blog placeholder
Ze is nieuw, ze is leuk, ze is spannend en ze is sexy. Wie is Mbeyeline?

Misschien heb je al wel eens gehoord van deze artiest, ze stijgt namelijk enorm in populariteit! Waar komt Iam vandaan, hoe is haar muziekcarriere begonnen en wat kunnen we in de toekomst nog meer van haar verwachten?

Iam Mbeyeline is de enige vrouwlijke rapper uit Europa die internationaal op televisie is uitgezonden in landen zoals Romenie, Canada, India, Rusland, Duitsland, de verenigde staten en Engeland. Zal zij ook in Nederland doorbreken met haar nieuwe hit ‘Total Control’?

Ze is de eerste onafhankelijke artiest uit Moldavie die meer dan 4 miljoen views heeft mogen ontvangen op YouTube en inmiddels trots kan zeggen dat ze meer dan 50.000 fans heeft in de hele wereld. In 2011 wilde het grootste Roemeense platenlabel ‘Cat Music’ haar een contract laten tekenen maar ze besloot later om haar droom waar te maken in de Verenigde Staten.

Op dit moment is Iam in New York, waar zij haar nieuwe single Total Control promoot en op grote evenementen staat. Een deel van de komende shows zijn geproduceerd door dezelfde producer als die meewerken in het management team van 50 cent, ook dat belooft een heleboel goeds! Ook is er sprake van een show in Barclays Center, het nieuwste stadion van Brooklyn.

Andrei Samardac heeft met Iam gewerkt aan haar eerste hit ‘It’s all my way’ en dat nummer heeft een prijs gewonnen in de categorie hiphop op de international songwriting competition. Total control zal worden gespeeld op het grote NBC billboard scherm in December in Times Square en ook dat maakt haar de enige artiest uit Moldavie die dat tot nu toe heeft mogen zeggen.

Een ding is zeker, van haar hebben we het laatste nog niet gehoord! Neem vooral eens een kijkje en abbonneer je op haar YouTube kanaal.

Mbeyeline op YouTube

Blijf op de hoogte van haar nieuwste hits via de YouTube pagina! Naast de nieuwe hit Total Control vind je hier ook haar iets minder recente nummers waarmee ze is doorgebroken.

Vind haar op Facebook

Op haar Facebook pagina kan je haar tot op de voet volgen, de nieuwste updates vinden en wie weet zelfs met haar in contact komen!

MBeyeline op Instagr.am en Vimeo

Sinds kort is Iam ook te vinden op Instagr.am, ben jij al geabbonneerd? Ook vind je haar nieuwste video’s op haar Vimeo pagina.

Tumblr

Heb je al wel eens gehoord van Tumblr? Tumblr is een social media website die razendsnel stijgt in populariteit. Net als op de grote andere sociale platforms kan je teksten, artikelen, foto’s videos en muziek delen op Tumblr.

Volg MBeyeline ook op Tumblr!

Muziek

Heb jij een passie voor muziek en lijkt het schrijven van artikelen jou wat? Op Foobie kan je geld verdienen met het schrijven van artikelen over onder andere muziek gerelateerde onderwerpen.

Denk hierbij aan de laatste nieuwtjes in de showbizz wereld en recensies van albums. Ook bijvoorbeeld een biografie van een artiest is van harte welkom. Neem gerust eens een kijkje in ons Helpcentrum voor meer informatie over het geld verdienen met artikelen schrijven.

Tip: blader ook eens door willekeurige artikelen op Foobie!