blog placeholder

Veel mensen over de hele wereld zijn ervan overtuigd, dat Michael Jackson nog in leven is en zijn eigen dood in scene heeft gezet. Hoe komt het dat mensen dit geloven? En stel dat deze mensen gelijk hebben?

Michael Jackson is dood. Of toch niet? Hij zou volgens het officiële verhaal, zijn gestorven aan een hartstilstand door toedoen van zijn cardioloog Dr. Conrad Murray, die hem een fatale injectie met propofol heeft toegediend. Heel veel fans wereldwijd, geloven echter dat Michael Jackson nog leeft en zijn eigen dood in scene heeft gezet. Michael Jackson is geboren op 29 augustus 1958 en gestorven? op 25 juni 2009.

 

 Enkele vreemde feiten die zich rond zijn dood hebben afgespeeld en die bij veel mensen vragen oproepen:

 

De noodoproep vanuit het huis van Michael Jackson naar de 911-centrale

Het verloop van dit gesprek is op zich al vreemd te noemen. De beller zelf blijft uiterst kalm, terwijl het hier wel om Michael Jackson gaat. De naam van het slachtoffer, Michael Jackson dus, wordt in het geheel niet genoemd. De arts die op dat moment bij Michael aanwezig is, zou de popster aan het reanimeren zijn, terwijl hij op bed ligt. Een echte dokter of arts zou moeten weten dat je iemand gelijk op een harde ondergrond moet leggen volgens het reanimatie-protocol, alvorens te reanimeren.

 

Foto van Michael in de ambulance

Vlak na zijn dood circuleerde er een foto op het internet van een nog levende Michael Jackson, waarop te zien is dat hij gereanimeerd wordt in de ambulance, op weg naar het ziekenhuis. Het was de enige en laatste foto van de ‘King of Pop’ vlak voor zijn dood. Al snel ging het verhaaltje rond, dat er iets niet klopte met deze foto. Vooral de echte Michael Jackson fans, ontkenden dat deze foto echt was. Het zou om een gemanipuleerde foto gaan van een optreden van Michael, waar hij op de grond ligt. Deze foto werd zo bewerkt dat het leek alsof hij werd gereanimeerd in de ambulance. De advocaat van de familie Jackson heeft inmiddels bevestigd dat de foto nep is.

 

Akte van overlijden

De naam op de overlijdensakte zou niet stroken met de naam op zijn geboorteakte en paspoort. Op zijn identiteitsbewijzen staat hij geregistreerd als Michael ‘Joe‘ Jackson, terwijl op de gepubliceerde overlijdensakte de naam Michael ‘Joseph‘ Jackson staat. Fans vragen zich af waarom dit ineens veranderd is? Dit wekt de suggestie dat er geknoeid is met de papieren en dat Michael dus niet echt dood is.

 

‘Dave Dave’

Op CNN bij Larry King Live verscheen uit het niets een vriend van Michael Jackson, die zich ‘Dave Dave’ noemde en hij wilde Michael eren voor wat hij voor hem gedaan had, toen hij zelf als kind opzettelijk door zijn eigen vader in brand was gestoken, waardoor hij zware brandwonden had opgelopen over zijn hele lichaam. Michael had hem in die tijd heel erg gesteund. Zijn echte naam is David Rothenberg en zijn gelaat en handen zijn zichtbaar verminkt, vol littekens van de brand. Nu zou David als ‘Dave Dave’ door het leven gaan. Het viel op toen die ‘Dave Dave’ in de uitzending te zien was bij Larry King, dat zijn stem en manier van spreken en zijn gebaren akelig sterk overeenkwamen met die van Michael Jackson. Volgens zijn fans was dit Michael Jackson himself, die nog leefde en zich vermomd had als ‘Dave Dave’, om zo toch op TV te kunnen verschijnen. Alleen zijn echte fans zouden hem herkennen. Michael stond erom bekend, dat hij zich graag volledig onherkenbaar vermomde. Hij had zoiets ook al vaker gedaan. Een voorbeeld hiervan is de korte film Ghosts, waarin Michael onherkenbaar wordt getransformeerd in een oude blanke man.

 

Doktor Conrad Murray

Deze cardioloog, die nog altijd op vrije voeten is en nog steeds zijn praktijkvergunning zou hebben, is ook een groot raadsel voor de fans. Murray werd in februari dit jaar officieel aangeklaagd voor onvrijwillige doodslag op Michael Jackson. Hij zou Michael een injectie hebben gegeven met het zwaar verdovend middel propofol. Dit zou de hartstilstand bij de popster veroorzaakt hebben. De fans vragen zich af waarom deze man nu nog steeds vrij rondloopt, terwijl hij ervan beschuldigd wordt de dood van de wereldster op zijn geweten te hebben. Deze maand (april) hebben ze in Nevada besloten, dat Murray niet meer deze zware medicatie mag voorschrijven aan zijn patienten, maar verder praktiseren mag hij dus wel nog? Vreemde zaak inderdaad.

 

Michael en zijn familie laten overal hints achter voor zijn fans

Zo zijn er nog veel meer zaken rondom zijn dood, die niet zouden kloppen. De popster zou, indien hij zijn dood heeft gefaked, in ieder geval over alles goed hebben nagedacht en alles goed van tevoren hebben gepland. Er zouden mensen bij betrokken moeten zijn, om hem hierbij te helpen. Zo zou hij ook overal hints achterlaten voor zijn fans. Alleen zijn echte fans zouden deze hints begrijpen. Er wordt dus volop gespeculeerd, geanalyseerd en gepuzzeld en over en weer gediscussieerd op forums wereldwijd. Beeldmateriaal van de herdenking en de begrafenis van Michael, opgedoken filmpjes op YouTube, waarop hij te zien zou zijn na zijn dood. Maar ook liedjes, songteksten, albumcovers, tv-uitzendingen, videoclips en niet te vergeten de film ‘This Is It’ met beelden van zijn laatste repetities van zijn geplande concertreeks in London in 2009, worden uitgeplozen.Ook interviews en uitspraken op Twitter en Facebook van Michael Jackson’s familieleden en vrienden, (allemaal mee in het complot) waarin door hen vreemde uitspraken en versprekingen worden gedaan, worden grondig bestudeerd, want ook hier zouden cryptische boodschappen en symboliek in verwerkt zijn, om te laten weten dat hij nog leeft. Voor zijn fans is de boodschap duidelijk, namelijk dat Michael Jackson, hun idool, nog leeft.

 

Maar het gaat nog verder dan dit: Michael Jackson komt ook nog terug!

Het gaat zelfs zover dat veel fans er ook nog van overtuigd zijn, dat Michael terugkomt. Natuurlijk zouden zijn fans niets liever willen dan dat hun idool terug komt. Ze begrijpen dat hij onder zeer grote druk leefde en dat hij zich wel terugtrekken móest, om deze druk van o.a. de media en papparazzi te ontvluchten. Hij zal na een pauze, waarin hij tot rust is gekomen, met een ongelooflijke knaller zijn come back maken en hiermee bewijzen, dat we allemaal gemakkelijk gemanipuleerd kunnen worden door de media. Hij zou daar waar hij nu is, alles kunnen blijven volgen wat er zich in de wereld afspeelt, ook omtrent zijn dood natuurlijk. Met andere woorden zou het toch één grote stunt kunnen zijn! We zullen moeten afwachten, om te zien of deze mensen gelijk krijgen.

Ik zelf heb na veel onderzoek ook mijn conclusie getrokken en ik kan niet ontkennen dat ik te veel tegenstrijdigheden en rariteiten ben tegengekomen rondom zijn dood. Het zou voor mij goed kunnen dat hij nog leeft, gezien zijn verleden en de status die hij heeft. Hij zou dit klaar kunnen spelen. Hij is niet voor niks een van ’s werelds grootste entertainers.

Mensen die dit artikel hebben gelezen en er meer over willen weten, kunnen alles wat hierboven beschreven staat en nog veel meer over dit onderwerp, op internet opzoeken en terugvinden, maar ook de beelden die op tv zijn uitgezonden moeten hierin mee genomen worden. Ook die beelden staan op internet. Na grondig onderzoek, zou ieder voor zich de conclusie moeten kunnen trekken of hij wel of niet leeft.