blog placeholder

Steeds meer Nederlanders gaan op de kleintjes letten. Ze willen echter wel op vakantie blijven gaan maar dan voor een lagere prijs. Daarom gokken steeds meer Nederlanders op goedkope Last Minute aanbiedingen. Last minute reizen zijn kwalitatief goede reizen voor weinig geld. Hier een overzicht van de tien goedkoopste last minute aanbieders van dit moment.

last minute top tien

Beachmasters:

Beachmasters en is de goedkoopste aanbieder van jongerenvakanties. Beachmasters is het jongerenmerk van Bizztravel, een grote, solide en vernieuwende reisorganisatie gevestigd in Groningen. Bizztravel is al meer dan twintig jaar actief in de reiswereld. Beachmasters Jongerenreizen is gespecialiseerd in goedkope reizen naar dé zonnige feestbestemmingen van dit moment. De populairste reizen van dit moment zijn; Star Beach in Chersonissos op het griekse eiland Kreta, Sunny Beach in Bulgarije en natuurlijk Lloret de Mar en Spanje. Voor al deze bestemmingen geldt, goedkoop en één groot feest.

Ferio:

De reisorganisatie Ferio, die onderdeel uitmaakt van Bizztravel,  biedt goedkope vliegvakanties aan naar, Spanje. Kroatie, Bulgarije, Canarische eilanden, Portugal en Malta. Ferio is Esperanto voor vakantie en ze maken deze naam zeker waar. Hun motto is: Wij houden zo erg van vakantie dat we er ons werk van hebben gemaakt. Zij zijn altijd op zoek naar de leukste bestemmingen voor zo weinig mogelijk geld. Ze gaan er altijd zelf heen om alles te controleren en uit te proberen. Pas als ze van overtuigd zijn dat het een top vakantie bestemming is nemen ze het op in hun aanbod. Ze bieden vakanties aan voor met z’n tweetjes, je gezin, de hele familie of voor vriendengroepen.

last minute top tien

Go Mundo:

Het motto van de reisorganisatie Go Mundo is; Waarom meer betalen als het ook voordeliger kan? Dat betekend dat je altijd de laagste prijs betaald. Go Mundo is ontstaan uit een aantal reisorganisaties die een samenwerking zijn aangegaan om, door gezamenlijk te onderhandelen met vliegtuigmaatschappijen en accommodaties, nog scherper goede vakanties te kunnen inkopen. Met Go Mundo kun je, zowel in de zomer als in de winter, goedkoop naar verre bestemmingen zoals Zuid-amerika maar ook naar zonbestemmingen dichtbij in Europa. Alle zonvakanties van GoMundo zijn scherp geprijsd en er kan bovendien in een divers aanbod van lastminutes gezocht worden. De lastminute vliegvakanties kunnen online, maar ook telefonisch geboekt worden. De meest voordelige prijzen van vakanties kun je dan ook vinden bij GoMundo. Ze zijn daar zo van overtuigd dat ze zelfs een allerlaagste prijsgarantie hebben. Wat ook handig is dat je 24 uur per dag je vliegvakantie bij GoMundo online kunt boeken.

Bizztravel:

Bizztravel is een van de toonaangevende en dynamische bedrijven in de reiswereld. Bizztravel brengt onder een eigen label diverse producten uit. Bizztravel is groot geworden doordat ze heel goed ingespeeld hebben op de rechtstreekse verkoop van goedkope vakanties via internet. Bizztravel is gespecialiseerd in wintersportreizen inclusief voordelige skipas. Hun aanbod bestaat uit circa 600 verschillende accommodaties, van ruime chalet, tot luxe hotel en eenvoudig appartement. Ook verzorgen zij de beste deal voor je ski- en snowboardmateriaal en uw lessen. Als je dit vastlegd bij je boeking geven ze hier ook een laagste prijsgarantie op.

D-reizen:

D-Reizen is een van de onbetwiste specialisten op het gebied van goedkope vakantiereizen, waarbij de verkoop plaatsvindt via D-Reizen.nl en vanuit een van de vele vakantiewinkels. Ze hebben jaren gehad waarin er meer dan een miljoen reizigers een vakantiereis via D-Reizen hebben geboekt. Er zijn dan ook weinig mensen, die het bedrijf D-Reizen niet kennen. D-Reizen verkoopt de meest uiteenlopende vakantiereizen, van een compleet verzorgde vakantie tot alleen vliegtickets. Wereldreizen, wintersportvakanties en zonvakanties maken deel uit van het aanbod net als stedentrips en kampeervakanties. D-Reizen is dan ook de marktleider van de reisbureaus. Het geheim van D-Reizen is dat het assortiment uit een verzameling van alle touroperators en vliegtuigmaatschappijen bestaat en dat maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in alle soorten vakanties en vliegtickets. D-Reizen kan een prijsvergelijking uitvoeren van gelijksoortige reizen en daarom ook de reis voor de laagste prijs aanbieden.

Egypte.nl:
Egypte.nl heeft zich gespecialiseerd in luxe kwaliteitsreizen voor een betaalbare prijs naar Egypte. Het aanbod bestaat uit zonvakanties, culturele reizen waarbij de historische bezienswaardigheden worden bezocht, cruises over de Nijl, duikvakanties, excursiereizen en specialistische rondreizen. Je kunt het complete aanbod van vakanties op hun website bekijken en de reis van je keuze simpel online boeken. Voor speciale wensen of vragen staan hun deskundige medewerkers voor je klaar.

last minute top tien

Beleef Afrika:
Beleef Afrika is een merknaam van Disma Reizen. Disma Reizen is in Nederland een van de grootste onafhankelijke reisbureaus. In het jaar 2003 werd Disma reizen door de branchegenoten gekozen als het beste reisbureau. Disma Reizen heeft naast drie vestigingen in Nederland ook een vestiging in Belgie. Beleef Afrika is gespecialiseerd in reizen op maat naar Afrika. De reizen naar Afrika worden op maat samengesteld aan de hand van jouw wensen. Er wordt gewerkt met de lokale touroperators in Afrika. Hierdoor is het mogelijk om een uitstekende service te bieden. Ook hebben ze zo een goede controle ver de kwaliteit van de reizen naar Afrika. Je kunt via de  website te boeken of bij het reisbureau van Disma Reizen.

Skihorizon:
SkiHorizon is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van wintersport in Europa. Zij bieden pakketvakanties aan met de mogelijkheid om een skipas, skiles en skimateriaal van te voren te boeken. Het aanbod van SkiHorizon bestaat onder meer uit accommodaties in Oostenrijk, Italie, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Je kunt online een keuze maken uit de accommodaties en deze online reserveren of via één van de adviseurs boeken.

last minute top tien

Belvilla:
Belvilla is al 30 jaar gespecialiseerd in de online verhuur van vakantiehuizen, ze zijn de marktleider in de Benelux en een van de grootste reisorganisaties, die werkzaam is op het gebied van de verhuur van vakantiehuizen. Jaarlijks verzorgt deze reisorganisatie in negentien landen in Europa voor een half miljoen gasten een onderkomen in een vakantiehuis. Belvilla biedt unieke vakantiehuizen aan, die zich onderscheiden in locatie en de prijs. Een  kenmerk van de Belvilla vakantiehuizen is de typische regiosfeer. Zo zijn er accommodaties beschikbaar in de vorm van een vakwerkhuis in Duitsland of in de vorm van een Friese stolpboerderij. Ook bijzondere accommodaties maken deel uit van het aanbod, zoals een woonboot, voormalige duiventil of een grotwoning. Op de website is er van elk vakantiehuis een beschrijving te vinden met afbeeldingen. Er wordt op de website niet alleen informatie over de vakantiewoning verstrekt, maar ook over de omgeving en er worden tips van de huiseigenaar vermeld.

Ponyparkcity:
Het vakantiepark PonyparkCity biedt voorzieningen en faciliteiten in combinatie met een geweldig aanbod van entertainment. PonyparkCity bevindt tussen Slagharen en Hardenberg in de bosrijke omgeving van het Vechtdal. In de omgeving zijn er volop mogelijkheden om te recreeren, zoals wandelen, fietsen, zwemmen en het bezoeken van talloze bezienswaardigheden. Bij elk vakantiehuis krijgen de gasten de beschikking over een Shetland pony en het is mogelijk om gratis ponyrijlessen te nemen bij een ervaren instructeur. Ook worden er divers aan de pony gerelateerde activiteiten georganiseerd. De Shetland pony’s zijn aan kinderen gewend en de kinderen kunnen dan ook hun eigen pony van stal halen en verzorgen door de pony te borstelen. Elk kind zal zich fantastisch voelen op de rug van een pony. Kinderen hebben met hun ouders gratis toegang tot het Attractiepark Slagharen gedurende de verblijfsperiode. Op Attractiepark Slagharen zijn attracties te vinden voor jong en oud.

last minute top tien