Vennenbos vakantiepark

Ben jij op zoek naar een fantastisch vakantiepark met een subtropisch zwembad? Dan tips vakantiepark specialist Parkvakanties je Landal Het Vennenbos!

De Brabantse Kempen is het decor van Landal Het Vennenbos. Te midden van bossen en vennen beleven jong en oud hier de mooiste avonturen. Ook het fantastische waterparadijs en de uitgebreide gastronomische mogelijkheden maken indruk. Dat Brabant geroemd wordt om zijn gezelligheid is je waarschijnlijk bekend. Bij Landal Het Vennenbos wordt daar nog een schepje bovenop gedaan.

Landal Het Vennenbos is de ideale vakantieplek voor het hele gezin. Overal zie je kids spelen en wordt er hartelijk gelachen. Er is alle ruimte voor zowel actie als ontspanning. Je voelt je direct thuis in de sfeervolle accommodaties. Word fris en fruitig wakker, geniet van een weldadig ontbijt en maak er een topdag van met de volgende vier ingrediënten. Elke dag opnieuw!

1. Speelfaciliteiten in het kwadraat

Wedden dat je geen kind hebt aan je kids op Landal Het Vennenbos? Met een uitgebreid animatieprogramma, een kinderboerderij, speeltuinen zowel binnen als buiten en de Bollo Club kan het niet anders dan dat er naar hartelust gespeeld wordt. En dit is slechts een greep uit de voorzieningen voor je kroost. Want zo is er ook nog een KinderDoeBad, een amusementshal, een midgetgolfbaan, een uitkijktoren en een te gek zwembad. Daarover nu meer:

2. Hoogtepunt bij Landal Het Vennenbos: Subtropisch zwembad

Het spetterende subtropisch waterparadijs is de parel van het park. Ga van de sensationele Black Hole glijbaan, laat je meevoeren door de Lazy River en stoei met de kleintjes in het Kids Junglebad. Voor de nodige ontspanning zoek je de infraroodsauna of het solarium op. Het nemen van een kruidenbad is eveneens een goed idee. Bij mooi weer vermaak je je buiten op het recreatiestrand. Ook het disco zwemmen en de mogelijkheid van het doen van een duikworkshop zijn het vernoemen waard. Álles is mogelijk in dit zwemwalhalla!

3. Verblijf in een royale bungalow

Op Landal Het Vennenbos slaap je in een riante bungalow die ruimte biedt aan vier tot tien personen. Kies voor een standaard onderkomen of ga voor een kinderbungalow als je met kids komt. Met een kinderspeelkamer, een stapelbed en volop speelgoed is dat een schot in de roos. Er zijn tevens accommodaties die extra toegankelijk zijn en over aangepast sanitair beschikken. Zo staat een eventuele lichamelijke beperking jouw vakantie niet in de weg.

4.  Bourgondisch Brabant op zijn best

Zowel op als rondom het park geniet je op alle vlakken. Daarbij wordt er zeker aan de inwendige mens gedacht. Zo is Park Plaza het culinaire middelpunt van Landal Het Vennenbos. Buiten de parkgrenzen proef je de lekkerste kazen op Kaasboerderij De Ruurhoeve en is ook Bakkerijmuseum De Grenswachter een aanrader. Zodra je jezelf voorzien hebt van voedzame energie is het tijd voor actie. Duik bijvoorbeeld in de wondere wereld van de Efteling, ga op safari in het nabijgelegen Safaripark Beekse Bergen, sla een golfballetje op de golfbaan van Bladel of ontdek Eindhoven de gekste. Als vanzelfsprekend geniet je tevens van de sereniteit in deze groene provincie.

Landal Het Vennenbos is met recht een toplocatie in het Brabantse land!