blog placeholder

Waarschijnlijk ben je jou vakantie aan het plannen samen met vrienden of heb je al je vakantie geboekt naar Marmaris. Wat ik je kan vertellen is dat je een uitstekende keuze hebt gemaakt of gaat maken! Je wilt weten hoe het is om uit te gaan daar en welke tenten goed zijn. Dan ben je op het goede adres!

Discotheken in marmaris

Afgelopen jaar ben ik in Marmaris geweest met 8 vrienden van me en zijn we haast elke avond gaan stappen @ de Barstreet in Marmaris. Je komt in Marmaris veel Nederlanders, Russen en Engelsen tegen. Ook Turken maar dat spreekt voor zich. Als je gaat stappen in Marmaris zijn volgende tenten zeker een aanrader:

  • Club Joy: Super vette tent, groot, open lucht, veel mooie dames (en waarschijnlijk ook gasten), populaire house muziek, bier kost ongeveer 10 lira (5 euro zoiets), we zijn hier ongeveer 6 van de 14 nachten geweest.
 
  • De Rembrant: Nederlandstalige tent, veel gezellige Nederlandse muziek van happy hardcore tot aan guus meeuwis eigenlijk voor iedereen wel wat. Hebben regelmatig partys met bekende dj’s. Barpersoneel is voornamelijk Nederlands.
 
  • De Mango: Hier komen verschillende nationaliteiten en is zeker een aanrader. Het is wel wat kleiner maar super chill. Vrouwen dansen hier in kooien en de muziek wordt zeer goed gemixed.

Deze drie tenten zijn voornamelijk de plekken waar wij uit gingen. Er zijn nog meer tenten ook voor mensen met een andere muzieksmaak dan de “mainstream ” house/pop muziek:

  • Galleon: Een echte R&B tent en de plek voor hiphoppend Marmaris. Wel relaxed paar keer binnen geweest, maar na 10 reggaeton nr’s gehoord te hebben ben ik het al snel zat. Hou je van deze muziek dan moet je hier zeker wezen.
 
  • Rock bar: Voor de rockers onder ons is er een rock bar in Marmaris. Hier is het vrijwel altijd rustig, maar er is wel één ding super relaxed. Het is de hele avond happy hour. En dan is het geen oplichting happy hour waarbij ze de prijzen dubbel doen, Nee je krijgt twee bier voor 10 lira. Super cheap, dus als je de rock muziek wel relax vind en niet erg vind om aan te horen, kan je hier best even lekker tanken voordat het echte knallen begint.

De volgende tenten zou ik niet heengaan:

  • Green House: Gare tent met veels te veel Engelsen. De muziek is slecht, allemaal “voor Nederlanders” onbekende remixes en muziek. De vrouwen vond ik ook niet bijzonder. Je kan een kijkje nemen binnen, maar barpersoneel komt gelijk op je afstormen voor drinken.
 
  • Arena: Politie voor de deur hier als beveiliging, dat is sowieso niet een goed teken. In deze tent ongeveer aan het einde van bar street komen veel travestieten e.d. Als je dit leuk vind moet je erheen gaan. Als je als een echte Nederlander daar gaat feesten is de kans groot dat je ruzie krijgt.

Verder zijn er nog veeeeeeeeeeeel meer tenten in de barstreet @ Marmaris. Ik heb ze niet eens allemaal geprobeerd. In ieder geval uitgaan hier is geweldig en je zult ervan genieten.

Tips uitgaan Marmaris

Nog een paar tips voor daar:

  • Maak nooit ruzie met Turken ook al zit je niet fout, loop weg, want Turken komen met 20 man op je af uit het niets.
 
  • Koop alcohol bij die winkeltjes, verstop het in je zak, en neem mee de club in. Ze fouilleren je echt niet daar.
 
  • Vermijd die vieze kebab, ga beter naar Burger King of Mac

And most of all: Have fun!