blog placeholder

Waarom een Paridon wandelvakantie?
Voor de meest complete wandelvakanties door de Benelux en Duitsland, bent u bij Paridon wandelreizen op het juiste adres. Paridon is gespecialiseerd in natuurtochten en laat u tijdens de wandelvakanties de prachtigste natuur in de Benelux en Duitsland zien.

Alle wandelvakanties die Paridon in het bestand heeft, zijn door de werknemers van Paridon zelf gewandeld. Hierdoor weten de mensen van Paridon als geen ander, waar een goede wandelvakantie aan moet voldoen. Met Paridon wandelvakanties, komt u op plaatsen waarvan u niet eens wist dat ze bestonden. Heeft u eenmaal een wandelvakantie bij Paridon geboekt, dan krijgt u tevens een klein boekje mee. In dit boekje staat allerlei achtergrond informatie over het wandelgebied en de omgeving waar u heen gaat. Op deze manier zult u niet alleen genieten van de frisse buitenlucht en de prachtige natuur waar u doorheen wandelt, maar kunt u tevens veel leren over de geschiedenis van het gebied. Welke

Paridon wandel arrangementen kiezen?
De wandel arrangementen van Paridon zijn allemaal zeer verzorgd. U kunt bij Paridon zelf aangeven welke wensen u heeft en er zal altijd een arrangement zijn die daarbij past. U verblijft tijdens deze arrangementen in uitstekende hotels en er is veel aandacht besteedt aan de wandel mogelijkheden, die u tijdens uw vakantie zult hebben. De wandel arrangementen bij Paridon beginnen bij 2 dagen wandelen en 1 overnachting t/m 8 dagen wandelen en 7 maal overnachten. Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt, diner en een lunchpakket voor de wandeltocht. Er zijn arrangementen waarbij u vanuit een verblijfadres de wandeltochten maakt, maar er zijn ook wandel arrangementen waarbij u in verschillende hotels overnacht en u een veel groter gebied leert kennen. De 2 daagse wandel arrangementen zijn al vanaf € 99,- pp en dit loopt op tot € 769,- pp voor een wandel arrangement van 8 dagen.

Paridon ook voor groepswandeltochten
Ieder jaar opnieuw plant Paridon schitterende groepswandeltochten. Bij deze wandeltochten wordt rekening gehouden met ieder jaargetijde. Zo wordt er in het voorjaar veelal gekozen voor vogelrijke gebieden en de unieke flora van het voorjaar. Echter in de zomer gaan de groepswandeltochten vooral naar ruigere gebieden waar veel wilde planten groeien. In de herfst zijn er ieder jaar mooie groepswandeltochten naar gebieden waar de herfstkleuren goed tot uiting komen en tal van mooie paddenstoelen de revue zullen passeren. Deze groepswandeltochten zijn zeer ontspannen en sportief en de gezelligheid staat voorop. De groepswandeltochten van Paridon gaan tevens door de hele Benelux en Duitsland.

Het wandelparadijs Sauerland
Dichtbij huis en toch waant u zich ver weg. Dit is mogelijk met de wandelvakantie van Paridon naar het prachtige Sauerland. Sauerland ligt in Duitsland en is slechts een paar uur rijden vanuit midden Nederland. U vindt hier bossen, rivieren, rotspartijen, heuvels en schitterende waterbronnen. Paridon heeft deze 6 daagse wandelvakantie in het bestand en u wandelt tijdens deze vakantie maar liefs 154 km. U overnacht in familiehotels, die u van alle comfort zullen voorzien. Plaatsen die u aandoet zijn: Brillon, Winterberg, Willingen, Gevelinghausen en Silbach.

Wat zijn de voorwaarden
*Bij alle wandeltochten waarbij de vakantie begint met een wandeling zonder voorovernachting, moet u zelf een lunchpakket meenemen. Alle andere wandeldagen zijn inclusief lunchpakket.
*Bij een wandelvakantie van Paridon is geen reisverzekering inbegrepen.
*Bij annulering worden kosten in rekening gebracht.
*Extra overnachtingen en verlenging van de wandelvakantie, kan altijd tegen bijbetaling geregeld worden.