blog placeholder

De goedkoopste manier om naar Londen te reizen is met het vliegtuig. Het is onvoorstelbaar maar als je op dinsdag heen vliegt en op woensdag terug betaal je maar € 46,- voor een retourticket naar Londen Stansted. Dit is zelfs goedkoper dan op de fiets. Met de fiets betaal je voor de boot Economy class van Duinkerken naar Dover € 39,- en terug van Dover naar Duinkerken € 19,- dus een retourtje Engeland kost je met de fiets totaal € 58,- en dan zit je nog niet eens in Londen. Met het vliegtuig moet je er echter nog wel rekening mee houden dat de goedkoopste rechtstreekse busverbinding tussen Stansted Airport en Centraal Londen ook nog € 13,- kost. Bij de € 46,- van je vliegticket moet je dus nog € 26,- optellen voor de heen en terug transferreis van en naar het vliegveld. Om in het centrum van Londen bij het grootste reuzenrad van Europa, the London Eye, te komen ben je met het vliegtuig dus totaal € 72,- kwijt.

Londen reuzenrad

Goedkoop in reuzenrad Londen:

De goedkoopste manier om in het grootste reuzenrad van Europa, London Eye (Millennium Wheel) Reuzenrad in Londen te komen is ter plaatse een ticket kopen bij de kassa. Aan de kassa betaal je £ 18,60 dit is volgens de laatste koers informatie € 23,23.

Londen reuzenrad

Kenmerken London Eye reuzenrad:

Het London Eye Reuzenrad (Millennium Wheel) is 135 meter hoog en is voorzien van 32 gesloten capsules. Het London Eye Reuzenrad (Millennium Wheel) is in 1999 gebouwd in opdracht van British Airways ter gelegheid van de millenniumwisseling in 2000 en wordt daarom ook wel Millennium Wheel genoemd. De gemiddelde snelheid van de capsules van het London Eye Reuzenrad is 936 meter per uur en één ritje in het London Eye Reuzenrad duurt 30 minuten. Het London Eye Reuzenrad draait zo langzaam dat de passagiers op de grond continu in en uit kunnen stappen, terwijl het London Eye Reuzenrad gewoon doordraait.

Londen reuzenrad