blog placeholder

Kamperen met de caravan, tent, of camper is voor kinderen vaak de leukste manier om vakantie te vieren.Veel mensen kiezen elk jaar dezelfde camping maar voor de mensen die dat niet doen is een zoektocht naar een leuke kindercamping een leuk maar vermoeiend karwei, waar moet een camping aan voldoen, wat is leuk, hoe is de sfeer. Vandaar dat ik hier een leuke camping beschreven heb vanuit eigen ervaring.

De camping

Is gelegen net buiten het plaatsje Oostkapelle. Het is een camping met veel faciliteiten voor kinderen. De plaatsen zijn redelijk ruim en de veldjes niet zo heel groot opgezet wat de camping een gezellige sfeer geeft.

Faciliteiten

De camping beschikt over een heel leuk zwembad met een grote glijbaan. Buiten is er een mooie grote waterspeeltuin. Een indoorspeeltuin in maritieme sfeer met een klimtoren en een glijbaan op rolletjes. Verder ontbreekt voor de kinderen die moe gespeeld zijn ook de filmzaal in de indoorspeeltuin niet.

Er is voor de ouders een grandcafe voor een heerlijk kopje koffie of thee.

Op diverse veldjes zijn speeltoestellen geplaatst, en er is volop ruimte om te voetballen, en veldspelen te doen.Rondom de camping is een mooie wandelpad voor mensen die met hun hond op de camping zijn, het loopt helemaal rondom de camping en je kan dus een leuk rondje maken.

Verder is er in het zomerseizoen een actief animatieteam en is er ook op de camping een kinderboerderij.

Mogelijkheden

Je kunt op de camping terecht met je eigen kampeermiddel zoals je caravan, camper of tent maar er zijn ook chalets en stacaravans te huur.

Oostkapelle

Oostkapelle is een leuk plaatsje aan het water, het is er redelijk toeristisch en alles is dan ook ingericht op toerisme, dat wil zeggen dat het strand keurig onderhouden wordt en ook in de winter leuk is om te bezoeken, er is een klein doch gezellig centrum in Oostkapelle en het is natuurlijk een uitvalsbasis voor vele attracties: waterland Neeltje Jans, het arsenaal, mini mundi, het ambachtencentrum in Goes, en ook op Walcheren zitten er diverse speciale boerderijen die zeker de moeite van het bezoeken waard zijn.