blog placeholder

Wilt u graag op vakantie en bent u de massa van de grote vliegvelden zat? Dan is een vakantie vanaf Eelde voor u een uitkomst .

Wilt u graag op vakantie en bent u de opeenhoping van de grote vliegvelden zat? Dan is een Vliegen vanaf Eelde voor u een uitkomst . Als u op vakantie gaat wilt u vanzelfsprekend niets liever dan vertrekken zonder zorgen. U vliegt vanaf eelde naar de mooiste vakantiebestemmingen zoals : Gran Canaria, Griekenland, Turkije, Tenerife, Oostenrijk en Spanje. Vanaf Eelde vertrekken eveneens lijnvluchten naar Engeland en Barcelona.

Vliegen vanaf Eelde, is relaxed op vakantie gaan. Weg met die vervelend wachttijden en het dure parkeren. Hieronder vindt u de baten van het vliegen vanaf Eelde voor op een rij:

Goed toegankelijk

Het vliegveld van Eelde is makkelijk toegankelijk . U kunt zo de chaos van de randstad ontwijken , zeker voor bevolking uit Groningen, Drenthe en Friesland wordt dit als zeer prettig ervaren.

Korte inchecktijden

U hoeft op vliegveld Eelde slechts twee uur van te voren beschikbaar te zijn om in te checken. Aansluitend kunt op uw moeiteloosheid gebruik maken van de faciliteiten die Groningen Airport Eelde biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld taxfree shoppen in de airportshop.

Overzichtelijke terminal

Ook continu de weg kwijt op schiphol? Dit gaat je op vliegveld Eelde niet overkomen , omdat er is slechts 1 terminal beschikbaar . Die terminal is van alle gemakken voorzien en is zeer geschikt voor reizigers die minder goed te been zijn.

Makkelijk en betaalbaar parkeren

U kunt op Groningen Airport Eelde uitstekend parkeren. Het vliegveld van Eelde beschikt over verschillende parkeerterreinen. Het eerste parkeerterrein bevindt zich rechtstreeks voor de terminal, deze kan gebruikt worden voor korte bezoeken. Voor lang parkeren kan gebruik gemaakt worden van het parkeerterrein dat zich slechts 5 minuten op loopafstand van het vliegveld bevind. U kunt uw parkeerkaartje voldoen met contant en pin. Voor lang parkeren geldt een maximum tarief van 66 euro. u bent dus nooit meer kwijt!

Groningen Airport Eelde is een klein vliegveld gelegen in het plaatsje Eelde. Doordat het vliegveld zo klein is geeft je dit een bedaard gevoel. U zult voelen dat u een stuk rustiger op vakantie gaat dan voorheen . Dus ervaar het gemak van het Vliegen vanaf Eelde en boek uw eerst volgende uitstapje met een vlucht vanaf groningen airport Eelde.