar online portemonnees. Dit isonder andere het geval bij kansspelen op internet. Wil je hier meer over weten? Dan kun je meerinformatie vinden over een iDEAL casino op Time2play.

4. Creditcard

Een creditcard is vooral heel handig om ook aankopen te doen in het buitenland. Heeft iemand uit jefamilie iets gevraagd dat je alleen kunt kopen in een buitenlandse webwinkel? Dan is de kans grootdat je een creditcard nodig hebt. Een creditcard heeft meerdere voordelen. Je bent meteen verzekerdtegen schade en verlies. Daarnaast krijg je ook je geld terug als het product niet aankomt. Wel zo fijnals iets van ver weg moet komen. Heb je een reisje cadeau gedaan en ben je in het buitenland? Danis een auto huren om rond te touren een leuk idee! Ook dan is een creditcard vaak nodig. Eencreditcard is eigenlijk altijd en overal te gebruiken. Wil je dus verzekerd zijn dat je niet zonder geldkomt te zitten, dan is een creditcard een goede keuze om zowel online als offline spullen en dienstenaan te schaffen.

5. Apple Pay

Apple kennen we natuurlijk door de iPhones, computers en alle andere gadgets die ze verkopen.Daarnaast breidt Apple het assortiment uit met verschillende diensten, zoals Apple Pay. Je kunt metje telefoon betalen in een fysieke winkel, maar het komt ook steeds vaker voor dat je met deze onlinebetaalmethode in webwinkels kunt betalen. Heb je je telefoon bij de hand en Apple Pay eropingesteld? Dan is een bestelling zo gedaan. Net zoals alle andere bekende online betaalmethodeskun je ervan uitgaan dat deze methode ook veilig in gebruik is door de beveiligde verbinding die zehebben.