blog placeholder

Ben jij van plan om met de kinderen naar Londen op vakantie te trekken? Dan ben je hier op juiste plaats, dit artikel zal gaan over wat je allemaal in Londen kan doen met je gezin.

Eerst en vooral Londen is een hele mooie stad met veel bezienswaardigheden en leuke plekjes om met de kinderen mee te nemen.

Londen zoo

Londen zoo is één van de grootste attracties in Londen , hier leven meer dan 8000 dieren. Het pinguïn bad van de Russische architect Berthold Lubetkin en de Volière van Lord Snowdon zijn ook bouwkundig interessant.

Info :http://www.londonpass.com/london-attractions/london-zoo.html

Londen Aquarium

Londen heeft een aquarium dat duizenden vissen toont waaronder 350 verschillende vissen, dus een top attractie voor groot en klein. Er wordt ook vinding rijk omgegaan met licht, geur en geluids effecten.Verder worden er ook voordrachten gegeven over verschillende diersoorten. Bvb de haai en het regenwoud . Ook zijn er mogelijkheden om de vissen en haaien te voederen verschillende schema ‘s

Info:http://www.visitsealife.com/london/

FunLand

FunLand is een groot overdekt amusement centrum. U vind er onderander videospellekes, botsauto’s, bowlingbaan, een sportcafé en een pool-biljartzaal dus fun voor groot en klein.FunLand behoort tot een hypermodern winkelcentrum de binnenkant van dit gebouw contrasteert scherp met Geogian Façade. Tot de trekpleister behoord FunLand.

info:http://www.visitsealife.com/london/

Londen Eye

De Londen Eye is grootste reuzenrad van de wereld, en staat aan de zuidkant van de Westminsten Bridge dat ter gelegenheid van de millenniumwissel is gebouwd met zijn 135 meter op drie na het hoogste bouwwerk van Londen. Het reuzenrad bestaat uit 32 afgesloten cabines en bied elk plaats aan 25 personen, een volledige draai duur een half uur. Dit is zo langzaam dat de mensen beneden de tijd hebben om plaats te nemen of uitstappen. Op een heldere dag heb je een kijk bereid van 43 km, Echt de moeite om eens te doen.

info:http://www.londoneye.com/

Londen Transport Museum

Het Londens Transport Museum is een ideale trekpleister voor volwassen en kinderen die houden van , koetsen , tram ,treinen en allerander vervoer middelen van vroeger en nu . Het museum is super kindvriendelijk, zo is er een simulator waar kinderen een ondergrondse trein kunnen besturen en wordt er uitgelegd hoe in de jaren 1930 treinkaartjes geknipt worden. Er is ook veel speelgelegenheden voorzien

info:http://www.ltmuseum.co.uk/