blog placeholder

Er zijn wel degelijk dames die voor de computer gaan zitten om een erotische dienst te bewijzen aan het mannelijk geslacht.Het is nog niet zo eenvoudig als je denkt. Het enige voordeel wat je hebt het verdient goed.

Ik heb het geprobeerd maar nooit weer!

Iedereen in Nederland leeft in de zware tijden van crisis. Al maanden ben ik werkloos en kom ik maar niet aan de bak. Veel pogingen om aan werk te komen heb ik al achter de rug. Gefrustreerd wordt je ervan als je iedere keer hetzelfde moet horen. Tegenwoordig is het zo dat men niet meer goed kijkt naar de ervaringen die je hebt opgedaan bij werkgevers of de opleidingen en cursussen die je hebt gevolgd om je kennis op te hogen. Men kijkt liever naar hoe kan ik besparen op een werknemer, ga ik een schoolverlater aannemen of ga ik liever voor iemand met ervaring waarvan ik verzekerd ben van goede resultaten. De meeste werkgevers kiezen dan toch voor de goedkopere werknemer en de rest komt wel vanzelf.  Als je al een langere periode werkloos bent en op zoek bent naar werk kom je dit soort dingen tegen.  

Je wordt op een gegeven moment creatief in het zoeken van werk. Gedachtes van thuiswerk en het uitzoeken wat je het beste kan doen om je brood te verdienen ben ik al druk mee bezig geweest. Totdat ik bij het zoeken van thuiswerk  terecht kwam op een website waar je je kan aanmelden als webcam-model voor een erotische website. Mannen kunnen via een 0900 nummer contact krijgen via de telefoon en de pc. Het enige wat je nodig hebt is een goede pc, een snel lopende internetverbinding en een telefoon. Het maakt niet uit of je nou blank, getint, dun, dik of al op leeftijd bent, je kan je aanmelden. Je moet dan wel een Nederlands paspoort of ID hebben. Natuurlijk was ik nieuwsgierig welke personen zich hiervoor aangemeld hadden en bezocht de website. Tot mijn verbazing zag ik dat er ook dames bij zaten die al behoorlijk op leeftijd waren en  bereid zijn om erotische gesprekken aan te gaan met het mannelijk geslacht. Zelfs half naakte foto’s of gekleed in een leren pakje kwamen tevoorschijn.  

Nou ben ik niet bepaald een model om voor een webcam te gaan zitten om mannen in een erotische houding te woord te staan en al zeker niet om met andere mannen in contact te komen. Ik ben geen preuts mens en mag graag over sex praten maar dan wel met mijn eigen man en niet met een vreemde. Ik had maar één intentie en dat was geld verdienen om het hoofd boven water te houden.

Beste mensen, ik heb het geprobeerd om in mijn eigen omgeving voor de webcam te gaan zitten en de tijd af te wachten totdat het mannelijk geslacht gaat inbellen op mijn profiel. De meeste mannen willen gelijk maar een ding van je horen en dat is het woord sex. Een enkele houdt de eerste gesprekken een beetje erotisch maar hoe langer je aan de praat bent met een vreemde man worden ze al gauw “eigen”met je en proberen op allerlei manieren de vunzige taal uit je mond te krijgen. Ik walgde er op een gegeven moment zo van dat ik de verbinding verbrak. Weken had ik geen behoefte om in te loggen om de vunzige praatjes aan te horen van vaak ook nog van gefrustreerde mannen die thuis niet aan hun voldoeding komen. Nu maanden later heb ik nog steeds niet ingelogd en heb me afgelopen week afgemeld als werkend webcam-model.

Ik heb nu respect voor de dames die het wel kunnen om op een nuchtere manier het mannelijk geslacht in een erotisch gesprek tevreden te stellen. Een opleiding heb je niet nodig maar wel de kracht om dit te kunnen doorzetten en die was bij mij niet aanwezig.